Evet 5. Gün embriyosuyduSizin de 5.gun embriyosu muydu
Hesaplama siteleri transfer tarihinden itibaren olan gün sayısına 19 gün ekliyor ama hastanede 16 gün ekliyorlar bazıları da 12 gün. Artı eksi 3-4 gün fark olabilir. Önemi yok zaten. Sonrasında kese büyüklüğüne ya da embriyo göründüğünde CRL uzunluğuna göre hesaplanıyor ultrasonda.Bende 26da transfer oldum internette tüp bebek gebelik hesaplama yazdım transfer tarihime göre hesapladı 4 hafta 6günlüksün dedi bugün için.
Hayırlı olsun. Artık zorlama hamilesinKızlar kafanızı şişirdiğim için özür dilerim eşim daha kaliteli bi test almış gelmiş eczacıya sormuş o da en güveniliri bu demiş. Şimdi de böyle çıktı ne dersiniz?
Selam canım. Benim doktorum küçük küçük kanamalar normal dedi. Vücutta hızlı değişikler olduğu için rahimdeki kılcal damarlarda oluyormuş o kanamalar. Kahverengi dışında ve yoğun olan kanamalarda bana haber ver dedi.Canım sen bılırsın bu koyu lekelenmeler normalmı hemşıre normal aktıf kanama olursa hastaneye gıdınız dedı valla düşünmekten başıma agrılar girdıya geçen senede aktıf kanama olmuştum sonra boş gebelık oldu bu kez bebeklerı gördüm ama hala ıçım rahat değil bıde sana sormak ıstedım kusura bakma sana sormuyoruzda nasıl gıdıyor dıye kaç gun kaldı 13muydu test gunun
Doktorun başlar canım, kaç gündür kesildi kanaman diye sorar muhtemelen ona göre başlar..inşallah bir daha kanaman olmaz canımCanımMindamin benim ufak bir lekelenmem olmuştu bahsetmiştim doktorum oksaparı kesti bir kaç gündür çok şükür iyiyim kesildi böyle durumlarda oksapara tekrar başlanıyor mu doktorumla konuşacağım Perşembe kontrolüm var ama merak ettim senden bilgi almak istedim
Yok tek embriyo transfer edildi. Geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu diye bakıldı kese görüldü o zaman küççük bişeHayırlı olsun sızın ıkızmıydı kese gormuşmuydunuz valla düşünmekten aklımızda kalmadı
Aminnn canımDoktorun başlar canım, kaç gündür kesildi kanaman diye sorar muhtemelen ona göre başlar..inşallah bir daha kanaman olmaz canım
Amin canım inşallah güzel haber veririmAminnn canımbugüne kadar bizim sevincimizi üzüntümüzü korkularımızı tedirginliklerimizi herşeyiyle paylaştın tecrübenle bilginle bize yardımını esirgemedin esirgemiyosunda seninde hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çok teşekkür ediyorum ben
Ya demekkı betaya bakmıyor canım hayırlı olsun ınşallah sağlıcakla al kucagına mınnoşu ne zaman transferın?benım 17mayıstı transferımız benımde geçen salı sabahı kanama oldu bıraz bugunde lekelenme normal dedı çarşamba kontrolumuz varYok tek embriyo transfer edildi. Geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu diye bakıldı kese görüldü o zaman küççük bişe
Sagol canım benım ay ınşallah benımkı çok yoğundu salı amelıyat gunuydu ataya sıkıştırdı benı oyle bakdı dedı bak ıyı kesede var bebekte gözükuyor dedı bıde bışeyler yıyordu bende kıyamadım kadına yazık dedımSelam canım. Benim doktorum küçük küçük kanamalar normal dedi. Vücutta hızlı değişikler olduğu için rahimdeki kılcal damarlarda oluyormuş o kanamalar. Kahverengi dışında ve yoğun olan kanamalarda bana haber ver dedi.
Ay ınşallah canım pozıtıfıde sonra 9ay sonra bebışı aldım mujdesıde vermek nasıp olsun hepımıze çok sagol geçen salı pembeydı kanama az dı sonradan kahve rengıne dönmüştü bugun fıtıl gerı geldı kahve rengı olarak kan pıhtılaşmam varmış benım ondan heralde hayırlısı olsun ınşallah hepımız ıçınKuzum benim kızkardeşimin ilk gebeliğinde gebeliğin sonuna kadar lekelenmesi oldu..özellikle pıhtılaşma bozukluğu olanlarda gebeliğin sonuna kadar devam edebiliyor, kırmızı olmadıktan sonra sıkıntı yok için rahat olsun..evet benim 13 haziran hayırlısıyla pozitif haber veririm inşallah
Ben dışarıya çıkmıyorum canım evın ıçınde tur atıyorum arada korkuyorum bu kurye motorlardan çarpacak dıyeAkışına bırakacağım ben artık 12 gün sonra kalp atışı için doktora gideceğim bakalım ondan sonra da testler var hep bir telaş içinde olmaktansa olacağına bıraktim dikkat ediyorum her şeye enfeksiyon kapmayim diye dışarda tuvalete girmem gerekirse yanımda sprey dezenfektanla geziyorum falan yememe icmeme dikkat ediyorum okulda bir arkadaş hamile 6 aylık her gün bir poşet abur cubur yerdi ben paketli ürün bile yemiyorum Allah mükâfatını versin inşallahhepimize
Amin inşallah canımSagol canım benım ay ınşallah benımkı çok yoğundu salı amelıyat gunuydu ataya sıkıştırdı benı oyle bakdı dedı bak ıyı kesede var bebekte gözükuyor dedı bıde bışeyler yıyordu bende kıyamadım kadına yazık dedımınşallah güzel güzel ılerlıyelım başka bı doktor bulacaz özelde heralde takıp doğum hepsını halledecek bırını hayırlısı canım ya
Canım asıl kalp atışına gidince belli oluyor ama benimki çok yakın çıktı. Benim transfer 8 Mayıs dondurulmuş 5.gün embriyosu. Bana dün (9 haziranda) 7+1 dedi. Sende burdan şimdilik (kalp atışını duyana kadar) hesaplayabilirsin.Hangi sitede hesaplama yaptiniz
Merhaba canım. Benim de kanamam olduğunda 12 gün falan oluyor oksapar ve coraspini kesti. Dün gittiğimde Dr a sordum. Bebek de ilaçlarda pıhtılaşma yapar dedi oksopara tekrar başladık ama kontrollü devam edeceğiz. Senin doktorun da başlatabilir gittiğinde sor canım.CanımMindamin benim ufak bir lekelenmem olmuştu bahsetmiştim doktorum oksaparı kesti bir kaç gündür çok şükür iyiyim kesildi böyle durumlarda oksapara tekrar başlanıyor mu doktorumla konuşacağım Perşembe kontrolüm var ama merak ettim senden bilgi almak istedim
Tamam canım sorayım ben kontrole gittiğimde. 15 haziranda kalp atışları için gideceğiz bizde duyabiliriz inşallahMerhaba canım. Benim de kanamam olduğunda 12 gün falan oluyor oksapar ve coraspini kesti. Dün gittiğimde Dr a sordum. Bebek de ilaçlarda pıhtılaşma yapar dedi oksopara tekrar başladık ama kontrollü devam edeceğiz. Senin doktorun da başlatabilir gittiğinde sor canım.
Duyarsınız canım ben geç bile gittim çünkü. İnşallah sağlıkla duyarsınız çok güzel bir sesTamam canım sorayım ben kontrole gittiğimde. 15 haziranda kalp atışları için gideceğiz bizde duyabiliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?