2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim agri koku yanma yada tuvalitimi yapamama gibi bir sorunum hic olmadi sadece sarı bir akıntım birde idrarım boyle açık yesil gibiydi degisk yani doktora soyledigimde ictigin vitaminlerdendir dedi enfeksiyon oldugunu o bile hic düsunmedi sonra test istedi ve yüksek derecede enfeksiyon dedi bugünki test temiz cikti bisey kalmamis dedi

Bugun doktor karindaki ve kasıktaki bazi agrılarin enfeksiyondan oldugunu soyledi arladaslar kendende degisiklik hissedenler doktoruna sorsunlar enazindan cünkü gebelikte enfeksiyon cok önemliymis bilgilendoreyim dedim

Benim hiç belirtim kalmadı sadece goguslerde hafif agri var mide bulantısı hiç olmadı zaten sizde de aynı mı şuan 9+0im

12+3teyim benim de karnım biraz çıktı ve sertleşti. ikinci gebeliğim bende öndekinden daha erken ayırt edebilmeye başladım minik kıpırtıları

Benim şuan pek kasık bel ağrım olmuyor ilk adet olacağım tarihte çok olmuştu adet olacak gibi sancı oluyordu zaten tüp bebekle hamile kaldım yeni öğrendiğim sıralardi iste coktu bel kasık ağrısı yerleşirken olurmuş şuan çok nadir ayakta kalırsam oluyirr ama bulantı var ilaçları icmeme rağmen tam geçirmiyor inşallah 12 haftadan sonra geçer
Amaa oglumdaki hamilelikte tam dokuz ay kasık rahim ağrısı çektim çok zor oluyordu

Sanki kendi yasadiklarimı hatirladim mesaji okuyunca 7 düsük 1 kurtaj oldum sonra 1 tüo bebek denemem oldu ama tutmadi 3 sene sonra kendiliginden oldu hamileligimin son anina kadar agzim burnumda geldim enufak biseyde doktora kostum icini ferah tut rabbimin sayesinde sag salim kucagına alacaksin insallah

Yaaa.. ne guzel simdiden hissetmek benim ilk hamileligim, o yuzden emin olamadim hissettigim seyin ne oldugunu, sanki erken gibi geliyordu... Benim karnim sivri degil sanki daha yayvan, hafif de simitlerim cikti, bilmiyorum belki surekli karbonhidrat yemekten de olabilir

Benim hiç belirtim kalmadı sadece goguslerde hafif agri var mide bulantısı hiç olmadı zaten sizde de aynı mı şuan 9+0im
Canım bende 9+5 im.Hiç mide bulantısı olmadı göğüs hassasiyeti çok fazlaydı o da baya azaldı hafif kaldı onun dışında bende de hiç belirti yok

12+3teyim benim de karnım biraz çıktı ve sertleşti. ikinci gebeliğim bende öndekinden daha erken ayırt edebilmeye başladım minik kıpırtıları
2. Hamileliğimde ben 16. Haftada anlamıştım canım ne güzel erkenden hissetmişsin
İlk hamileliğimde 20. Haftada hissetmeye başlamıştım canım 2.de 16da hayırlısı olsun inşallah bnmde yanlarımda simitler çıktı hafiften ama karnım yayvan durmuyo şimdilik bakalım nasıl olacak her anı ayrı bi heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…