2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Senin adet tarihin belli mi canım? Ben zoladex iğne kullandım 2 ay o yüzden gecikti, bahtıma ne çıkarsa artık bekliyorum
Benim de 3-4 gün önce olmam gerekiyordu ama geciktim herhangi bişey de kullanmadım. Bekliyorum öyle. Yarın doktoruma arasam mı geciktim diye ne diyecek acaba

Kızlar günaydın. Benim onuncu günüm bugün kan verdim çok şükür pozitif. Darısı bu yolda bekleyen emek veren siz kardeşlerimin başına inşallah
Sağlıcakla ilerlesin inşallah canım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbim bizlere de nasip etsin

Benim de 3-4 gün önce olmam gerekiyordu ama geciktim herhangi bişey de kullanmadım. Bekliyorum öyle. Yarın doktoruma arasam mı geciktim diye ne diyecek acaba
Mevsim geçişi hava durumu stres her şey çok etkiliyor hormonları, biraz bekleyin bence

merhabalar, ben dün Gonal F ile başladım sürece. 3 gün boyunca 150 mg vurup Salı günü kontrole gideceğim. Ama süreç nasıl ilerleyecek, yumurtalar büyümüşse dondurulacak mı çatlatılacak mı? Toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyor hiçbir şey bilmiyorum maalesef. Bilgisi olan var mı

Merhaba, sizinle aynı durumdayım. Dün başladım bende . Bizimde ilk denememiz 225 mg gonal f kullanıyorum çarşamba gideceğim

Merhaba herkese, bende katılayım süreci konuşmak ve fikir almak istiyorum çünkü etrafımda tüp bebek yaptıran yok dün itibari ile 225 mg gonal iğne başladık. Çarşamba günü kontrole gideceğiz. Bundan sonrası için çok heyecanlıyımm umarım kısa sürer.

Kızlar dayanamadım, başka bir hastanede tekrar kan testi yaptırdim. Bugün 10.günüm. çok şükür 69 çıktı beta hcg umarım diğer günlerde test sonuçları olması gereken gibi çıkar diğer hastane de mi problem vardı ben de mi vardı bilemiyorum ama çok kötü bir 2 gün geçirdık eşimle. Ama herkese tavsiyem gerçekten 12. Günden önce test yapmak, net olmayan sonuçlardan dolayı çok yıpratıyor. Sonucumu sizinle paylaşmak istedim. Umarım katlanarak gider sonuclarim. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin

Tebrikler inşallah sonucunuz katlanarak yükselir.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…