- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.661
Ben baş edemiyorum sadece uyumak işe yarıyor artık bitkisel hayatta gibi sürekli uyuyorum. Bir de yeni bir şey çıktı sabah uyandığımda öksürük geliyor devamına mide öz suyuma kadar çıkarıyorum. 4 kilo vermişim şu ana kadar Allah gerçekten yardımcımız olsunSelam arkadadlar migde bulantilari yetmiyormus gibi birde ne yese. Agzima geri geliyi bu durumu yasayanlar nasil basa cikiyorsunuz bezdim artik
Aminn canımBen baş edemiyorum sadece uyumak işe yarıyor artık bitkisel hayatta gibi sürekli uyuyorum. Bir de yeni bir şey çıktı sabah uyandığımda öksürük geliyor devamına mide öz suyuma kadar çıkarıyorum. 4 kilo vermişim şu ana kadar Allah gerçekten yardımcımız olsun
Ben suan oyleyim taş gibi karnim artik nefesimi etkiliyor.sanki uzeriime birsey oturmus gibi oluyor uzanirken cok şişlik ve hazımsızlık var ;(Siskinlik ve hazımsızlık icin neler yapiosunuz kahvalti yapsam aksam yemegi yesem uc dort saat siskinligi gecmio tas gibi oluo sanki midem
Kaç haftaliksin. Bende üç hafta sürdü o bahsettiğin ince pembemsi akintiya karışık lekelenme Doktorum endiselenme dedi ama yine de yanlış yönlendirmek istememSuanda kafam cok karısık yarim saat once lavobadan sonra peceteye süküksü bir akıntınin icinde kıl gibi acik pambe akınti geldi simdi ben neyapayim acilemi gideyim yoksa yarin dokto kontrolüm var onumu bekleyeyim böyle bir sey yasayan varmiydi
Istersen bi danis doktoruna cnm icin rahat etsinSuanda kafam cok karısık yarim saat once lavobadan sonra peceteye süküksü bir akıntınin icinde kıl gibi acik pambe akınti geldi simdi ben neyapayim acilemi gideyim yoksa yarin dokto kontrolüm var onumu bekleyeyim böyle bir sey yasayan varmiydi
9+3haftaligimKaç haftaliksin. Bende üç hafta sürdü o bahsettiğin ince pembemsi akintiya karışık lekelenme Doktorum endiselenme dedi ama yine de yanlış yönlendirmek istemem
Aynen canim bende oleyim sindirene kadar rahat edemiomBen suan oyleyim taş gibi karnim artik nefesimi etkiliyor.sanki uzeriime birsey oturmus gibi oluyor uzanirken cok şişlik ve hazımsızlık var ;(
Ev temizledigim zorlandigim zaman gelmisti bende 6. ve 9. Haftalarda bir gun geldi gecti bu haftalarda normal demisti doktor takip istersen artarsa acile gidersin yoksa yarinki kontrolune gidersin canim icin nasil rahat edecekse öyle hareket etSuanda kafam cok karısık yarim saat once lavobadan sonra peceteye süküksü bir akıntınin icinde kıl gibi acik pambe akınti geldi simdi ben neyapayim acilemi gideyim yoksa yarin dokto kontrolüm var onumu bekleyeyim böyle bir sey yasayan varmiydi
Bende 4-5-6. Haftalarda devam etti haftalık ignemi oluyorum pruloton adi onun dışında normal dedi doktorum ama tabi artarsa görüşebilirsin cnm9+3haftaligim
Şanlıurfa’da hangi dr. A gidiyorsunuz acaba
Az once bende de ayni şey oldu ama kalcamda ve vajinada hafif sizilar da var. Acile gitmelimiyim bilemedimSuanda kafam cok karısık yarim saat once lavobadan sonra peceteye süküksü bir akıntınin icinde kıl gibi acik pambe akınti geldi simdi ben neyapayim acilemi gideyim yoksa yarin dokto kontrolüm var onumu bekleyeyim böyle bir sey yasayan varmiydi
Benim yarınki randevum zorunlu iptal olmuş 3 kasıma randevu aldım tekrardan yarın benimde ikili test olacaktı kaldı malesef çok şükür bi sıkıntı yokmuş çok sevindim canım darısı başıma inşallah sonuçlarda güzel gelirBugün kontrolümüz vardı ikili testimizi verdik şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür cinsiyet söylemedi ama buna kendim baktım erkek gibi duruyordu bakalım 2 hafta sonra bekli olacak
Yok gelmedi bende agri yok ama neyapacagimida bilemiyorum insallah ikimizin bebisleride iyidirAz once bende de ayni şey oldu ama kalcamda ve vajinada hafif sizilar da var. Acile gitmelimiyim bilemedimsizin tekrar geldimi
Ben bugün prilam aldım eczaneden bir tık iyi geldi siz de deneyin gebelere yaziliyormusSelam arkadadlar migde bulantilari yetmiyormus gibi birde ne yese. Agzima geri geliyi bu durumu yasayanlar nasil basa cikiyorsunuz bezdim artik
Eger acile giderseniz haberdar edermisiniz yada durumunuzu merak ederimAz once bende de ayni şey oldu ama kalcamda ve vajinada hafif sizilar da var. Acile gitmelimiyim bilemedimsizin tekrar geldimi
Insallah Allaha emanet bebeklerimiz .Baya siskinlii var sindirim sorunu yasadigim zamanda hafif sancilar oluyor . Tekrar ayni sekilde olursa acile giderim olmadiYok gelmedi bende agri yok ama neyapacagimida bilemiyorum insallah ikimizin bebisleride iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?