- 6 Eylül 2022
- 257
- 210
- 23
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #12.801
Biz de 2 gün önce şeker yüklemesi yaptık. Doktoruma açlık tokluk durumunu sormuştum o da aç gelirsen daha iyi olur demişti. 75lik yükleme yapılacak ve 3 kez kan alınacağı için damar yolu açtılar bu bana ilk korkutucu gelse de sonra mantıklı geldi. İlk idrar ve açken kan aldılar daha sonra elma aromalı icecegi 5 dakika içinde icmemi istediler. Daha sonra 60. Ve 120. Dakikalarda tekrar kan aldilar bu sürede herhangi bir şey yemeyin ve içmeyin dediler.
Eğer tok gitseydim 50lik yükleme yapılacak ve değer yüksek çıkarsa 100luk yükleme yapılacaktı. Bu sebeple aç gidip 75lik yükleme yapmak daha mantıklı geldi.
330 mllik içecek kesin midemi bulandırır ben bunu 5dakika da nasıl lcecegim desem de insan içiyor
ki ben normalde o boyuttaki içecekleri asla bitiremem.
Herkesin kendi kararı tabi ama elbette şeker hiç bir bebek için iyi değil fakat gece tatlıları kaçamaklari hep yapıyoruz. Bu sebeple 330mllik icecegi içip şeker var mı yok mu bunu bilerek önlem almak bana daha doğru geliyor.
Bu arada ben sadece ocean mummy multivitamin kullanıyordum bu kontrolle birlikte demir ve kalsiyum da başladık.
4 hafta sonra 28.hafta randevumuz var, kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım.
Biraz uzun yazdım burada süreci diğer annelerle takip etmeyi seviyorum, bütün annelere ve bebeklere sağlıklı günler diliyorum
Eğer tok gitseydim 50lik yükleme yapılacak ve değer yüksek çıkarsa 100luk yükleme yapılacaktı. Bu sebeple aç gidip 75lik yükleme yapmak daha mantıklı geldi.
330 mllik içecek kesin midemi bulandırır ben bunu 5dakika da nasıl lcecegim desem de insan içiyor

Herkesin kendi kararı tabi ama elbette şeker hiç bir bebek için iyi değil fakat gece tatlıları kaçamaklari hep yapıyoruz. Bu sebeple 330mllik icecegi içip şeker var mı yok mu bunu bilerek önlem almak bana daha doğru geliyor.
Bu arada ben sadece ocean mummy multivitamin kullanıyordum bu kontrolle birlikte demir ve kalsiyum da başladık.
4 hafta sonra 28.hafta randevumuz var, kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım.
Biraz uzun yazdım burada süreci diğer annelerle takip etmeyi seviyorum, bütün annelere ve bebeklere sağlıklı günler diliyorum