- 14 Mayıs 2021
- 4.526
- 8.887
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.761
Bebegımm bende gormustum amaYok kuzum ya sabah tekrarladım ve negatif zaten bu test bende hep böyle çıkartıyo niye bilmiyorum çok şükür testimde bitti şimdi adetimi bekliyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegımm bende gormustum amaYok kuzum ya sabah tekrarladım ve negatif zaten bu test bende hep böyle çıkartıyo niye bilmiyorum çok şükür testimde bitti şimdi adetimi bekliyorum artık
Günaydınn Gördüm canımm suya tutsana testi baksana öyle birdahaGünaydın kızlar. Test yaptım yine gölge çıktı çok hafif. Ateşim dün 35.5 tu bugün 36.6 çıktı. Ya bilemiyorum bu sanki kendi kuruma çizgisiymiş gibi de düşündürtüyo. Kafam karışık. Papatya220 kuzum etiketle demiştin dün.
Ay çöpe attım, üstü iğrençliklerle dolu Artık varsa yarın sabah kesin bir pembelik bir şey belli olması lazım. Olmazsa yoktur anlarız zaten.Günaydınn Gördüm canımm suya tutsana testi baksana öyle birdaha
Kuzum o t1 t2 li olan bana hep gölge çıkartıyor saçma bir şekilde ben zaten daha önce ağzım yandığı için yine sahte olduğunu anlamıştım bugün 2 farklı markadan test yaptım negatif çıktı bak testlere ikisindede gölge var mesela ama gebelik yok ve bu gölgeler hemen çıkıyorBebegımm bende gormustum ama
Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda diyelimYok kuzum ya sabah tekrarladım ve negatif zaten bu test bende hep böyle çıkartıyo niye bilmiyorum çok şükür testimde bitti şimdi adetimi bekliyorum artık
Öyle kuzum adet olayım doktordan klomen yada femara isticem ya belki şansım artarAnladım kuzum hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda diyelim
Cok üzüldüm canım cok geçmiş olsunn kac haftalık görünüyordu da fenalastınMerhabalar size hastaneden sesleniyorum dış gebelik geçirmişim.daha doktora kalsa bekleyecektim acıbademe gittim ve orda gördü sol tüpe yapışmış.birden fenalaştım bayıldım ve tüpüm patladı iç kanama geçirdim sol tüpümü kaybettim.Allahım kimseye vermesin
Yok canım 2.5 katı değil Lh i FSH a bölüyorsun çıkan değer 2.5 ve 2.5 in üstündeyse pcos vardır hormonlar bunu destekliyor demek oluyorAnladım pcos var o zaman kesinleşti 2 buçuk katı değil ama dimi 2 buçuktan üstü
kac gün kalmıstı adete keske erken gebelik olsaydı elinde yaAy çöpe attım, üstü iğrençliklerle dolu Artık varsa yarın sabah kesin bir pembelik bir şey belli olması lazım. Olmazsa yoktur anlarız zaten.
Barız cıkmıs gercekten.artık bu testlere olan ınancımı tamamen kaybettımKuzum o t1 t2 li olan bana hep gölge çıkartıyor saçma bir şekilde ben zaten daha önce ağzım yandığı için yine sahte olduğunu anlamıştım bugün 2 farklı markadan test yaptım negatif çıktı bak testlere ikisindede gölge var mesela ama gebelik yok ve bu gölgeler hemen çıkıyor
Bebegım vucuduna dısardan bı madde gırecek sıvı verıyorlar ya ben vucuda dısardan bı madde gırdıgınde oruc olmaz dıye bılıyorum ama bır arastır ıstersen.bıde acken basın fln donebılır.Kızlar bir şey soracağım. Haftaya pazartesi rahim filmi için gideceğim. Bana ne çok tok ne çok aç gel dediler. Bu önemli mi ki ben anestezi almıcam sonuçta. O gün oruç olmuş olacağım. Olumsuz bir durum olur mu ki sizce
Canım adet bittiği nin ertesi gün çekilir hsg.10 doktora gittim hepsi aynı şeyi dedi..rajim kslınlsşıyor çünkü sonra.o yüzden en iyisi adet bitiminde hemn gitmek.senin geç olmuş birazKızlar bir şey soracağım. Haftaya pazartesi rahim filmi için gideceğim. Bana ne çok tok ne çok aç gel dediler. Bu önemli mi ki ben anestezi almıcam sonuçta. O gün oruç olmuş olacağım. Olumsuz bir durum olur mu ki sizce?
23 Mart Bat ancak geç yumurtladım. Onu baz alınca 25-26 Mart bile olabilir. Olmadı gidip alim bugün.kac gün kalmıstı adete keske erken gebelik olsaydı elinde ya
Nasılsın canım çocuk toparladımı birazKızlar bir şey soracağım. Haftaya pazartesi rahim filmi için gideceğim. Bana ne çok tok ne çok aç gel dediler. Bu önemli mi ki ben anestezi almıcam sonuçta. O gün oruç olmuş olacağım. Olumsuz bir durum olur mu ki sizce?
Canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok geçmiş olsunMerhabalar size hastaneden sesleniyorum dış gebelik geçirmişim.daha doktora kalsa bekleyecektim acıbademe gittim ve orda gördü sol tüpe yapışmış.birden fenalaştım bayıldım ve tüpüm patladı iç kanama geçirdim sol tüpümü kaybettim.Allahım kimseye vermesin
Bende öyle vallaha daha önce buna güvenip kan bile vermişkim çok pis hayal kırıklığı yaşamıştım artık gerçekten pembe çizgi görmeden inanacağımı sanmıyorumBarız cıkmıs gercekten.artık bu testlere olan ınancımı tamamen kaybettım
Valla bariz var. Freely de bana çıkartıp duruyo. Öf.Kuzum o t1 t2 li olan bana hep gölge çıkartıyor saçma bir şekilde ben zaten daha önce ağzım yandığı için yine sahte olduğunu anlamıştım bugün 2 farklı markadan test yaptım negatif çıktı bak testlere ikisindede gölge var mesela ama gebelik yok ve bu gölgeler hemen çıkıyor