Aaa geçmiş olsun..hasta olma sakın dikkat et canımAynen oyle cnm 3gundur baş agrısı bıde bulantı bıde nefesım kesılıyor klıma altındayım bıde ustune burnum tıkanmış allah yardımcımız olsun
Klimaya çok dikkat edin çarpıyor..şimdi daha da hassassınızSıcaklardan mı acaba böyle oluyoruz dışarıda çıkmıyorum dediğin gibi klimadan mi çarpıyor bilemiyorum inşallah hasta falan olmayız.
Evet canım verecekler..o yüzden 10 gün sonra çıkıyorBen internneten baktım sonuç kağıdına , orda sadece bu iki değer yazıyordu , elden belki farklı bir rapor verirler
Bastan söylesene kız internetten baktım diye :)) Bende niye vermemişler hayret diyorum :) sonuç çıktıysa raporda çıkmıştır bana da 10gün dediler 3günde çıktı benimki.devlet hastanesinde yaptırdım.Ben internneten baktım sonuç kağıdına , orda sadece bu iki değer yazıyordu , elden belki farklı bir rapor verirler
Vallahi sıcaktan herşey kendinden geçti herşey dokunuyor taze yiyorumm herşeyi ama işte tekrar olmaz inşallahKlimaya çok dikkat edin çarpıyor..şimdi daha da hassassınız
Geçmiş olsun canım ağrı bebek ve rahim büyüdüğü için olabilir çünkü bu aylarda bir anda büyür derler şiddetli değilse bence birşey yoktur burun neden kanıyor acaba normalde de kanarmiyfiSelam kızlar. Yoğun çalışıyorum giremiyorum pek foruma umarım hepiniz iyisinizdirbenim 3-4 gündür kasıklarım karnım ağrıyor çok ağrı değil ama geçmeyen ağrı ve hafif ishal var. Aynı durumda olan var mı? Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama idrar kültürü verdim sonucunu bekliyorum. Burnum da hep tıkalı ve kanıyor arada. Daha şimdiden böyleyse bu burunla işimiz var
Sagol canım valla başımın sag tarafı zonkluyor bugun ıgne yapan hemşıreye sordum dedı parol dedım ıçtım bı ışe yaramadı dedı oarol serum taktır dedı yarın soracam yap derse yapacam yarın ama dayanamıyorum buz koyıyorum anca 1saat kadar uyuyorumAaa geçmiş olsun..hasta olma sakın dikkat et canım
selam canım ıyıyız şukur sen nasılsın bendede dun bıraz burun kanaması oldu tıkalı burnumda kaç gundur nefesım kesılıyor klımanın altındayım onunda etkısı var baş agrısıda öldürdü benı 3gun bugunSelam kızlar. Yoğun çalışıyorum giremiyorum pek foruma umarım hepiniz iyisinizdirbenim 3-4 gündür kasıklarım karnım ağrıyor çok ağrı değil ama geçmeyen ağrı ve hafif ishal var. Aynı durumda olan var mı? Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama idrar kültürü verdim sonucunu bekliyorum. Burnum da hep tıkalı ve kanıyor arada. Daha şimdiden böyleyse bu burunla işimiz var
Çok geçmiş olsun canım.selam canım ıyıyız şukur sen nasılsın bendede dun bıraz burun kanaması oldu tıkalı burnumda kaç gundur nefesım kesılıyor klımanın altındayım onunda etkısı var baş agrısıda öldürdü benı 3gun bugunıkılı test yaptık pazartesı herşey guzeldı ama ben ıyı degılım ınşallah geçer canım hepsı sabr edıcek başka yapacak bışeyımızde yok
Canım klima da baş ağrısı yapıyor ve hemen geçmiyor bende öyle oluyor en azından. Biraz uzak durmayı deneyebilirsin. Gece ben biraz vantilatör açıyorum o klimaya göre daha iyi geliyor ağrı ve kuruluk yapmıyor.Sagol canım valla başımın sag tarafı zonkluyor bugun ıgne yapan hemşıreye sordum dedı parol dedım ıçtım bı ışe yaramadı dedı oarol serum taktır dedı yarın soracam yap derse yapacam yarın ama dayanamıyorum buz koyıyorum anca 1saat kadar uyuyorum
Merhaba canım ya evde mısafırlerımız var klıma kapatanıyoruz ama yatak odasındayım hep burnum tıkanmış çok sesımde gıdıyor arada ınşallah geçer canım sanada çom geçmış olsunCanım klima da baş ağrısı yapıyor ve hemen geçmiyor bende öyle oluyor en azından. Biraz uzak durmayı deneyebilirsin. Gece ben biraz vantilatör açıyorum o klimaya göre daha iyi geliyor ağrı ve kuruluk yapmıyor.
Burun kanamaları oluyor gebelikte..özellikle kan sulandırıcı kullanımında daha sık görülüyor..ishal olduğun için de ağrı olabilir..çiğ sebzeler ishale sebep olabilir canım.. dikkat et kendine..bu ara hava sıcaklığından, klimalardan herkesin burnu tıkalı, hastalığa çevirmesin deSelam kızlar. Yoğun çalışıyorum giremiyorum pek foruma umarım hepiniz iyisinizdirbenim 3-4 gündür kasıklarım karnım ağrıyor çok ağrı değil ama geçmeyen ağrı ve hafif ishal var. Aynı durumda olan var mı? Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama idrar kültürü verdim sonucunu bekliyorum. Burnum da hep tıkalı ve kanıyor arada. Daha şimdiden böyleyse bu burunla işimiz var
Parol serum taktirabilirsin, acile gidersen takarlar canım çok geçmiş olsunSagol canım valla başımın sag tarafı zonkluyor bugun ıgne yapan hemşıreye sordum dedı parol dedım ıçtım bı ışe yaramadı dedı oarol serum taktır dedı yarın soracam yap derse yapacam yarın ama dayanamıyorum buz koyıyorum anca 1saat kadar uyuyorum
Canım bu haftalarda olabiliyor kanama..rengi kahverengiye dönmüşse hiç korkma..doktorun coraspirini kesebilir bir süre..istirahat et bu arada..doktorun muayeneye çağıracaktır seni..sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı
Bozma moralini canım benim, eğer ense kalınlığı normalse sıkıntı yok demektir..ben kadın doğumda çalıştığım sürece burun kemiğini çok az görürlerdi tabi ultrason cihazının kalitesi, bebeğin pozisyonu ve sizin genetik yapınız yani burnunuz küçükse görülmeyebiliyor..bizim doktorlar eğer ense kalınlığı normalse önemsemezlerdi..zaten ikili test değerleri ense kalınlığı değeri, senin yaşın ve senin kan değerin ile ölçülüp grafiğe dökülüyorKızlar 12.hafta kontrole gittim. Doktor her sey cok iyi dedi ense kalinligi falan iyiymiş. Ama bir turlu burun kemigini goremedi cok canm sıkıldı. Pozisyondan dolayı dedi hatta vajinal baktı en son ama yine de goremedi ama benim aklıma takıldı normalde gormesi gerekmiyo muydu. Bi de benim bebegim pgt li tup bebek. Cok moralim bozuldu
İnşallah canım ya .doktor da sorun yok dedi ama beb tabi ufacık bir seyden nem kapıyorumBozma moralini canım benim, eğer ense kalınlığı normalse sıkıntı yok demektir..ben kadın doğumda çalıştığım sürece burun kemiğini çok az görürlerdi tabi ultrason cihazının kalitesi, bebeğin pozisyonu ve sizin genetik yapınız yani burnunuz küçükse görülmeyebiliyor..bizim doktorlar eğer ense kalınlığı normalse önemsemezlerdi..zaten ikili test değerleri ense kalınlığı değeri, senin yaşın ve senin kan değerin ile ölçülüp grafiğe dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?