Bata 3 gün var.Çatlatma ve feamra almıştım.Ben şimdiye kadar diyordum kalitesiz yumurta var ama oda kaliteli.zayıfım.insükin yok hormon değerlerim çok iyi.Pco var ama bence başka bi şeyden olmuyor.adeti bekliyoruz gidip göbek kaldıracam bakslımKaç gün var regle canım. Progestron yüksek olunca sağlıklı yumurtladığını gösteriyor inşallah hamişsindir
Çok canım onda bi sıkıntı var belki doktor 6 haftalık demiştir arkdaş yanlış anlamıştır çünkü zaten 1.5 aydır adet olmadım gibi birşeyler yazmış resmin sahibi bi yazsaaynen 16 haftalıkta cinsiyeti bile olur, bende evirdim çevirdim baktım bir şey göremedim, dedim acaba ben mi anlamıyorum))
Kullanmak önemli demek ki hamile kalana kadar devam et dedi doktordabende eşime söyledim alsın benimki bitmiş, o da eczanede yokmuş sifariş vermiş
Evet canım takip ediyorum birazdan yapıcam atarım sanadaCanım benimde 12. Gün ama ovülasyon testim çizgi yok denecek kadar silik çıkıyor. Sen ovü ile takip ediyor musun
İnşAllah canım ben elimden geleni yapıcamO minik kistleri çok önemsemiyor doktorlar. Benim arkadaşımda da vardı gebe kaldı o yumurtalıktan. Çok sağlıklı geçiyor hamileliği de. İyi düşünelim iyiyi çekelim.
Gayet iyi canım hem önemli olan ne kadar yükseldiği 2 gün sonra tekrar kan verBen 12 haziranda gebelik testi yaptım silik çıkmıştı 13 haziranda kan verdim 52.5çıktı 15 Haziran regl tarihim sizce beta düşük mü ?
Ay tamam şimdi hatırladım kusura bakma canımDiğer gün tam silindi canım malesef.Demek iğne etkisi hala devam ediyormuş.bu sabah da yaptım negatif
Haftaya perşembe vericem kimyasal gebelik olma riski var o zaman garanti olurGayet iyi canım hem önemli olan ne kadar yükseldiği 2 gün sonra tekrar kan ver
Pazar 1. Gün bugün 4.günün canımKızlar ben şimdi kaçıncı günümdeyim perşembe cuma pik cumanın piki daha kırmızıydı cumartesi çatladı
Sabah sol tarafıma bıçak gibi ağrı saplandıPazar 1. Gün bugün 4.günün canım
İnşAllah yerleşiyordur canımSabah sol tarafıma bıçak gibi ağrı saplandı
İnşallah canım evde testim yok adete kadar beklicem. Rüyamda bebek tulumu gördüm 2 taneİnşAllah yerleşiyordur canım
İkisini de bu ay doldurursun İnşAllahİnşallah canım evde testim yok adete kadar beklicem. Rüyamda bebek tulumu gördüm 2 tane
Annemin hep duasıdır ikiz torun istiyorum diyip duruyor olursa anne duasındandır Rabbim yormasın kalplerimiziİkisini de bu ay doldurursun İnşAllahhem kız hem erkek
6 haftalık olsa bile kese görünmeli..bir şey yok amataşı atmış kaçmış bi de bizde burda meraktan çatlıyoruz)))) 6 haftalıktır muhtemelen, ya yanlış anlamış, ya da yalnış yazmış iyi niyetli bakalım olaya Muge Anlı gibi))
Barı bırımızınkı pozıtıf olsaydı yaaEki Görüntüle 3261234
Bende regli bekleyeyim artık napalimimagination forever melegim can melisaa93
Kalitesiz olmaz da döllenme ihtimali daha düşük olur demişti doktor bana ama bu işler hiçç belli olmazÇıktım kontrolden 16mm olmuş yumurta. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eğer regl olursam klomen başlıycam onu da yazdı kullanım şeklini anlattı. Sol yumurtalıkta büyümüş yumurta orada da kist var hemen yumurta yanında. Sanki pek kaliteli olmayacakmış gibi geldi bana. Biraz kötü hissediyorum hayırlısı olsun İnşAllah
İnşAllah nasip olur canımAnnemin hep duasıdır ikiz torun istiyorum diyip duruyor olursa anne duasındandır Rabbim yormasın kalplerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?