Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hoşgeldin canım Mart ayı bize uğurlu gelsin inşallah Benim de ilk hafta olacak sıra sıra pozitif haberler alalımBen varım ikinci denemem. Martin ikinci haftası inşallah
Canım seninde ilk transfer kimyasal olmuş sanırım benim de öyleydi.Bu tedavide neler yapıyorsun ekstra değişen birşey oldu mu ?Ben varım ikinci denemem. Martin ikinci haftası inşallah
Hoşbulduk canım inşallah uğurlu gelsin herkes pozitif olsun inşallahHoşgeldin canım Mart ayı bize uğurlu gelsin inşallah Benim de ilk hafta olacak sıra sıra pozitif haberler alalım
Canım ben doktorumu degistirdim tüm ilaçlar tedavi yöntemi her şey farklı bu sefer. İki ameliyat oldum bı kere büyük fark var bu sefer inşallah tutarCanım seninde ilk transfer kimyasal olmuş sanırım benim de öyleydi.Bu tedavide neler yapıyorsun ekstra değişen birşey oldu mu ?
Harika haber çok sevindim canım İnşallah tüm tedavilerin vesile olsun bebişeCanım ben doktorumu degistirdim tüm ilaçlar tedavi yöntemi her şey farklı bu sefer. İki ameliyat oldum bı kere büyük fark var bu sefer inşallah tutar
İnşallah canım tüm amacım o rüyalarımdaki minik eller benim olsun sen nasıl farklı tedaviler uyguluyorsun canım ilkinden farklı olarakHarika haber çok sevindim canım İnşallah tüm tedavilerin vesile olsun bebişe
İnşallah canım bir an önce kavusulsun ben dün transfer hazırlığına başladım yumurtalığımda kist göründü doktorum sorun yok dedi şimdi ona korkuyorum yarın estrofem başlıyoruz artık dayanacak gücüm kalmadıBenim ilk tazeydi kuzum bu dondurulmuş olacak.Bir de intralipid serum uygulanacak.İnşaallah vesile olur bana da
Hiç korkma canım ciddi birşey olsa başlamalardı.Benim de estrofem 3 e çıktı adetin 15. Günü Cumartesi günü kontrolüm var.Muhtemelen o gün de ekstradan fitil ve progestan iğneye başlatırlar.Bende çok heyecanlıyım açıkcası.Transfere kadar nar tüketiyorum ben mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yürüyüş yapıyorum.Narı belki biliyorsundur rahim kalınlaşmasına destek oluyormuş.Sana da fikir olur belki.Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8 mm olmuş adetin 10. Günüydü.Aklından bulunsun kuzumİnşallah canım bir an önce kavusulsun ben dün transfer hazırlığına başladım yumurtalığımda kist göründü doktorum sorun yok dedi şimdi ona korkuyorum yarın estrofem başlıyoruz artık dayanacak gücüm kalmadı
Canım teşekkürler inşallah emin olmamakla birlikte bir arkadaş demişti herhalde biraz fazla tüketmiş narı galiba kötü etki yapmış dikkat et canım doktoruna danış mutlakaHiç korkma canım ciddi birşey olsa başlamalardı.Benim de estrofem 3 e çıktı adetin 15. Günü Cumartesi günü kontrolüm var.Muhtemelen o gün de ekstradan fitil ve progestan iğneye başlatırlar.Bende çok heyecanlıyım açıkcası.Transfere kadar nar tüketiyorum ben mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yürüyüş yapıyorum.Narı belki biliyorsundur rahim kalınlaşmasına destek oluyormuş.Sana da fikir olur belki.Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8 mm olmuş adetin 10. Günüydü.Aklından bulunsun kuzum
Teşekkür ederim canım benim Salatalara katıyorum genelde dikkatli tüketiyim öyleyseCanım teşekkürler inşallah emin olmamakla birlikte bir arkadaş demişti herhalde biraz fazla tüketmiş narı galiba kötü etki yapmış dikkat et canım doktoruna danış mutlaka
Şuan 6 tane dondurulmuş var canım.2 tanesi çok iyi , diğerleri iyi ve orta kalite dedi doktorum ama Aa ba şekilde söylemedi.Yaşımdan dolayı çift transfer olmayacakmış yine tek olacak ama embriyoları nasıl dondurdular bilgim yok kuzumFayda sağlasın inşallah canım kaçta embriyon var canım senin benim bı tane tek bı tane ikili dondurulmuş var
Oh ne güzel canım kalitelerine takılma bence orta kalitede olup tutan çok var ben de tek transfer isteyeceğim herhaldeŞuan 6 tane dondurulmuş var canım.2 tanesi çok iyi , diğerleri iyi ve orta kalite dedi doktorum ama Aa ba şekilde söylemedi.Yaşımdan dolayı çift transfer olmayacakmış yine tek olacak ama embriyoları nasıl dondurdular bilgim yok kuzum
Evet kuzum takılmıyorum açıkcası.Nasip de varsa olacak ne de olsa.Ben aslında çift transfer çok istedim ama doktorum çok protokolcu yasaya uyuyor.Bir de ikiz gebelik riskli olduğu için istemiyor.2 kere negatif olan hastalara uyguluyorum ama yine ikiz olmasını istemiyoruz demişti.Bende açıkcası ne derse ona uyuyorum.İkiz gebelik kulağa çok hoş geliyor ama her anlamda zorlukları var muhakkak.Rabbimden hayırlısını diliyorum her zaman Transfer gününü beklerken heyecanlanıyorum sonucu nasıl bekleyeceğim Allah bilirOh ne güzel canım kalitelerine takılma bence orta kalitede olup tutan çok var ben de tek transfer isteyeceğim herhalde
- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Amin İnşallah uğurlu gelecek hepimize Hoşgeldin canımMart ayi hepimize ugur getirsin insallh:) martta ortalarinda bende transfer olacagim 1 tane 5. Gun embriyo
Bir anda geçer zaman inşallah canım evet ikiz gebelik zor ben de cesaret edemiyorum pek. Çok hareketli bir hayatım var üniversite okuyorum günde dört kez araca binmek zorundayım o sıralarda düşer sıkıntı olur diye korkuyorum o yüzden cesaretim yok. Ben de kalitelerini bilmiyorum açıkçası önemli de değil benim için çünkü ilkinde çok iyi kalitedeydi tutmadı.Evet kuzum takılmıyorum açıkcası.Nasip de varsa olacak ne de olsa.Ben aslında çift transfer çok istedim ama doktorum çok protokolcu yasaya uyuyor.Bir de ikiz gebelik riskli olduğu için istemiyor.2 kere negatif olan hastalara uyguluyorum ama yine ikiz olmasını istemiyoruz demişti.Bende açıkcası ne derse ona uyuyorum.İkiz gebelik kulağa çok hoş geliyor ama her anlamda zorlukları var muhakkak.Rabbimden hayırlısını diliyorum her zaman Transfer gününü beklerken heyecanlanıyorum sonucu nasıl bekleyeceğim Allah bilir