- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.701
Çıkardığındq test benim gibi miydi daha mı silik ti canimCnm innovita guzel Bı test bılıyorum
Bnım 4.18 i çıkarmıştı
Test dağılmış ama var gbı duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkardığındq test benim gibi miydi daha mı silik ti canimCnm innovita guzel Bı test bılıyorum
Bnım 4.18 i çıkarmıştı
Test dağılmış ama var gbı duruyor
Ah ya o kadar doğru ki ama evet sanırım bebişten garip bir alınganlık endişe huzursuzluk hissediyorumKızz niye oyle diyorsun biz kendimizi hazır hissetmiyoruz diye ortadalarda senelerce dolaşımıyor muyuz? Ona bir anlık sorumluluk korkusu gelmiş olabilir, sanada gelecek endişeler ileriki haftalarda aylarda... Alıngalığın hamilelikten bencee
Canım yumurtlamadan önce akıntı cok oluyorKızlar akıntı başlıyanca mi yumurtlama oluyordu yoksa yumurtlama dönemine girildiği için mi oluyordu
Bugün değerlendirmeyecektim akıntı başlayınca kaçırmaktan korktumCanım yumurtlamadan önce akıntı cok oluyor
Anladım kuzum. Merak ediyordum bunu. Neyse bunları boşverelim inşallah sen hamişsindirHayır kuzum görmüyorum çünkü doktorum tahlillerden sonra Diane 35 kullandırdı bana 3 ay. Homonlarını düzene sokacak bu dedi ve cidden her şeyimi düzene sokmuştu. Ama bırakınca eski haline geldiği için ve hamile kalmak istediğim için de başka ilaçlar vermeye başladı yine hormonlarımı dengede tutsun diye. Duphaston, klomen, cyclo kullandım bu süreçte. Sanırım ilaçlar hormonlarımı dengede tuttuğu için sadece ovulasyon amanı gerçek pik i görüyorum.
İyi yapmıssın canımBugün değerlendirmeyecektim akıntı başlayınca kaçırmaktan korktum
İyi yapmıssın canım
bence bugun kalsın yarın değerlendirDeğerlendireyim mi yani dün ol du bugün olmasın diye düşündüm adet cumartesi bitti hani sperim bayatlıyor diyorlar ya ara verince kafam karıştı
Bnde öyle düşünüyordum ateş tablosuda düşmedi çizgi çekmedi daha var bi iki gün daha belki bugün ara iyi olurbence bugun kalsın yarın değerlendir
Kuzum msjını görünce dayanamadım yazayım dedim ben ilk hamileliğimi 10.98 iken testte böyle çıkmıştı renk açısından bakarsın diye foto ekledimHamile olup 5.10 beta ile testte öğrenenlerde renk nasıldı acaba biliyor musun? Keşke örnek olsaydı. Bir bakim belki paylaşmıştır forumda birileri.
Yarın gidip kan vermeyi düşünüyorum ha bir gün eksik ha bir gün fazla yarın 14. Gün gidip kan vereyim doktora gönderecem sizinle de paylaşırım süreciBence de ama işte ne bileyim ya hamile kalırsam hani dedim ya onların ismini koyarım diye hayatta öyle Bi hata yapmam buna karar verdim
Yok canım biz eşimle Bi ara boşanma nın ucundan döndük o yüzden
Bekliyorum gelince etiketle konuşuruz yine
Ama vicdan işte torunları dır diyip gösteriyorum ama eskisi gibi her gün gitmem onlara eskisi gibi aramam daha mesafe iyidir her zaman
Kızlar çok canım sıkıldı hamileyim ve az önce eşimle sohbet ederken acaba erken miydi bizim için bebek dedi aslında gülümseyerek söyledi ama benim çok kafama takıldı bilmiyırum hormonlardan mı benim yaşım 25 eşim 29 1.5 yıllık evliyiz kafamda soru işareti oluştu garip bir endişe hissettim
Pcos ultrasonda gözükür bir de kan değeriyle gözükür kan sonucun Lh/FSH oranı 2.5 tan büyükse pcoslusundur.Pcos olsaydı hsgde gözükürmüydü peki
Daha silikti cnmÇıkardığındq test benim gibi miydi daha mı silik ti canim
Bende aynı şeyi yaşıyorum bakalım sebebi ne çıkacakMerhaba uzun zamandır aktif olmuyordum.bu ay tuhaf Bi durum yaşıyorum geç dollenmeden şüpheleniyorum
En son13 şubat adet oldum karnımın içleri aciyor batmalar oluyo adet gecikmesi yaşıyorum 2.gunu test yaptım negatif acaba geç mi 5 yıldır evliyim aranızda böyle yaşayan oldu mu yarın sabah tekrar test yapicam
Ya açıkçası yazdıkları bana çok uçarı gelmeye başladı. Uzun süredir okuyorum da. İnandırıcı gelmiyor . Doğurunca altınlar kemerler isteyip kaynana ya da kayınbabamın adını koyacağım sözümü verdim diyen aynı kişi değil miydi? Şimdi de biz çocuk istemiyoruz mu diyorlarcanım sormamda sakınca yoksa neden bu kadar karşılar başka cocugun mu anlam veremedim biz cocuk için ölüp bitiyoruz