- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.401
Sağ ol canım en iyisi gitmek belki serum iyi gelir hafifler birazGeçen ishal salgını olduğumda gitmiştim anca parol verdi serumla yolladı ama rahatlatmıştı biraz damardan verdiği için istersen acilde iste belki iyi gelir
10+2yim bende canim bulanti dalgalanmali bu haftaya kadar birgun normalse diger gun hafifden oluo gunduz iyiyken aksam baslio sizinde ole olir muhtemelen hemen kötüyü cagirmayin birsey yoktur insAllahÇok tuhaf benim 9+4 itibariyle bulantım kesildi pZrtesi kontrolüm var korkuyorum umarım herşey yolundadır
Ben 28 yasim cnm en buyuk kizim 6 yasina gircek ortancasi 4 yaSina gircek en kucugu 1,5 yasindaŞuanki kaç yaşında sanki benımkiyle aynı zamanı
Rabbim insallah bu yavruna sagsaglim kavusmaniHepimizin sınavı ayrı işte. Allah yardımcın olsun bizde işte 1 tane kucamgza alabilmek için uğraşıp durduk. 3 sene önce 4 buçuk aylık doğm yptım yaşamadı. Şimdide tüp bebek yaptık çok şükür oldu. Hayat işte neyse sonrası güzEl olsun inşallah
Zaten bugün 9+6 aramızda üc gün var. Dediğin gibidir inşallah canm10+2yim bende canim bulanti dalgalanmali bu haftaya kadar birgun normalse diger gun hafifden oluo gunduz iyiyken aksam baslio sizinde ole olir muhtemelen hemen kötüyü cagirmayin birsey yoktur insAllah
Evet zaman en iyi ilaç hala ultrason fotoğrafları çerçevede. Alışıyor insan ZamanIa. İnşallah herşey güzel olur.Ben 28 yasim cnm en buyuk kizim 6 yasina gircek ortancasi 4 yaSina gircek en kucugu 1,5 yasinda
Suan 8+6 haftaligim
Rabbim insallah bu yavruna sagsaglim kavusmani
Nasip eder cok zor bir surec anliyorum seni. Bende ilk yavrumu oglumu 25 haftalikken erken dogumla kaybettim acisi hala icimdedir ama sukur 3 tane kaybim oldu ama 3 tanede saglikli kizlarim oldu
Benim baş agrim 3 tam gun sürdü artik eşime acile gidelim dedim o derece dayanilmaz durumdaydi ve migren gibiydi zonkluyordu hatta aglatti beni agridanKızlar dünden beri başım öyle çok ağrıyor ki ağlıcam artık bugün daha şiddetli çok kötüyüm dayanamıyorum acile mi gitsem ne yapsam bilmiyorum nasıl geçecek bu baş ağrısı normalde ağrı eşiği yüksek biriyim etkilenmem çok ama bu dehşet bir ağrı dayanamıyorum
Allah bağışlasın benımki 22 aylık aralıkta 2 yaş olacak benim ilki sezeryandı o yüzden merak ettim korkuyorum dikişlerle ile ilgili bi sorun çkacak diyeBen 28 yasim cnm en buyuk kizim 6 yasina gircek ortancasi 4 yaSina gircek en kucugu 1,5 yasinda
Suan 8+6 haftaligim
Rabbim insallah bu yavruna sagsaglim kavusmani
Nasip eder cok zor bir surec anliyorum seni. Bende ilk yavrumu oglumu 25 haftalikken erken dogumla kaybettim acisi hala icimdedir ama sukur 3 tane kaybim oldu ama 3 tanede saglikli kizlarim oldu
Biz ilkinde erken doğum riskini öğrenince bırakmıştık bu seferkinde hiç niyetlenmedik bile. Bacı gardaş geziyoruzKızlar merhaba bende 7+3 günlük hamileyim. Şuana kadar herhangi bir kanamam lekelenmem falan olmadı fakat doktora gittiğimde doktor hemen cinsel ilişkiyi yasakladı. Ben zaten ilk gebeliğim olduğu için riske girmedim. Sizdede aynı şeyleri söylediler mi biraz kafam takıldı
Ben daha 2 kere gittim kontrole . 11 haftalık olacağız . 2 doktorda uyarmadı konusunu bile yapmadi . Sağlıklı gebelik kese felan kanlı değil dediler. Kendimde araştırdım biraz makale felan dr sayfaları inceledim sağlıklı gebeliklerde kadının rahat olduğu pozisyonlarda 25 -30 yas arası haftada 4 kez olabilirmiş düşük sebebi felan olmazmış . 31 inde 2 'li teste gittiğimde tekrar soracagim aydan aya değişebilir.Kızlar merhaba bende 7+3 günlük hamileyim. Şuana kadar herhangi bir kanamam lekelenmem falan olmadı fakat doktora gittiğimde doktor hemen cinsel ilişkiyi yasakladı. Ben zaten ilk gebeliğim olduğu için riske girmedim. Sizdede aynı şeyleri söylediler mi biraz kafam takıldı
Insallah sorunsuz atlatirsiniz cnm ben normal dogum yaptim o nedenle sezeryaniAllah bağışlasın benımki 22 aylık aralıkta 2 yaş olacak benim ilki sezeryandı o yüzden merak ettim korkuyorum dikişlerle ile ilgili bi sorun çkacak diye
Benimde hamile arkadaşlarım var şuanda hiç bi doktor yasaklamamış. 2 doktora gidiyorum biri devlet hastanesi biri özel devlet hastanesindeki ultrasonla bakar bakmaz ilişki yasak dedi o gün pek anlayamadım normali bu herhalde dedim . Arkadaşlarım bize öyle bişey demedi deyince özeldeki doktora sordum ilk gebeliklerde riske atmamak için önermiyoruz dedi. İyice baktı rahimde herhangi bir kanama görmedi bende hiç lekelenme falan da olmadı o yüzden pek anlayamadım sizlere sormak istedimBen daha 2 kere gittim kontrole . 11 haftalık olacağız . 2 doktorda uyarmadı konusunu bile yapmadi . Sağlıklı gebelik kese felan kanlı değil dediler. Kendimde araştırdım biraz makale felan dr sayfaları inceledim sağlıklı gebeliklerde kadının rahat olduğu pozisyonlarda 25 -30 yas arası haftada 4 kez olabilirmiş düşük sebebi felan olmazmış . 31 inde 2 'li teste gittiğimde tekrar soracagim aydan aya değişebilir.
Normal bende hic bulanti olmadi nerdeyse toplasan 2 gun olmustur :) kalca agrim vardi cok fazla gecen hafta bicak gibi kesildi :)Çok tuhaf benim 9+4 itibariyle bulantım kesildi pZrtesi kontrolüm var korkuyorum umarım herşey yolundadır
Biz de hamilelik haberinden itibaren yasağı yedik kardeş kardeş yaşıyoruzBiz ilkinde erken doğum riskini öğrenince bırakmıştık bu seferkinde hiç niyetlenmedik bile. Bacı gardaş geziyoruz
Saglikli gebelikte Ilişki sonrasi kadının orgazm olmasıyla oluşan endorfin salgısınin bebeğe yararı olduğunu da okudum. Iliskide Kadının rahat olduğu kasilmadigi hallerde sakınca yoktur bence . Biyerde ihtiyaç sonuçta kadın kocasını aşerebilirBenimde hamile arkadaşlarım var şuanda hiç bi doktor yasaklamamış. 2 doktora gidiyorum biri devlet hastanesi biri özel devlet hastanesindeki ultrasonla bakar bakmaz ilişki yasak dedi o gün pek anlayamadım normali bu herhalde dedim . Arkadaşlarım bize öyle bişey demedi deyince özeldeki doktora sordum ilk gebeliklerde riske atmamak için önermiyoruz dedi. İyice baktı rahimde herhangi bir kanama görmedi bende hiç lekelenme falan da olmadı o yüzden pek anlayamadım sizlere sormak istedim
Progesteron hormonu kaslarda gevşeme yapıyormuş ondan olabilir ben de bir gün uyandığımda tam bacağımın vücuda birleştiği yerde dış tarafta hem sağ hem solda aşırı spor yapmışım gibi bir acı vardı. Buna benzer şeyler okuduğum için ve bebekle ilgili bir noktada olmadığı için üzerinde durmadım gün içinde geçti zaten.Hanımlar birkaç gündür popomun sağ kısmında (açıkca yazdım kusura bakmayın) özellikle eğilince falan saplanan bir ağrı var. Bu normalde olması gereken bir ağrı mı yoksa doktor randevumu öne almalı mıyım? Tecrübeli olanlar aydınlatırsa sevinirim
Hım demeki çok kalıcı değil rahtladm oyleyseNormal bende hic bulanti olmadi nerdeyse toplasan 2 gun olmustur :) kalca agrim vardi cok fazla gecen hafta bicak gibi kesildi :)
Bnde sormayı unutyrm hep bnm tüp bebek oldgndsn biz biraz korktk doktor hiç bişey demedi ama bi kendimize yasakladık. Acıkcası bnde merak edyrm gittigmde utanmazsam sorcamBen daha 2 kere gittim kontrole . 11 haftalık olacağız . 2 doktorda uyarmadı konusunu bile yapmadi . Sağlıklı gebelik kese felan kanlı değil dediler. Kendimde araştırdım biraz makale felan dr sayfaları inceledim sağlıklı gebeliklerde kadının rahat olduğu pozisyonlarda 25 -30 yas arası haftada 4 kez olabilirmiş düşük sebebi felan olmazmış . 31 inde 2 'li teste gittiğimde tekrar soracagim aydan aya değişebilir.
Inşallah sakıncası yoktur canım . Sağlıklı olun bebisinde sendeBnde sormayı unutyrm hep bnm tüp bebek oldgndsn biz biraz korktk doktor hiç bişey demedi ama bi kendimize yasakladık. Acıkcası bnde merak edyrm gittigmde utanmazsam sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?