- 6 Temmuz 2022
- 2.274
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
- #3.721
Arkadaslar bogaz agrisi icin ne yapilabilir fikri olan var mi? İnternette hep bitki caylari yaziyor. Onlari yapmaya cekiniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuzlu su ile gargara yapabilirsin, bal limon toz zencefil karışımı yapabilirsin. Bitki çayı kullanma bencede.Arkadaslar bogaz agrisi icin ne yapilabilir fikri olan var mi? İnternette hep bitki caylari yaziyor. Onlari yapmaya cekiniyorum
Sabahları saatlerce uyumuş gibi uyaniorum ama akşama kadar kim bilir kaç kez dalıyorumGunaydin kızlarnasılsıniz uykunuzu alabiliyor musunuz benimki aşırı dengesiz hala. Karnım buyuyunce nasil olur hiç bilmiyorum.
Patates haşlayıp sıcak ve büyük dilimler olarak yutmaya çalış . Oksurugun varsa Sıcak suya Pekmez tereyağ zencefil içebilecegin kadar hazırla canım . Mis gibi tarhana çorbası yap ,,,,nane limonda içebilirsin akşamları boynunu tülbentle felan sıcak tut .Arkadaslar bogaz agrisi icin ne yapilabilir fikri olan var mi? İnternette hep bitki caylari yaziyor. Onlari yapmaya cekiniyorum
Bence yüzüstü yatabilirim daha ya yani ben yatiyorum yatmamali miyimSabahları saatlerce uyumuş gibi uyaniorum ama akşama kadar kim bilir kaç kez dalıyorumben yan yatarken hissediyorum portakal gibi minnosum
unutup yuzustu yatmalarim olurdu kendini hissettiriyor kerata artik
![]()
Ay ben de grip gibiyim ya bogazim sis ve ne kadar kalin giyiniyorum ona ragmen metabolizmamiz zayif şu an bence ondan. Çok dayanamazsan doktoruna sorup serum alabilirsin ben almıştım bir kezArkadaslar bogaz agrisi icin ne yapilabilir fikri olan var mi? İnternette hep bitki caylari yaziyor. Onlari yapmaya cekiniyorum
Yatmasan iyi olur dediler ben minnosu hissettigim icin yatamiyorum vicdanenBence yüzüstü yatabilirim daha ya yani ben yatiyorum yatmamali miyim
Bana doktorum 1 bardak ihlamurdan sorun olmaz dedi ihlamur zencefil bal limon .çok gecmis olsunArkadaslar bogaz agrisi icin ne yapilabilir fikri olan var mi? İnternette hep bitki caylari yaziyor. Onlari yapmaya cekiniyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende daha yeni bir grip atlattım. Bitki çayı olarak nane limon bile içmedim. Hiçbir hapı kullanmadım. Zor oldu ama doğal yöntemlerle sağlıklı şekilde geçti. Bol bol portakal mandalina yedim. Portakalı genellikle suyunu sıkarak içtim. Sıcak suyun içine limon sıktım boğazlarım yumuşasın diye. Bide ılık sütün içine bal döküp içtim. Çok şükür ateş falan olmadan hemen atlattım. İnşallah sizde hemen atlatırsınızArkadaslar bogaz agrisi icin ne yapilabilir fikri olan var mi? İnternette hep bitki caylari yaziyor. Onlari yapmaya cekiniyorum
Ya peki ayıp belki ama sormam lazim ilişki işini napiyorsunuzYatmasan iyi olur dediler ben minnosu hissettigim icin yatamiyorum vicdanen2 aydır yatmıyorum ben alisiyim simdiden 12 haftalık olduk . Küçük olduğu için yatmamizin zararı olmazmis sıvısı onu korurmuş . Yan yatarken devriliyorum biraz üzerine tam yatarsam hissediyorum baya karnımı.
Canım sen su an can tasiyorsun tabi ki kizlarin da evladin ama su an en muhtac olan karnindaki onceligi ona ver kizlarini biraz babaya varsa anneanneye pasla ara sıra vicdan yapiyoruz ama sonu uzmesin biziBizim evdede salgin var kizlarim tek tek hastalaniyordun kendimi onadar ihmal ettimki okadar yoruldumki bugun hafif lekelnme yasadim. Normalde gunde 3 kere alttan progestrn almam lazim fakat 1 kere aldim asla dinlenemedim.. bugunde boyle
Hayirlisi insallah bisey olmaz ufak bir kan bile beni korkutuyor 3 tane kayiptan sonra
Kefir ic canım kuru incir ye ya da hoşaf yap oyle ye3 gündür lavaboya cikamiyorum metabolizmam durdu cok fazla şişkinliğim var .Tavsiyesi olan varmi? Kepekli ekmek yiyorum meyve sebze agirlikli besleniyorum ama olmuyor su da icmeye çalışıyorum
Gecmis olsun bende 10 gundur rahatsızım doktora da sordum zencefil bal limon ıhlamurun sakıncalı olmadığını söyledi ama tabi herseyi dozunda tüketmek gerek ayva elma cayi da yapabilirsinArkadaslar bogaz agrisi icin ne yapilabilir fikri olan var mi? İnternette hep bitki caylari yaziyor. Onlari yapmaya cekiniyorum
Ac karna kayısı ve kuru incir yedikten sonra ilik limonlu su içersen biraz yumuşatiyor bağırsakları cnm3 gündür lavaboya cikamiyorum metabolizmam durdu cok fazla şişkinliğim var .Tavsiyesi olan varmi? Kepekli ekmek yiyorum meyve sebze agirlikli besleniyorum ama olmuyor su da icmeye çalışıyorum
Kaçıncı gebeliğiniz acaba? Bende hala mide bulantısından ayılıp bayılmam dışında hissetme rahimde büyüme hissi vs yok daSabahları saatlerce uyumuş gibi uyaniorum ama akşama kadar kim bilir kaç kez dalıyorumben yan yatarken hissediyorum portakal gibi minnosum
unutup yuzustu yatmalarim olurdu kendini hissettiriyor kerata artik
![]()
Daha once cok uyurdum.gebelikten beri hic uykum yok,ne gece,ne gunduz.tersine bendeGunaydin kızlarnasılsıniz uykunuzu alabiliyor musunuz benimki aşırı dengesiz hala. Karnım buyuyunce nasil olur hiç bilmiyorum.
Kizlara gecmis olsun insallah senin lekelenmen de önemli bisiden diildir gelir gecer. Biz de persembeden beri tasinma yerlesme halindeyiz. Ne kadar az is yapiyim desem de tüm gün ayaktayim. Bacaklarim sizliyor artik ama insallah ters bisiler yapmiyoruzdur.Bizim evdede salgin var kizlarim tek tek hastalaniyordun kendimi onadar ihmal ettimki okadar yoruldumki bugun hafif lekelnme yasadim. Normalde gunde 3 kere alttan progestrn almam lazim fakat 1 kere aldim asla dinlenemedim.. bugunde boyle
Hayirlisi insallah bisey olmaz ufak bir kan bile beni korkutuyor 3 tane kayiptan sonra