- 1 Ağustos 2022
- 371
- En iyi cevaplar
- 1
- 393
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
- #3.341
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim de haftaya gelip kan alacaklar.Biz de 6500e yaptirdik sonucu bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim de haftaya gelip kan alacaklar.Biz de 6500e yaptirdik sonucu bekliyoruz
Ben 4 gundur kullaniyorum zimaksi bende oyle birsey olmadıHayırlı sabahlar hanımlar. Ben Haziran anneleri deyim ama siz şimdi daha iyi biliyorsunuz .Bi sorum var. İdrar yollarında enfeksiyon vardı. Doktor zimaks antibiyotik verdi. Gebelikte sakıncası yok dedi. Benim 2 gündür makatimda kaşıntı başladi. Hani böyle kıl kurdu olurda kaşınır ya öyle gibi. Ben gaitada birşey göremedim. Nasıl tatlı kaşınıyor. Böyle bir durumla karşılaşan varmı. Acaba antibiyotik ten mi oldu.? Vajinada hicbi kaşıntı yok bu arada.
benim göğüsler başından beri acıyor kahverengi kısıma bastırınca falan çok fena, baya da dolgunlaştılar. Ama ağrı yok geçicidir muhtemelenSol gogsum 2 gundur asiri agriyorböyle olan varmi
benim doktorum da öyle diyor. ne gerek var ki diyor. baktık ikili testte risk çıktı öyle bakarız diyor. aslında bu süreç beni hiç yormasın diye ben direkt fetal dna taraftarıydım ama bilemedim şimdi.Ben doktora sordum fetal dna mı yaptırayım direk diye. Pahalı bir test ben ilk olarak ikili tarama testini öneriyorum ve ense kalınlığına bakarak ilerleyelim. Eğer bir risk söz konusuysa yaptırırsınız dedi. İkili test sonucuna göre hareket edeceğim sanırım :)
Benim çok şükür hiç bulantım olmadı hiç kusmadımHanimlar benim gibi hafif, hafif geciren var mı gebeliği. Benim cok fazla mide bulantım yok. Hafif yani.
eşimle konuştuk doktorun dediği şekilde ilerlemek istiyoruz bakalım :)benim doktorum da öyle diyor. ne gerek var ki diyor. baktık ikili testte risk çıktı öyle bakarız diyor. aslında bu süreç beni hiç yormasın diye ben direkt fetal dna taraftarıydım ama bilemedim şimdi.
Canım soğuk kompres uygulayabilirsin ağrıdığında. Benimkiler zonklama derecesindeydi ve çok sıcaklardıSol gogsum 2 gundur asiri agriyorböyle olan varmi
Bakılan bütün hastalıklara bağışıklığın var demek canım bu korkulacak bişey değil öyle olması gerekiyorKızlar kan ve idrar tahlili vermiştim. Dun sonuçları alıp doktorun yanına çıktım. Anti hbs epey yüksek ve pozitif. Anti rubella da yüksek ve pozitif. Fakat doktor bana değerlerin normal dedi. Anti hbs ne oluyor acaba bilenler yardımcı olabilir mi başka doktora da mi gitsem acaba
Gercekten rabbimin mucizesi olmuş. Çocuk aileyi baglar birbirine siz de aileler de hataniz her neydiyse daha dikkatli olursunuz onun hatrina inşallah çok guzel bir haber sağlıkla gelsin huzur getirsin inşallahMerhaba bende mayıs bebişi doğurucam Allah'ın izniyle ve benimki mucize bir bebek 8 sene bebeğimiz olmadı tüp bebek denedik tutmadı tekrar tüp bebeğe başlayacakken eşimin ailesi yüzünden boşandık 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi kendimize herkesten uzak yeni bir hayat kurduk bebişimizi sabırsızlıkla bekliyoruzrabbim isteyen herkese versin
Gazide fetal dna yapılmıyor diye biliyordumBende arastiriorum fetal dna gi intergen die bi yeri aradim 300 dolar daha kapsamlisi 320 dolar dedi birde detagen var 450 dolar dedi Ankarada yaşayanlar Gazi hastanesi kendi takipli hastalarina 2 bin TL karşılığı yapiomus bilginize
Valla bende 30 yas ustune hep risk cikiyor korkutuyor diye o stresi goze alamiyorum;( oyuzden direk fetala giricem gibi gözüküyorbenim doktorum da öyle diyor. ne gerek var ki diyor. baktık ikili testte risk çıktı öyle bakarız diyor. aslında bu süreç beni hiç yormasın diye ben direkt fetal dna taraftarıydım ama bilemedim şimdi.
doktor da bana pat diye bir sorun çıksa aldıracak mısın dedi.. Biz bir bakalım o parayı vermeyin yazık dedi.. Sen neden kötüyü düşünüyorsun deyince bir yandan da hak vermedim değil. artık süreç içinde hakkımızda hayırlısı inşallahValla bende 30 yas ustune hep risk cikiyor korkutuyor diye o stresi goze alamiyorum;( oyuzden direk fetala giricem gibi gözüküyor
Ya içim rahatladı. Teşekkür ederim canımBakılan bütün hastalıklara bağışıklığın var demek canım bu korkulacak bişey değil öyle olması gerekiyor
Canım tahtalara vur, kendi kendini nazar etme. Bugün tam 12. haftadayım. Az önce istifra etmemek için servisten yarı yolda ama indim ama tutamadım, üstüm başım battı. Öylece çocuk gibi kaldırımda oturup annemi bekledim.Benim çok şükür hiç bulantım olmadı hiç kusmadım
Midem rahatsız oluyor yediklerimden dolayı ama çok bir sıkıntım olmadı
Maşallah diyeyim
8+4 şuan
İki gün önce arayıp sordum canim sekreterligini ama gazinin takipli hastasi olmaniz lazim dediGazide fetal dna yapılmıyor diye biliyordum
Benim de öyle o yüzden korkuyorum acaba sorun mu var diye ? Kiminin böyle oluyormuş normalmiş ama hep stres korku gebelik süreciBenim çok şükür hiç bulantım olmadı hiç kusmadım
Midem rahatsız oluyor yediklerimden dolayı ama çok bir sıkıntım olmadı
Maşallah diyeyim
8+4 şuan
Bundan 20 gün oncesi 16 haftalik gebe olan arkadasim sadece 4 lu tarama testi yaptirdi devletteki doktoru aminiyi sentez demis direk risk cok yuksek demis sonra ozele gitti ve bu cok yuksek bir risk degil bu degerlerde olsa heryerde dowmlu cocugmuz olurdu demis ama illa icim rahat etain dersen fetal dna yaptir demis yaptirdi ve sonucu temiz cıkti 20gun boyunca cok sitrese girdi hep agladi bazen tevekkül etmek gerekiyo ayrica 28 yasinda olupta dowmlu bebis annesi olani bile biliyorum testlerinizi yaptirin ama kendinizi cok yiprqtmayn arkadaslar bebisleriniz hissediyo unutmayin nacizane fikrim bu zamana kadar cok sey yasamis biri olarak fikir veriyorum yankis anlamayin lutfendoktor da bana pat diye bir sorun çıksa aldıracak mısın dedi.. Biz bir bakalım o parayı vermeyin yazık dedi.. Sen neden kötüyü düşünüyorsun deyince bir yandan da hak vermedim değil. artık süreç içinde hakkımızda hayırlısı inşallah![]()