- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.341
Tahminde bulundum sadece ben de bilmiyorum Mervenur277 buralara gelirse yardımci olabilir bize ya da Aralık ayinda Papatyamaviss açmış grubu. Nasıl tablo yapılıyor acaba Papatyamaviss ?Çok karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahminde bulundum sadece ben de bilmiyorum Mervenur277 buralara gelirse yardımci olabilir bize ya da Aralık ayinda Papatyamaviss açmış grubu. Nasıl tablo yapılıyor acaba Papatyamaviss ?Çok karışık
Mervenur yavrum sıkıntılı diye bulaşmayayım dedim Papatyamaviss anlatırsa belki tabi ben anlar mıyım o da ayrı mevzuTahminde bulundum sadece ben de bilmiyorum Mervenur277 buralara gelirse yardımci olabilir bize ya da Aralık ayinda Papatyamaviss açmış grubu. Nasıl tablo yapılıyor acaba Papatyamaviss ?
Aminnn aminn inşallah canım benim birbirimizin dilinden birbirimize dua edelim Rabbım kabul eder inşallah bir an önce kucaklarimiz gobıslerimiz dolsun isteyen tüm kadinlarimizinAh kuzum kıyamam Rabbim sağlıklı yeniden evlatlar nasip etsin inşallah birbirimize dua edelim güzel haberlerle gelelim inşallah
Açarsan direkt oradayımMervenur yavrum sıkıntılı diye bulaşmayayım dedim Papatyamaviss anlatırsa belki tabi ben anlar mıyım o da ayrı mevzu
Bi özeneyim dedim açayım falan elimde patladı öğretmen olcam bide
Yaa bı bakayım dedim tahmin ettiğim gibiymis sadece <> böyle değil, [ ] böyle köşeli parantez olacakmışMervenur yavrum sıkıntılı diye bulaşmayayım dedim Papatyamaviss anlatırsa belki tabi ben anlar mıyım o da ayrı mevzu
Bi özeneyim dedim açayım falan elimde patladı öğretmen olcam bide
Üye Adı | Yaş | Son Adet Tarihi | Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Bebek | Bebek İsmi | Başlangıç Kilosu |
A anne | 35 | 13.04.2016 | 23.04.2017 | Erkek | 1 | Kuzey Ege | 60 |
T Teyze | 45 | 13.04.2016 | 23.04.2017 | Kız | 1 | Eylül | 60 |
Tamam ilk müşterim sen ol bereketinle ayağını sürterek gel tabi açabilirsemAçarsan direkt oradayım
Canım ben adetin 3.günü başlamıştım günde iki tane 5 gün kullandımBende oluyor iki gündür kasık agrısı gögüslerim sızlıyor bende yumurtlama oldugunu düşündüm öyke olunca uzayan akıntımda geldi ama yumurtlar daha büyümemişler iki gün oldu ilaç biteli günde 1 5 gün kullandım canım
Oluyor yani bunlarla da demi canım koltuk altindan mi yoksa dil atından mi ölçüm yapıyoruz bunlarlaCanım benimde böyle bişey
Yaa bı bakayım dedim tahmin ettiğim gibiymis sadece <> böyle değil, [ ] böyle köşeli parantez olacakmış
HTML:
Üye Adı Yaş Son Adet Tarihi Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Bebek İsmi Başlangıç Kilosu A anne 35 13.04.2016 23.04.2017 Erkek 1 Kuzey Ege 60 T Teyze 45 13.04.2016 23.04.2017 Kız 1 Eylül 60
Bı gruptan aldım
anne adayı |
Canım zaten onunla yapılıyor dil altı hergün sabah yataktan çıkmadanOluyor yani bunlarla da demi canım koltuk altindan mi yoksa dil atından mi ölçüm yapıyoruz bunlarla
Aa açmışım farketmeden galiba
anne adayı
..
..
..
gibi gibi mi
Canım üstteki üç noktaya tıklayıp şu tablo seçeneğinden direk yapsan olmuyormu
anne adayı
..
..
..
gibi gibi mi
Aa açmışım farketmeden galiba
Table tag'inin içinde yaparsan çok süper olur takildigin yer olursa mantık yürütmeye çalışirim yazilimciymAa açmışım farketmeden galiba
Hımm tamam canım teşekkür ederim hiç bi bilgim yoktu cahilliğimi mazur görCanım zaten onunla yapılıyor dil altı hergün sabah yataktan çıkmadan
Aaa böyle seçenek mi varmış ahahahaah biz de kodla yapmaya çalışıyoruzCanım üstteki üç noktaya tıklayıp şu tablo seçeneğinden direk yapsan olmuyormu
Kodları görünce aaa yazılımcı bu demem peki kaç puanTable tag'inin içinde yaparsan çok süper olur takildigin yer olursa mantık yürütmeye çalışirim yazilimciym
Her zaman kolayını bulmaya çalışırımda benAaa böyle seçenek mi varmış ahahahaah biz de kodla yapmaya çalışıyoruz
Ben yazarken tablo seçeneği kapalı ya bende neden öyle kiKodları görünce aaa yazılımcı bu demem peki kaç puan