2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Karnında belirginlik hisseden var mı?. Ben pek bir sey gelmiyor elime cok hafif bir sis var gibi ama yokta gibi. Sizin nasıl? Bu arada 9.haftamdayim
Bende 9+6 yım yani 10 haftalık diyelim karnım belirgin ama bence bebekten değil yemekten 😀😀 belli olmaz diye biliyorum bu haftalarda ama bebı gören herkes,bebekten,sanıyor göbegimi 😂 58 le hamile kaldım 60 kiloyum suan

Kızlar dünden beri başım öyle çok ağrıyor ki ağlıcam artık bugün daha şiddetli çok kötüyüm dayanamıyorum acile mi gitsem ne yapsam bilmiyorum nasıl geçecek bu baş ağrısı normalde ağrı eşiği yüksek biriyim etkilenmem çok ama bu dehşet bir ağrı dayanamıyorum 😔

6 aylık hamile gibi göbeğim var. Yaşadığım kasık ağrıları bunun içinmiş bebiş büyümeden karnım pozisyon aldı sanki tabi daha önceden bir gebelik geçirdiğim için oldu büyük ihtimal 😃
Benimde öyle canım kilo almamama rağmen bu 3. Hamileliğim olduğu için sanırım hemen çıktı göbeğim daha yeni eritmiştim bu kadar hızlı geri çıkacağını sanmıyordum normal göbek gibi durmuyor bide bakınca hamile göbeği bu dencek bi göbek kıyafetlerimin üzerinden belli oluyo her ay foto çekmiştim onlardanda anlıyorum değişimini göbeğimin çok şaşırdım 😅

Öyle olması gerekiyorsa iyi dir benm 10 sayılır ama üç dört dün önce gecmişti bulantı halsizlik. Bende birşey oldu sandım ☺
Benimde 8 de hafifledi 9 da olmıcak kadar azaldı şuan daha iyiyim normal hissediyorum çoğunlukla canım ama bu seferde baş ağrısı başladı inşallah oda çabuk geçer hareket ettiğimde çoğalıyo oturduğumda yada uzandığımda hafifliyo ama benim uzanıp oturacak pek vaktim olmadığı için sürekli zonkluyo midemi bulandırıyor bu baş ağrısı

Benimde öyle canım kilo almamama rağmen bu 3. Hamileliğim olduğu için sanırım hemen çıktı göbeğim daha yeni eritmiştim bu kadar hızlı geri çıkacağını sanmıyordum normal göbek gibi durmuyor bide bakınca hamile göbeği bu dencek bi göbek kıyafetlerimin üzerinden belli oluyo her ay foto çekmiştim onlardanda anlıyorum değişimini göbeğimin çok şaşırdım 😅
Yalnız değilmişim acaba banamı öyle geliyor diyordum ama değilmiş 🤣

Benimde 8 de hafifledi 9 da olmıcak kadar azaldı şuan daha iyiyim normal hissediyorum çoğunlukla canım ama bu seferde baş ağrısı başladı inşallah oda çabuk geçer hareket ettiğimde çoğalıyo oturduğumda yada uzandığımda hafifliyo ama benim uzanıp oturacak pek vaktim olmadığı için sürekli zonkluyo midemi bulandırıyor bu baş ağrısı
Baş agrısının en iyi çözümü bol su içmek. Aynı şey geçende oldu bende 3 litre içtim o gün ve sonra sistemli şeklde hergün 2 buçuğun üstüne çıkmaya çalıştım. O günden beri baş agrım yok. Bulantı lar ın bu zamanlarda azalmasıda iyi bişey herşey yolunda olsun da

Biraz sakin kalsan belki geçecek ama çocukla çok zor hep bi koşturma yemekleri temizlikleri analık zor 🥹

Baş agrısının en iyi çözümü bol su içmek. Aynı şey geçende oldu bende 3 litre içtim o gün ve sonra sistemli şeklde hergün 2 buçuğun üstüne çıkmaya çalıştım. O günden beri baş agrım yok. Bulantı lar ın bu zamanlarda azalmasıda iyi bişey herşey yolunda olsun da
2bucuk 3 litre içiyorum bende zorlaya zorlaya inşallah geçer en başından beri içiyorum bide hiç kendimi susuz bırakmadım illa olacak oldumu oluyo demekki 🥺

2bucuk 3 litre içiyorum bende zorlaya zorlaya inşallah geçer en başından beri içiyorum bide hiç kendimi susuz bırakmadım illa olacak oldumu oluyo demekki 🥺
Migrenin mi var acaba eğer yaşam kalite ni bozuyor ise doktoruna danıs uygun bir ilaç önersin yazık zaten hamilelik yetiyor yormaya bir de bu agrı çekilmez 🥺

Biraz sakin kalsan belki geçecek ama çocukla çok zor hep bi koşturma yemekleri temizlikleri analık zor 🥹
Şuan biri 1 biri 2. Sınıf o kadar çok ödevleri harf öğretme krizleri vs falan koşturmaktan çok bide harflerle savaşımız var okula gittiklerinde biraz oturmaya fırsatım oluyo o kadar gerçekten zor ama değer şikayetçi değilim hiç severek yapıyorum canımı veririm onlar için baş ağrısı beni kısıtladığı için üzülüyorum acildede sanırım birşey yapmazlar hala ilk üç ayın içerisindeyim çünkü

Migrenin mi var acaba eğer yaşam kalite ni bozuyor ise doktoruna danıs uygun bir ilaç önersin yazık zaten hamilelik yetiyor yormaya bir de bu agrı çekilmez 🥺
Cuma günü ikili test için gidecektim o zamana kadar geçmezse bi danışırım dün başladı öyle bir ağrı ki midemi bulandırıyor diğerlerinde de yaşadım bi süre baş ağrısı hamilelikte belli dönemlerde olan bişey aslında ama dinlenecek vakit olmayınca geçmiyo kolay kolay

Şuan biri 1 biri 2. Sınıf o kadar çok ödevleri harf öğretme krizleri vs falan koşturmaktan çok bide harflerle savaşımız var okula gittiklerinde biraz oturmaya fırsatım oluyo o kadar gerçekten zor ama değer şikayetçi değilim hiç severek yapıyorum canımı veririm onlar için baş ağrısı beni kısıtladığı için üzülüyorum acildede sanırım birşey yapmazlar hala ilk üç ayın içerisindeyim çünkü
Geçen ishal salgını olduğumda gitmiştim anca parol verdi serumla yolladı ama rahatlatmıştı biraz damardan verdiği için istersen acilde iste belki iyi gelir

Maşallah 28 yaşa kdr 7 gebelik mi vücudun çok yorulmuştur. Allah yardımcın olsun yoldaki sağsalim kucağına gelsin ve yanındakileri sana bagışlasın inşallah
Amin insallah cumlemiz sagsaglim bebislerine kavussun 🤲 vucut olarak degilde, piskolojik olarak yoruldum… cok uzun hikayem aslinda bu 7 gebelikte sadece 1 tanesini isteyerek hamile kaldim geri kalan hep korunmama ragmen olan birsey.. hic bisey beni korumadi ne spiral ne igne ne hap hic bisey.. hakkimizda hayirlisi

Amin insallah cumlemiz sagsaglim bebislerine kavussun 🤲 vucut olarak degilde, piskolojik olarak yoruldum… cok uzun hikayem aslinda bu 7 gebelikte sadece 1 tanesini isteyerek hamile kaldim geri kalan hep korunmama ragmen olan birsey.. hic bisey beni korumadi ne spiral ne igne ne hap hic bisey.. hakkimizda hayirlisi
Şuanki kaç yaşında sanki benımkiyle aynı zamanı

Hepimizin sınavı ayrı işte. Allah yardımcın olsun bizde işte 1 tane kucamgza alabilmek için uğraşıp durduk. 3 sene önce 4 buçuk aylık doğm yptım yaşamadı. Şimdide tüp bebek yaptık çok şükür oldu. Hayat işte neyse sonrası güzEl olsun inşallah 🙏

Teyzoşlar biz geldikkk, bugün kontrolümüz vardı. 😊 Normalde bu zamana kadar 1 hafta geriden geliyorduk SAT'a göre. Bugün tam uyumlu 12+1 çıktık, doktor gelişimi çok güzel dedi, maşallah diyelim. 🤭 Bir yandan da kistim var benim, o da takip ediliyor. Şimdilik her şey yolunda o konuda. Ama bulantılarım berbat, gerçekten çok zor geçiyor. 5 kilo vermişim, uğraşsam veremezdim bu kadar.😁 Doktorumuz cinsiyete dair hiçbir şey söylemedi, bekleyelim dedi. Sizin tahminleriniz nedir?😚

Eklentiler

• IMG-20221022-WA0006.jpeg
    IMG-20221022-WA0006.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 88
Back