Bende bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum,aşılama hiç önermedi doktorum çünkü başarı oranı çok çok düşük kesinlikle vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize umarımMerhaba arkadaşlar ,
Biz eşimle 3 buçuk yıldır bebek düşünüyoruz fakat gebelik gerçekleşmiyor. İş yoğunluğu dolayısıyla vakit ayıramadığım için hastaneye doğru düzgün gidemedim. Son 1 yıldır sperm testi , hsg, hormon testi gibi testleri yaptırıp iyi bir hastaneye gidiyoruz. Benin yaşım 27 eşimin yaşı 32 . Her şeye bakıldı normal. Doktorum, klomen +ovitrelle tedavisine başladı. Bu ay 4. Denememiz. 1 Mayıs’ta çatlatma iğnesi oldum , adeti bekliyorum. Umudum ne yazık ki yok. Ve bende adet olacağımı düşündüğüm için bir planlama yapmak istiyorum. Çok herkese bişeyleri anlatabilen biri değilim . Sizler dışında akıl alacağım kimse yok açıkcası. Ben diyorum ki adet olduğumda artık tüp bebeğe direk yöneleyim. Tekrar klomen ile vakit kaybetmek istemiyorum ki burdan okuduğum kadarıyla bundan sonraki evrede genellikle doktorlar Aşılamayı öneriyorlar . Doktorum tüp bebek yada aşılamaya dair herhangi bir şey söylemedi bende sormadım. Zaman kaybetmek istemiyorum açıkcası bana akıl verin lütfen.
Belirti aramamak gerekiyor çünkü çok değişken ve regl belirtilerine de benziyor,sadece şunu düşünüyorum çok büyük bir kesimde yerleşme kanaması oluyor ama olmayanlarda var… belirti olmadan evde test yapmıştım benTransferden sonra belirti yaşadınız mı hamile olanlar.merak ediyorum benim de ileride transfer olacak
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinHerşeyin normal olması ve yaşının küçük olması nedeniyle doktorlar size aşılama önerir..2 aşılama sonrası tüp bebek yaparlar ve bu şekilde rapor da çıkarabilirler..ama aşılamada gebelik olusma olasılığı yüzde 15-20 civarıdır. Siz doğrudan tüp bebek isteyebilirsiniz ama onda gebelik oluşma olasılığı çok daha yüksektir, doktorunuz tahlillerinize göre bir oran verir size, ona göre karar verirsiniz.
Amin inşallah hepimizBende bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum,aşılama hiç önermedi doktorum çünkü başarı oranı çok çok düşük kesinlikle vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize umarım
bence kan testinden sonra daha net kararlar vermeye calis belkide postivtir gec tutunmustur idrarda cıkmiyodur oyuzden.. insallah hakkinda hayirlisi olurBugün kam testi günüm. Hiç gidesim yok biliyorum negatif. İdrar testlerinde hep negatif aldım. Sırf ilaçları bırakmak için gideceğim kan vermeye. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama kime gitsem onu da bilmiyorum. İstanbul’dayım ve inanılmaz bir doktor çoğunluğu var. Bu arada dondurulmuş 3cc ve 2bc embriyolarım da var. Ama düşük kalite olduğu için koydurmaktansa yeniden tedaviye mi başlasam diyorum.
Bülent tıraş, Semra kahraman, Bülent urman gibi doktorlar kendileri ilgilenmiyor diye biliyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Sosyal medyada sadece başarı hikayelerini paylaşıp duran fenomen doktorlar itici geliyor. Aklımda Cem fıçıcıoğlu, Emre Karatekelioğlu var. Napıcamı hiç bilmiyorum çıkmazda kaldım. İlk denememde negatif alıp bu kadar kafamın karışacağını düşünmemiştim. Negatif olsa bile kendi doktoruma devam ederim diyordum ama şimdi acabalar kafamda dönüp duruyor. Denemeleri sırasında negatifi alıp yola devam edenler neye nasıl kararlar verdiniz ?
Ay çok sevindim ve heyecanlandım sonucunuzda gayet güzel çıkmış sağlıkla ilerlesinBugün kan tahlili günümdü.3 mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferiydi.sonucum çıktı.299.26.hala şoktayım inşallah güzel ilerler.Allahim dileyen herkese pozitif sonuçlar, sağlıklı gebelikler göstersin
Teşekkürler insallah sizinde güzel embriyolariniz olur ve transferiniz pozitif sonuçlanır.Daha eşime bile haber vermedim sonuç negatifte olsa pozitifte iş çıkışı öğrenecek öyle anlaşmıştık.Ay çok sevindim ve heyecanlandım sonucunuzda gayet güzel çıkmış sağlıkla ilerlesin
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza. Darısı bana ve tüm bekleyenlereBugün kan tahlili günümdü.3 mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferiydi.sonucum çıktı.299.26.hala şoktayım inşallah güzel ilerler.Allahim dileyen herkese pozitif sonuçlar, sağlıklı gebelikler göstersin
Hayırlı olsun bugünki pozitif haberler bizlerede umut olduArkadaslar bende biraz once pozitif haberini aldim.cuma gunu idrar vermistim tek cizgi cikmisti oyizden kendimi negatife hazirlamistim. Ama sok oldum biraz once. Su idrar testini yapip moralinizi bozmayin benim gibi. Allah suan devamini getirsin diye diliyorum sizlerede nasip etsin
Hayırlı uğurlu Olsun, değeriniz çok güzel.Saglıkla ilerlesin inşallahBugün kan tahlili günümdü.3 mayis 3.gün dondurulmus embriyo transferiydi.sonucum çıktı.299.26.hala şoktayım inşallah güzel ilerler.Allahim dileyen herkese pozitif sonuçlar, sağlıklı gebelikler göstersin
Teşekkürler insallah sizinde sağlıkla ilerlesin gebeliginizHayırlı uğurlu Olsun, değeriniz çok güzel.Saglıkla ilerlesin inşallah
Evet ben bi nolduğunu anlayamadm arkadaşlar cuma test 170 çıktı, pazar 283,52 çıktı ama doktorum artış oranı sınırda çıkmış dedi yarın bir daha test vereceğimcanm sen naptin kan vericektin bugün?
Teşekkürler.insallah dileyen herkese pozitifi görmek ve sağlıklı gebelikler saglikli bebekler nasip olsun.Hayırlı olsun çok sevindim adınıza. Darısı bana ve tüm bekleyenlere
Aynı yerde aynı saatte mi verdin canım yüzde 60 oranında artışın olmusEvet ben bi nolduğunu anlayamadm arkadaşlar cuma test 170 çıktı, pazar 283,52 çıktı ama doktorum artış oranı sınırda çıkmış dedi yarın bir daha test vereceğim
Hayırlısı olsun inşallah tebrik ediyorum.Degerlerimiz yükselecektir Allahin izniyle.Evet ben bi nolduğunu anlayamadm arkadaşlar cuma test 170 çıktı, pazar 283,52 çıktı ama doktorum artış oranı sınırda çıkmış dedi yarın bir daha test vereceğim
Ayy çok heyecanlı ne güzelTeşekkürler insallah sizinde güzel embriyolariniz olur ve transferiniz pozitif sonuçlanır.Daha eşime bile haber vermedim sonuç negatifte olsa pozitifte iş çıkışı öğrenecek öyle anlaşmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?