Aminn inşallahKızlar günaydın. Benim onuncu günüm bugün kan verdim çok şükür pozitif. Darısı bu yolda bekleyen emek veren siz kardeşlerimin başına inşallah
Benim de 3-4 gün önce olmam gerekiyordu ama geciktim herhangi bişey de kullanmadım. Bekliyorum öyle. Yarın doktoruma arasam mı geciktim diye ne diyecek acabaSenin adet tarihin belli mi canım? Ben zoladex iğne kullandım 2 ay o yüzden gecikti, bahtıma ne çıkarsa artık bekliyorum
Sağlıcakla ilerlesin inşallah canım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın. Benim onuncu günüm bugün kan verdim çok şükür pozitif. Darısı bu yolda bekleyen emek veren siz kardeşlerimin başına inşallah
Bana bir hafta bekle demişti doktorum, sonra da ilaç verdiBenim de 3-4 gün önce olmam gerekiyordu ama geciktim herhangi bişey de kullanmadım. Bekliyorum öyle. Yarın doktoruma arasam mı geciktim diye ne diyecek acaba
Çok iyi..inşallah hepsi 5.güne giderKızlar doktorum yazmış 8 yumurtadan 6 si döllenmiş umarım hepsi iyi ilerler 5. Güne gider
Benim gittiğim merkezde 10.haftaya kadar iğne ve fitil devam edilecek dendi ama genelde 12.haftaya kadar kullanılıyorKızlar pozitif görüp progestan igne yaptıranlar dr ne zamana kadar kullanın dedi .pozitif görenler lekelenmeniz oldumu
Hayırlı Olsun canım, sağlıcakla gelsin bebişKızlar günaydın. Benim onuncu günüm bugün kan verdim çok şükür pozitif. Darısı bu yolda bekleyen emek veren siz kardeşlerimin başına inşallah
Anladım canım. Demek ki herkesi uğraştırıyorBana bir hafta bekle demişti doktorum, sonra da ilaç verdi
Mevsim geçişi hava durumu stres her şey çok etkiliyor hormonları, biraz bekleyin benceBenim de 3-4 gün önce olmam gerekiyordu ama geciktim herhangi bişey de kullanmadım. Bekliyorum öyle. Yarın doktoruma arasam mı geciktim diye ne diyecek acaba
Benim ilk transferim adetimin 19. Günü oldu 5. Gün donmuş embriyo tek transferdiSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
merhabalar, ben dün Gonal F ile başladım sürece. 3 gün boyunca 150 mg vurup Salı günü kontrole gideceğim. Ama süreç nasıl ilerleyecek, yumurtalar büyümüşse dondurulacak mı çatlatılacak mı? Toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyor hiçbir şey bilmiyorum maalesef. Bilgisi olan var mıSevgili anne adayları herkese merhaba. Kimimizin ilk tedavisi olacak . Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız . Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım . Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin
Kizlar malesef benim kan tahlili negatif çıktı olmadı çok umutlanmistim çok üzgünümİnşallah pozitif çıkar ve güzel bir gebelik geçirirsin canım9 ay sonra miniğin kucağında olur inşallah
Merhaba, sizinle aynı durumdayım. Dün başladım bende . Bizimde ilk denememiz 225 mg gonal f kullanıyorum çarşamba gideceğimmerhabalar, ben dün Gonal F ile başladım sürece. 3 gün boyunca 150 mg vurup Salı günü kontrole gideceğim. Ama süreç nasıl ilerleyecek, yumurtalar büyümüşse dondurulacak mı çatlatılacak mı? Toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyor hiçbir şey bilmiyorum maalesef. Bilgisi olan var mı
TebriklerKızlar dayanamadım, başka bir hastanede tekrar kan testi yaptırdim. Bugün 10.günüm. çok şükür 69 çıktı beta hcgumarım diğer günlerde test sonuçları olması gereken gibi çıkar diğer hastane de mi problem vardı ben de mi vardı bilemiyorum ama çok kötü bir 2 gün geçirdık eşimle. Ama herkese tavsiyem gerçekten 12. Günden önce test yapmak, net olmayan sonuçlardan dolayı çok yıpratıyor. Sonucumu sizinle paylaşmak istedim. Umarım katlanarak gider sonuclarim. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?