• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

geceyagmuru

Dua imkansızın belini kırar, Allah’a güven.
Pro Üye
22 Mayıs 2020
2.077
5.335
108
27
İzmir
Kızlar merhaba Allah nasip ederse haftaya transferim olacak. Bu ikinci transferim ilk transferim haziran ayında pozitif aldım7 haftalıkken Temmuz da düşük yaptım :(. Drum NK hücre testi istedi ve katil hücreler yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi ve bu transferimde aşıyı olacağım. 3. Gün 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı ikisini birlikte transferini mi istesem biri tutmazsa diğeri tutar bu yola bir daha girmem benim için bu süreçte biter diye düşünüyorum ama bir yanımda ya ikisi tutmazsa herşeye şoförden sil baştan başlamak nasıl olur bileyorum. Her anlamda yıpratıcı bir süreç. Allah bizlere yardım etsin Uzun aradan sonra anca toparladım. Gelin bu süreci birlikte paylaşalım.

Kızlar merhaba Allah nasip ederse haftaya transferim olacak. Bu ikinci transferim ilk transferim haziran ayında pozitif aldım7 haftalıkken Temmuz da düşük yaptım :KK43:. Drum NK hücre testi istedi ve katil hücreler yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi ve bu transferimde aşıyı olacağım. 3. Gün 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı ikisini birlikte transferini mi istesem biri tutmazsa diğeri tutar bu yola bir daha girmem benim için bu süreçte biter diye düşünüyorum ama bir yanımda ya ikisi tutmazsa herşeye şoförden sil baştan başlamak nasıl olur bileyorum. Her anlamda yıpratıcı bir süreç. Allah bizlere yardım etsin Uzun aradan sonra anca toparladım. Gelin bu süreci birlikte paylaşalım.
Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile isteğinize kavuşursunuz umarım😊 bende yarın opu olacağım bir şekilde sakin kalmaya çalışıyorum

Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile isteğinize kavuşursunuz umarım😊 bende yarın opu olacağım bir şekilde sakin kalmaya çalışıyorum
Amin hepimiz kavuşalım bu sene bizim senemiz olsun inşallah ☺️ sağlıklı kaliteli çokça yumurtalarınız olur inşallah

kızlar merhaba bende ilaç kullanma aşamasındayım dr. çarşamba yumurtalarını büyük ihtimel toplarız dedi rahim durumuna ve embiyo oluşumuna göre transferde 16.ocakta olabılır. ben bundan önde 1 aşılama 2 tüp devlette denedim ama olmadı şimdi umudum daha yüksek sanki öyle bır his var herseyın hayırlsıı

kızlar merhaba bende ilaç kullanma aşamasındayım dr. çarşamba yumurtalarını büyük ihtimel toplarız dedi rahim durumuna ve embiyo oluşumuna göre transferde 16.ocakta olabılır. ben bundan önde 1 aşılama 2 tüp devlette denedim ama olmadı şimdi umudum daha yüksek sanki öyle bır his var herseyın hayırlsıı
Neden tutmadı peki drlar bununla ilgili bir şey dedi mi

Hadiii hayırlısı olsun bakalım benimde yarın muayenem var büyük ihtimalle transfer günü belirlenecek 🤗🤗🤗 çok heyecanlıyım bendeeee
Aaa sizede hayırlı olsun 😍İlaç ne kullanıyorsun. Ben şuan günde 3 tane estrofem alıyorum. Bide gebyfoll Benim muayenemde 18 inde banada o zaman transfer günü vercekkler

Kızlar merhaba Allah nasip ederse haftaya transferim olacak. Bu ikinci transferim ilk transferim haziran ayında pozitif aldım7 haftalıkken Temmuz da düşük yaptım :KK43:. Drum NK hücre testi istedi ve katil hücreler yüksek çıktı makrofaj aşısı önerdi ve bu transferimde aşıyı olacağım. 3. Gün 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı ikisini birlikte transferini mi istesem biri tutmazsa diğeri tutar bu yola bir daha girmem benim için bu süreçte biter diye düşünüyorum ama bir yanımda ya ikisi tutmazsa herşeye şoförden sil baştan başlamak nasıl olur bileyorum. Her anlamda yıpratıcı bir süreç. Allah bizlere yardım etsin Uzun aradan sonra anca toparladım. Gelin bu süreci birlikte paylaşalım.
Hayırlısı olsun canım 🙏bende kendiliğinden iki kere gebe kaldım düşüşle sonuçlandı şu an tup bebek aşamasındayım sali.gunu transferim var çok güzel umutlu bisey ama aynı zamanda kaygılı ama hakkımızda hayırlısı 🙏

Back