2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben internneten baktım sonuç kağıdına , orda sadece bu iki değer yazıyordu , elden belki farklı bir rapor verirler
Bastan söylesene kız internetten baktım diye :)) Bende niye vermemişler hayret diyorum :) sonuç çıktıysa raporda çıkmıştır bana da 10gün dediler 3günde çıktı benimki.devlet hastanesinde yaptırdım.

Selam kızlar. Yoğun çalışıyorum giremiyorum pek foruma umarım hepiniz iyisinizdir benim 3-4 gündür kasıklarım karnım ağrıyor çok ağrı değil ama geçmeyen ağrı ve hafif ishal var. Aynı durumda olan var mı? Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama idrar kültürü verdim sonucunu bekliyorum. Burnum da hep tıkalı ve kanıyor arada. Daha şimdiden böyleyse bu burunla işimiz var

Geçmiş olsun canım ağrı bebek ve rahim büyüdüğü için olabilir çünkü bu aylarda bir anda büyür derler şiddetli değilse bence birşey yoktur burun neden kanıyor acaba normalde de kanarmiyfi

Aaa geçmiş olsun..hasta olma sakın dikkat et canım
Sagol canım valla başımın sag tarafı zonkluyor bugun ıgne yapan hemşıreye sordum dedı parol dedım ıçtım bı ışe yaramadı dedı oarol serum taktır dedı yarın soracam yap derse yapacam yarın ama dayanamıyorum buz koyıyorum anca 1saat kadar uyuyorum

selam canım ıyıyız şukur sen nasılsın bendede dun bıraz burun kanaması oldu tıkalı burnumda kaç gundur nefesım kesılıyor klımanın altındayım onunda etkısı var baş agrısıda öldürdü benı 3gun bugunıkılı test yaptık pazartesı herşey guzeldı ama ben ıyı degılım ınşallah geçer canım hepsı sabr edıcek başka yapacak bışeyımızde yok

Çok geçmiş olsun canım. tez zamanda geçsin inşallah bebişlere de maşallah ağrılar ve korkular dışında iyiyim bende Bu sıcaklar bizi mahvetti. Klimasız da olmuyor. Gece açmıyorum ben klimayı o çok çarpıyor gündüz hadi neyse de. Bende direk burun kanaması yapıyor klima maalesef. Burnun için tuzlu su çekebilirsin burnuna senin ki alerjik değildi sanırım iyi gelebilir sana.

Canım klima da baş ağrısı yapıyor ve hemen geçmiyor bende öyle oluyor en azından. Biraz uzak durmayı deneyebilirsin. Gece ben biraz vantilatör açıyorum o klimaya göre daha iyi geliyor ağrı ve kuruluk yapmıyor.

Merhaba canım ya evde mısafırlerımız var klıma kapatanıyoruz ama yatak odasındayım hep burnum tıkanmış çok sesımde gıdıyor arada ınşallah geçer canım sanada çom geçmış olsun

Kızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı

Burun kanamaları oluyor gebelikte..özellikle kan sulandırıcı kullanımında daha sık görülüyor..ishal olduğun için de ağrı olabilir..çiğ sebzeler ishale sebep olabilir canım.. dikkat et kendine..bu ara hava sıcaklığından, klimalardan herkesin burnu tıkalı, hastalığa çevirmesin de

Parol serum taktirabilirsin, acile gidersen takarlar canım çok geçmiş olsun

Kızlar 12.hafta kontrole gittim. Doktor her sey cok iyi dedi ense kalinligi falan iyiymiş. Ama bir turlu burun kemigini goremedi cok canm sıkıldı. Pozisyondan dolayı dedi hatta vajinal baktı en son ama yine de goremedi ama benim aklıma takıldı normalde gormesi gerekmiyo muydu. Bi de benim bebegim pgt li tup bebek. Cok moralim bozuldu

Canım bu haftalarda olabiliyor kanama..rengi kahverengiye dönmüşse hiç korkma..doktorun coraspirini kesebilir bir süre..istirahat et bu arada..doktorun muayeneye çağıracaktır seni..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bozma moralini canım benim, eğer ense kalınlığı normalse sıkıntı yok demektir..ben kadın doğumda çalıştığım sürece burun kemiğini çok az görürlerdi tabi ultrason cihazının kalitesi, bebeğin pozisyonu ve sizin genetik yapınız yani burnunuz küçükse görülmeyebiliyor..bizim doktorlar eğer ense kalınlığı normalse önemsemezlerdi..zaten ikili test değerleri ense kalınlığı değeri, senin yaşın ve senin kan değerin ile ölçülüp grafiğe dökülüyor

İnşallah canım ya .doktor da sorun yok dedi ama beb tabi ufacık bir seyden nem kapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…