- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.661
Kuzum çatlamadan itibaren mi 11. Gün?7. günde memelerim agrımaya başlamış,sesim değişmiş nezle gibi olmuşum.11. gün akşam(2 saat su içmeden wc ye çıkmadan) test yapmışım pozitif , 12. gün sabah da kanda 57 çıkmış canısı.
Sen ne durumdasın canım test yaptın mıKuzum çatlamadan itibaren mi 11. Gün?
Estradiol (e2) =Bence güzel cıkmış hormonların FSH 10 aşagı olması gerekiyor LH de FSH den düşük olması gerekiyor oda tamam tsh de tiroid hormonu oda güzel
Ya ben olurum büyük ihtimalle ateşim yüksek ama bugün sabah lavaboya gittiğimde krem gibi akıntımda çok açık kahve gördüm çok minik 0.5 cm civarı ama bi daha görmedim gelecek benceSen ne durumdasın canım test yaptın mı
Lh/Fsh 2.5 tan kucuk olmalı canm onun dogrusuBence güzel cıkmış hormonların FSH 10 aşagı olması gerekiyor LH de FSH den düşük olması gerekiyor oda tamam tsh de tiroid hormonu oda güzel
Hayırlısı olsun hakkında kuzum. İnşallah en doğru zamanda çıkar gelir bebişin. Olursa hep beraber seviniriz olmazsa da üzülme Allah koymuştur bir kararbenım genelde adet gunu duser atesım o yuzden cok yorum yapamıyorum bebegım , yaklastıkca ıcım bı buruk heyecanım var ama kırılıcam dıye yıne tedırgınım olursa havalara ucarım olmazsa ıkı ay bebıs olmamasını kabul etmıs olurum esım olmayacak kendısı sehır dısında olacak o gerıyor bıraz da benı ay ne bıleyım duygular karısık
Ama yerleşmede de öyle olabiliyor demişlerdi yerleşme olmasınYa ben olurum büyük ihtimalle ateşim yüksek ama bugün sabah lavaboya gittiğimde krem gibi akıntımda çok açık kahve gördüm çok minik 0.5 cm civarı ama bi daha görmedim gelecek bence
avatarın çok tatlı ama inan o kadar çok avakado yedim ki hala yiyorum artık o tatlı şey bile öhhh yaptırıyor ve ayrıca bol bol yemeni tavsiye ederimSağol canım tamamdır
Sanmıyorum benim gelmeden bi gün önce filen öyle geliyordu işk açık kahve :/ olmadı anlayacağınAma yerleşmede de öyle olabiliyor demişlerdi yerleşme olmasın
Bana herşey normal geldi canım.Kızlar hormon testi sonuclarım çıkmış ama İnternetten baktım anlayamadım
Tsh. 1,25
Prolaktin. 17
Fsh. 8,53
Lh. 6,62
İnsülin. 3,96
Anlayan var mı?
Evet canim catlamis.Kızlar yumurtlama ve çatlama olmuş değilmi ?
Oncesınde yapmısmıydın kuzum bugun 10.gün cıkmadı bısey7. günde memelerim agrımaya başlamış,sesim değişmiş nezle gibi olmuşum.11. gün akşam(2 saat su içmeden wc ye çıkmadan) test yapmışım pozitif , 12. gün sabah da kanda 57 çıkmış canısı.
Merhaba canım ben kimyasaldan bir ay sonra hamile kaldım ama oda kalbi durdu genetiğe yolladım trizomi 14 çıktı yani genetik problemli embriyo vücut elemişöncelikle hayırlı olsun,ALLAH sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldınız acaba.bende 2022 şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim hala hamile kalamadım
Oncesınde yapmısmıydın kuzum bugun 10.gün cıkmadı bısey
Oyle orası kuzucum o gunu beklıyoruz bızde ısteHayırlısı olsun hakkında kuzum. İnşallah en doğru zamanda çıkar gelir bebişin. Olursa hep beraber seviniriz olmazsa da üzülme Allah koymuştur bir karar
Beklıyorum bebegım10. gün negatifti. Dur sana atayım tablomu
Oncesınde yapmısmıydın kuzum bugun 10.gün cıkmadı bısey
Artimed yanlış sonuç mu veriyor mu veriyor bende artimedle yaptım sabah gölge çizgi çıktı fotoya yansitanildimmi bilmiyorum ama ben görüyorum bugün 10.gun yumurtlayaliBu artimed beni çok korkutuyor yaa bende hep gölge çıkarmıştı
Aynen benimde öyle geliyor çok yoğun geliyor galiba adet öncesi öyle oluyormuş bir kaç kişi yazmış şimdi reglime 2-3 gün kaldı herhalde olacsğım bu aydatest yapmadım bekliyorum
Doktora gittikten sonra burayada yazın size ne diyeceğini bende merak ettim
Hemen olumsuz düşünme hamilelikte de akıntı oluyormuş, inşallah hamileliktendir seninkiHala çok yoğun geliyor o zaman benimde 1-2 güne regl olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?