2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Moralim çok bozuk. Netten kan tahlili sonuçlarıma baktım. Cmv igg ve rubella igg pozitif gelmiş. Her ikisinin de IgM leri negatif. Salı günü enfeksiyon bölümüne sira aldim. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Pozitif çıkan değerler o hastalıklara bağışıklığınız olduğunu gösteriyor. bir çoğumuzda aynı sonuçlar çıkıyor endişelenmenize hiç gerek yok :)

Gerçekten mi sizde demi pozitif çıktı?
evet bir kısmı pozitif anti rubella kızamıkçığa bağışıklığınız olduğunu gösteriyor. Zaten bebeklik döneminde aşı yaptıranların çoğunda pozitiftir bu sonuçlar. hepatit a b kızamık gibi hastalıklara olan bağışıklığı test ediyorlar. Cmv igg de daha önce geçirdiğiniz enfeksiyon hastalıklarına bağışıklığınız olduğunu gösteriyor. Sıkıntılı bir durum yoktur yani. Zaten sonuçları kadın doğum doktorunuza gösterdiyseniz sorun olan bir durum varsa söyler size

Moralim çok bozuk. Netten kan tahlili sonuçlarıma baktım. Cmv igg ve rubella igg pozitif gelmiş. Her ikisinin de IgM leri negatif. Salı günü enfeksiyon bölümüne sira aldim. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Igg pozitifse bağışıklığınız var önceden geçirmişsiniz. İgm negatif şuan yok yani bu iyi birşey gerek yok gitmenize canım. Benim de rubella ve cmv ıgg pozitif

evet bir kısmı pozitif anti rubella kızamıkçığa bağışıklığınız olduğunu gösteriyor. Zaten bebeklik döneminde aşı yaptıranların çoğunda pozitiftir bu sonuçlar. hepatit a b kızamık gibi hastalıklara olan bağışıklığı test ediyorlar. Cmv igg de daha önce geçirdiğiniz enfeksiyon hastalıklarına bağışıklığınız olduğunu gösteriyor. Sıkıntılı bir durum yoktur yani. Zaten sonuçları kadın doğum doktorunuza gösterdiyseniz sorun olan bir durum varsa söyler size

Igg pozitifse bağışıklığınız var önceden geçirmişsiniz. İgm negatif şuan yok yani bu iyi birşey gerek yok gitmenize canım. Benim de rubella ve cmv ıgg pozitif
Yaa sizden Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağlıkla kucağınıza alin

Bu gn aksama dogru ara ara karnima bir agri girdi anlam veremiyorum neden oldugunu sizlerdede oluyormu acaba

Hayır canım şuan bile bilmesem öldüğünü anlamam sadece tuvalete gidince lekelenme oluyor azıcık

Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın
Merhaba,benim de 4 gün önce lekelenme tarzi kanamam oldu,doktora gittim kalp atışı az da olsa duyuluyordu usg göre 6+0 ,doktor daha küçük o yüzden söyledi, şimdi hic bir belirtim yok acaba yavaş olması bebeğimi kaybettim diye mi olmuş :( ? Salı tekrar gidicem.Gecmis olsun

Merhaba,benim de 4 gün önce lekelenme tarzi kanamam oldu,doktora gittim kalp atışı az da olsa duyuluyordu usg göre 6+0 ,doktor daha küçük o yüzden söyledi, şimdi hic bir belirtim yok acaba yavaş olması bebeğimi kaybettim diye mi olmuş :KK43: ? Salı tekrar gidicem.Gecmis olsun
Hayır canım benim zaten 9+5 günlüktü kalp atışı hiç yok. Zaten 6. Haftada kalp atışını hiç duymayanda oluyor

Kızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam. Hepinize çok güzel hamilelikler ve doğumlar diliyorum. Mayıs annesi olmak nasip değilmiş
Sizi çok iyi anliyorum benimde ilk hamileligmde kalbi durmuştu cok uzuldum tabiki ama kromozom genetik bozukluklari olan yavrular ya düşüyormuş kalbi duruyormuş 😔 benimde abarti belirtilerim yoktu .Allah saglikla hayirla en guzel sekilde bebek nasip edicek en yakin zamanda bizler hep sagliklisini ve hayırlısını istiyoruz o şekilde gelicek Insallah

Kızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam. Hepinize çok güzel hamilelikler ve doğumlar diliyorum. Mayıs annesi olmak nasip değilmiş
Ya çok. Üzüldüm rabbim sabır versin inşallh bu süreci çabuk atlatıp tekrar sağlıklı Bi şekilde hamile kalırsınız. Çok geçmiş olsun 😔

Galiba suana kadar cinsiyetlerin cogu kiz masallah🥰❤️🧿
Merhaba sizi kız isteyenler grubundan tanıyorum o zamanlar 3. Bebeğinize hamileydiniz makas rüyama yorum yapmıştınız ☺️4. Bebeğiniz hayırlı olsun 😍ben de sürpriz oldu 3. Bebeğe hamileyim herkesin gönlüne göre olsun … sizi görünce merhaba demek istedim 🥰

Back