2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Selam arkadaşlar ben de mayıs annesi olacağım hayırlısıyla ☺️ Dün 11+5 Dr kontrolunre gittik ense kalınlığı burun kontrolü normal çıktı çok şükür kan da alındı İnş o da temiz çıkar. Cinsiyet olarak da muhtemelen kız dedi (iki bacak arası 3 lü çizgiyi gördü). İlk gebelik 5 evlilik yılı ve ilk tüp bebek. İnş hayırlısı ile kucağımıza alırız❤️

Selam arkadaşlar ben de mayıs annesi olacağım hayırlısıyla ☺️ Dün 11+5 Dr kontrolunre gittik ense kalınlığı burun kontrolü normal çıktı çok şükür kan da alındı İnş o da temiz çıkar. Cinsiyet olarak da muhtemelen kız dedi (iki bacak arası 3 lü çizgiyi gördü). İlk gebelik 5 evlilik yılı ve ilk tüp bebek. İnş hayırlısı ile kucağımıza alırız❤️
İnsAllah canim hos geldin saglikla gelsin kuzucuk 🤲🌹

Arkadaşım 34 yaşında risk çıkmadı canım ikilide
Çevremdeki herkesde risk cikti ama hepsinin fetalleri temiz geldi ve saglikli kuzularini kucakladilar.Durust olmak gerekirse stresle boğuşack gucum yok yeterince anksiyete ataklarim pusuda bekler gibi sanirim hormonlardan dolayi o yuzden goze alamıyorum:( ama fetal fiyatlarida abartı gercekten şu krizde yuksek miktarlarda bakalim doktorla konuşalim ne derse uyarim ona

Masallah hep guzel haberler gelsin boyle insallah 🤗

Canım tahtalara vur, kendi kendini nazar etme. Bugün tam 12. haftadayım. Az önce istifra etmemek için servisten yarı yolda ama indim ama tutamadım, üstüm başım battı. Öylece çocuk gibi kaldırımda oturup annemi bekledim. 🤭 Şimdi acilde serum alıyorum.
Ah kıyamam kötü oluyor biliyorum kızımda bende çekmiştim ☹️
Geçmiş olsun

Karnında belirginlik hisseden var mı?. Ben pek bir sey gelmiyor elime cok hafif bir sis var gibi ama yokta gibi. Sizin nasıl? Bu arada 9.haftamdayim

Karnında belirginlik hisseden var mı?. Ben pek bir sey gelmiyor elime cok hafif bir sis var gibi ama yokta gibi. Sizin nasıl? Bu arada 9.haftamdayim
Benim var dolgunluk hissi. Şişlik de var gibi hepsi var😀 bide benim ikiz gebelik sanırım o yüzden daha fazla olabilir

Icini ferah tut diyer cocuklarin kac yasinda bilmiyorum cnm ama Allahin izni ile üstesinden gelirsin. Bende 28 yasindayim 4. Cocugum yolda insalalh, 3 tanede kaybim oldu.. korku icindeyim surekli ama insallah sagsaglim atlaticaz
Maşallah 28 yaşa kdr 7 gebelik mi vücudun çok yorulmuştur. Allah yardımcın olsun yoldaki sağsalim kucağına gelsin ve yanındakileri sana bagışlasın inşallah

Ben yatakta yüz üstü yatmışım sabah yatmakla kalkmam bir oldu .🍊 Karnimdaportakal var gibi hissettim. 🤰 kiloluyum ama belli olmuyor karnım 😁

Riskinizin kaynağı nedir bilmiyorum ama yüksek riskliyseniz 5 hafta çok uzun bir süre, ayrıca kendisi normal kadın doğumcuysa yüksek riskli bir gebeyi perinatoloğa yönlendirmemesi de garip. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.
Aynen bnm tüp bebek 1 kaybım var. Doktor 2 haftada bir cagırıylr 450 tl 😏 ayda 900 ama ben memnunum sık cagırsın dikkat etsin bebeğim saglıklı olsunda bu günler geçecek elbet

6 aylık hamile gibi göbeğim var. Yaşadığım kasık ağrıları bunun içinmiş bebiş büyümeden karnım pozisyon aldı sanki tabi daha önceden bir gebelik geçirdiğim için oldu büyük ihtimal 😃

Ben 56kiloyum suan guncel olarak boym 1.65 göbeğim 4 aylik gibi hem şiş hem gayet belirgin resmen hemen sisti gobegim muhtemelen gaz ve hazımsızlık var

Ya bende de bulantı vardı sabahları özellikle. 8 +2de bende de bulantilar kesildi anlam veremedim. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba.
Benim kesildi bi anda hatta sukur bitti dedim dun aksam biraz biseyler yedim kustum geri geldi galiba ama doktor soyledi arada belirtiler gecebilir tekrar miden kotu olabilir diye

Günaydın kızlar kontrolü olan canlar güzel haberlerinizi bekliyoruz 😊 yavaş yavaş enerjimin geldiğini hissediyorum temizlik bile yaptım haftalar sonra az kaldı hamiş balayına en güzel zamanlar geliyor🥰🥰
Canım merhaba kaç haftalık oldu bebiş. Benimde enerjim geldi kuşkulandım 😀 ben bugün 9+6yım

Merhaba bende mayıs bebişi doğurucam Allah'ın izniyle ve benimki mucize bir bebek 8 sene bebeğimiz olmadı tüp bebek denedik tutmadı tekrar tüp bebeğe başlayacakken eşimin ailesi yüzünden boşandık 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi kendimize herkesten uzak yeni bir hayat kurduk bebişimizi sabırsızlıkla bekliyoruz ❤️ rabbim isteyen herkese versin
İnanılmaz bir hikaye annesiyle babasını bir araya getiren mucize bebek 🙏
Maşallah Allah mutlulugınuzu bozmasın saglıkşa gelsin bebiş

Sanırım mayıs annelerinin iki tüp bebişi yiz 🙏 sağlıkla gelsinler minnoşlarımız

Back