2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben pazartesi günu gittim hafif sarıya dönük akıntım var ama baska bir sıkıntım yok dedim direk idrar testi istedi ilaclardandir renginin boyle olmasi dedi ama orta derecede enfeksiyon cikti ilac verdi ihmal etme canim o istemezse sikayetin varsa sen soyle
Şikayetim yok çok şükür aynen kesinlikle söylerim,gebelikte enfeksiyonun kontrol edilmesi gerekiyor.

Ben 10 kilo almıştım kilolu olmama rağmen zaten doğumda da 8 kilosu gitmişti bu kişiden kişiye göre değişen bişi ama 30 kilo alanda biliyorum 5 kilo alanda kiloya çok takılmayın. Ama boy kısa olduğunda sezeryan yüksek ihtimal oluyor çatıdan dolayı ona yapacak bişe yok hayırlısı artık
İlk hamileliğimde çatım dar olduğu için sezeryan oldum doktor normal yaparım ama vakum kullanmak zorunda kalırız dediği için doktorumu dinleyip sezeryanı tercih ettim ilk hamileliğimde 30dan fazla kilo almıştım malesef 🥲😅

Kontrolden geldim kızlar içim nasıl rahatladı anlatamam 11 haftalık olmuşuz çok şükür haftaya ikili test için çağırdı devlete gidiyorum bu arada ekranda minicik gördüm keyfi yerindeydi keratanın kalp atışlarını da dinletti 2sn hemen gel gelelim yine ultrason kağıdı çok komik orda görmesem allahım bune böyle derim yani 🤦🏻‍♀️😂

Merhaba bende mayıs bebişi doğurucam Allah'ın izniyle ve benimki mucize bir bebek 8 sene bebeğimiz olmadı tüp bebek denedik tutmadı tekrar tüp bebeğe başlayacakken eşimin ailesi yüzünden boşandık 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi kendimize herkesten uzak yeni bir hayat kurduk bebişimizi sabırsızlıkla bekliyoruz ❤️ rabbim isteyen herkese versin

İlk hamileliğimde çatım dar olduğu için sezeryan oldum doktor normal yaparım ama vakum kullanmak zorunda kalırız dediği için doktorumu dinleyip sezeryanı tercih ettim ilk hamileliğimde 30dan fazla kilo almıştım malesef 🥲😅
Kilo gidiyor bi şekilde ya ama sezeryan göbeği diye bişiy var o kalıyor çok çirkin oluyor ama evlat için değer bazısında kalmıyor ama sezeryan göbeği kalmayanı tebrik ederim 🤣🤣

Merhaba bende mayıs bebişi doğurucam Allah'ın izniyle ve benimki mucize bir bebek 8 sene bebeğimiz olmadı tüp bebek denedik tutmadı tekrar tüp bebeğe başlayacakken eşimin ailesi yüzünden boşandık 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi kendimize herkesten uzak yeni bir hayat kurduk bebişimizi sabırsızlıkla bekliyoruz ❤️ rabbim isteyen herkese versin
En güzelini yapmışsınız eğer severek ayrılmışsanız hayırlı olsun muzice bebek olmuş sağlıkla gelsin 😍

Kilo gidiyor bi şekilde ya ama sezeryan göbeği diye bişiy var o kalıyor çok çirkin oluyor ama evlat için değer bazısında kalmıyor ama sezeryan göbeği kalmayanı tebrik ederim 🤣🤣
Onları bende tebrik ederim vallahi helal olsun ben başaramadım 2 sezeryanım var belki 3.de başarırım bir ümit diye öyle umuyorum ama sanmıyorum sağlıklı olsun yavrumda göbeğim olsada olur bazen 9 yaşındaki kızım eski fotoğraflarımı görünce anne sen benim yüzümden mi böyle oldun diyo üzülüyo senin için değerdi annem diyorum 2 sene bekledim olmadı bir düşüğüm vardı rabbim nasip etti çok şükür isteyen herkese nasip etsin 🥰

Hayırlısı olsun gerçektende yavrunuz mucize gibi biranda gelmiş rabbim ne büyük çok şükür bizde boşanma davasını açmaya karar verdiğimiz günden 2 3 gün sonra 2.ye hamile olduğumu öğrenmiştik çok üzülmüştüm başta ama gerçekten mucize bir bebekti bizi tekrardan birbirimize bağladı güç verdi tekrardan denedik şuan 2. Kızım 7 yaşında tekrar hamileyim inşallah sağ salim hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip eder canım rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin 🤗

Ne kadar hayirli ugurlu gelmiş kuzu;) bir ailenin dağılmasına engel olmus cok guzel zamanda gelmis masallah Masallah 🤗

Kızlar fetal dna testi için 6 bin tl dediler içime sinen yerden. Araştıran varsa fiKir olsun diye yazıyorum.
Cok artmis ya fiyatlar Iyiki yazdinz bende 2 hafta sonra yaptircam ama iyi mi kotu mu diye nasil arastricam bilmiyorum synova diye bir alman lab. Var direk.oraya mi yaptırayım yoksa gittigim ozel hastanede doktorun onerdigi daha doğrusu anlasmali yerine mi yaptirmaliyim bilemedim

Hayırlı sabahlar hanımlar. Ben Haziran anneleri deyim ama siz şimdi daha iyi biliyorsunuz .Bi sorum var. İdrar yollarında enfeksiyon vardı. Doktor zimaks antibiyotik verdi. Gebelikte sakıncası yok dedi. Benim 2 gündür makatimda kaşıntı başladi. Hani böyle kıl kurdu olurda kaşınır ya öyle gibi. Ben gaitada birşey göremedim. Nasıl tatlı kaşınıyor. Böyle bir durumla karşılaşan varmı. Acaba antibiyotik ten mi oldu.? Vajinada hicbi kaşıntı yok bu arada.

Hayırlı sabahlar hanımlar. Ben Haziran anneleri deyim ama siz şimdi daha iyi biliyorsunuz .Bi sorum var. İdrar yollarında enfeksiyon vardı. Doktor zimaks antibiyotik verdi. Gebelikte sakıncası yok dedi. Benim 2 gündür makatimda kaşıntı başladi. Hani böyle kıl kurdu olurda kaşınır ya öyle gibi. Ben gaitada birşey göremedim. Nasıl tatlı kaşınıyor. Böyle bir durumla karşılaşan varmı. Acaba antibiyotik ten mi oldu.? Vajinada hicbi kaşıntı yok bu arada.
Antibiyotikten sonra bu tarz seyler olabiliyor diye biliyorum.Önüne geçmek için de doktorlar genelde antibiyotik döneminde probiyotik veriyorlar siz mutlaka doktorla konuşun o sirada bol yogurt kefir gibi doğal probiyotikleri yiyin ve tabi bol su icin

Cok artmis ya fiyatlar Iyiki yazdinz bende 2 hafta sonra yaptircam ama iyi mi kotu mu diye nasil arastricam bilmiyorum synova diye bir alman lab. Var direk.oraya mi yaptırayım yoksa gittigim ozel hastanede doktorun onerdigi daha doğrusu anlasmali yerine mi yaptirmaliyim bilemedim
Ben doktora sordum fetal dna mı yaptırayım direk diye. Pahalı bir test ben ilk olarak ikili tarama testini öneriyorum ve ense kalınlığına bakarak ilerleyelim. Eğer bir risk söz konusuysa yaptırırsınız dedi. İkili test sonucuna göre hareket edeceğim sanırım :)

Evet dövize bağlı olduğu için korkunç artmış malesef:( Normalde 390 dolar dediler ama doktorumla çalıştıkları için biraz indirim yaptılar. Bence doktorun anlaşmalı olduğu yer içinize sinerse orda yaptırın.

Back