- 26 Aralık 2015
- 11.814
- 19.107
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.701
Kanka daha günümüz var umut kesmek yok@savascii
Çok umıtlenmeyın benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka daha günümüz var umut kesmek yok@savascii
Çok umıtlenmeyın benden
Gerçekten miii ay elim ayağım titredi peki çizgiyi görebildin mi sen ben hayal görmüyorum değil mi buda efektli halii
Kız daha yeni oturdum bugün de c vitamini şenliği yaptım çocuklarımla bir de onlar için kek yaptım dilimledim ohhhh sıktıkları portakal suyuyla yediler içtiler çok yoğundum çokkımler tesrıf etmıs sbah etıketlemıs etıketlemıs kacmıs sın
Doğru paketten de cıkan sahteler oldu canım kankam
Üzgünüm bu o testtenGerçekten miii ay elim ayağım titredi peki çizgiyi görebildin mi sen ben hayal görmüyorum değil mi buda efektli halii
Sahte mi değil mi karar verin arkişlerrrrÜzgünüm bu o testten
Hiç ümidim kalmadı o açık kahveyi görünce canımDur bakalım kırmızıları görcez mi
O zaman niye hala piyasaya sürülüyor bu testler madem sahte niye umut aşılıyor lar insanlara deliricem ya ne alacağımı şaşırdım artık ben erken gebelik testi de yalancı poztifitflik veriyormuşDoğru paketten de cıkan sahteler oldu canım kankam
Kahveden ertesi gün mü geliyordu merak ediyorum senide ya nasıl sonuçlancak ama ateşin güzel seyrediyor baksana benim mesala düştü sanki benimde o yüzden umudum yok bekleyeceğiz canımHiç ümidim kalmadı o açık kahveyi görünce canım
gozukuyor tabıkı yarın sabahtan yap koyuluk takıp et veeee sakin ol :):)Gerçekten miii ay elim ayağım titredi peki çizgiyi görebildin mi sen ben hayal görmüyorum değil mi buda efektli halii
laboquıck de ben duymadım oyle sahte cızgıler neyınnO zaman niye hala piyasaya sürülüyor bu testler madem sahte niye umut aşılıyor lar insanlara deliricem ya ne alacağımı şaşırdım artık ben erken gebelik testi de yalancı poztifitflik veriyormuş
Ben dün gece adet oldum artık tüp bebek tedavisine başlıyorum dualarınızı bekliyorum@Esma324506 @demdamla @yelif10 @Munzevi93 @bademmgoz @Sonbahardagel @1sunshine1 @menekselimm21 @serenayal @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @mutluanne2779 A Aden2023 @babylovev @trkn0709 @ceydap @BirMucizeOlsunb kizlar son durumunuz nedir tabloyu guncelleyeyim
gordum gordum sabahcısın bıde sen galıba of napayım ya var ya 5 dk da bı sayfa yenılıyorum bugun canım cok sıkkın ultra sıkkın bırde sabah soyle cızgı fln gorseydım bıraz ıyı gelırdı , gun bıtmıyor zatenKız daha yeni oturdum bugün de c vitamini şenliği yaptım çocuklarımla bir de onlar için kek yaptım dilimledim ohhhh sıktıkları portakal suyuyla yediler içtiler çok yoğundum çok
Kırmızıları görene kadar umut varKısmet canım inşallah öyledir ama bilmiyorum sanmıyorum ya
Onu alayım o zaman bide onunla deneyim bir gebenin günlüğünden de aldım oda kurumacizgisi gösteriyormuş bu testler bana kafayı yedirtti sakın kalamıyorumlaboquıck de ben duymadım oyle sahte cızgıler neyınn
Canım belkide yerleşme lekesi o benimde öyle lekem gelmişti inşallah seninledir bebişİnş ama krem rengi akıntımda açık kahve gördüm sanki gelecek giib :/
Benim yumurtlamam 25-26 aralıktaydı,Canım ateş tablomda var, yumurtlamadan sonraki 11. gün çıkmış
78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Evet ertesi günü geliyorduKahveden ertesi gün mü geliyordu merak ediyorum senide ya nasıl sonuçlancak ama ateşin güzel seyrediyor baksana benim mesala düştü sanki benimde o yüzden umudum yok bekleyeceğiz canım
Fsh ıcın oyle canım lh ıcınde lh/fsh 2.5 gu gecmemelıymıs.yanı lh fsh tan yuksek olursa bır sorun degıl onu demekmıstemıstımBana doktorum öyle dedi 10 geçmemesi gerek onun üstü yumurtalık rezervi azalmış olur dedi tabi ne kadar küçük daha iyi ama ondan duşuk olması iyi bence