- 5 Temmuz 2022
- 2.083
- 3.071
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.681
Çatlamadan kaç gün gectiYok kuzum ya 10 saniye yazıyor kullanma kılavuzundada hep böyle yapıyordum ama anlamadım acaba kullanan oldumu diye sormak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamadan kaç gün gectiYok kuzum ya 10 saniye yazıyor kullanma kılavuzundada hep böyle yapıyordum ama anlamadım acaba kullanan oldumu diye sormak istedim
10. Günüm canım ayın 17 sinde test yaptım negatifti sabah yaptim belli degildi bu akşamki testÇatlamadan kaç gün gecti
Yerinde olsam tekrarlardım var gibi görünüyor10. Günüm canım ayın 17 sinde test yaptım negatifti sabah yaptim belli degildi bu akşamki test
Evet çok şükür meğersem 2 buçuk katı demek istiyormuşlar yanlış anlamışımKuzum bu hastalık değil zaten genç bekar kızlarda hatta 12-13 yaşında olanlarda bile varmış. O yüzden rahat ol lütfen. Ki yüksek ihtimal hiçbir şikayetin yok. Bence doktorlar da pek birşey görmemiş
Pcos olsaydı hsgde gözükürmüydü pekiBn hep pike yakın görüyordum ama hormon testlerımde lh düşük çıktı
L A L
Cnm ultrason goruntusunde pcos gormemiştir oyuzden pcossun dememiştir
Gece birdaha yapım ozaman hiç inanasim da yok ama hayırlısı belki bu sayfada zamninda yapıp öğrenen vardır diye bir umut sormak istedimYerinde olsam tekrarlardım var gibi görünüyor
Bence sabahı bekle. İdrarda hcg biriksin ilk idrarla yapGece birdaha yapım ozaman hiç inanasim da yok ama hayırlısı belki bu sayfada zamninda yapıp öğrenen vardır diye bir umut sormak istedim
Bence de ama işte ne bileyim ya hamile kalırsam hani dedim ya onların ismini koyarım diye hayatta öyle Bi hata yapmam buna karar verdimAy Allahım yarabbim ya sabır. Onlara ne acaba. Çocuğu göstermesen yeri yani
Yok canım biz eşimle Bi ara boşanma nın ucundan döndük o yüzdencanım sormamda sakınca yoksa neden bu kadar karşılar başka cocugun mu anlam veremedim biz cocuk için ölüp bitiyoruz
Bekliyorum gelince etiketle konuşuruz yineÇok geçmiş olsun canım hsg biraz ağrılı bir işlem tansiyon düşebiliyor . İnşallah herşey yolundadır sonucların da temiz çıkar benden yana da helal olsun canım ara ara gelirim yine
Ama vicdan işte torunları dır diyip gösteriyorum ama eskisi gibi her gün gitmem onlara eskisi gibi aramam daha mesafe iyidir her zamanAy Allahım yarabbim ya sabır. Onlara ne acaba. Çocuğu göstermesen yeri yani
MalesefSilik testin fotosu varmı canım ya
Cnm Bi usg de gözüken, Hormonlar normal olan pcos var (mesela ben)Pcos olsaydı hsgde gözükürmüydü peki
O zaman benim testimin 1,94 ile böyle çıkması normalBen geçen gezinirken bu mesaja denk geldim. En sağdaki test için beta 2.91 demiş arkadaşımız. Eğer net görünmüyorsa mesaja da etiketlerim seni çok şaşırtıcı ama doğru demekki.
Seni heyecanla bekliyorumAy yarın sabah benim de böyle çıkar inallah kuzum çooook sağol paylaştığın için
En iyisi testi tekrarlamak ama bu kadar az değeri de nasıl gösteriyor hayret vallahi. Senin test de bu marka miO zaman benim testimin 1,94 ile böyle çıkması normal
Cnm innovita guzel Bı test bılıyorum10. Günüm canım ayın 17 sinde test yaptım negatifti sabah yaptim belli degildi bu akşamki test
Kızz niye oyle diyorsun biz kendimizi hazır hissetmiyoruz diye ortadalarda senelerce dolaşımıyor muyuz? Ona bir anlık sorumluluk korkusu gelmiş olabilir, sanada gelecek endişeler ileriki haftalarda aylarda... Alıngalığın hamilelikten benceeKızlar çok canım sıkıldı hamileyim ve az önce eşimle sohbet ederken acaba erken miydi bizim için bebek dedi aslında gülümseyerek söyledi ama benim çok kafama takıldı bilmiyırum hormonlardan mı benim yaşım 25 eşim 29 1.5 yıllık evliyiz kafamda soru işareti oluştu garip bir endişe hissettim
İnşallah canım ya bazıları bu teste güzel değil falan dedi şaşırdım napicagimi inşallah vardır yaCnm innovita guzel Bı test bılıyorum
Bnım 4.18 i çıkarmıştı
Test dağılmış ama var gbı duruyor
Kuzum bende de heyecan var yaSeni heyecanla bekliyorum
Evet o kadın 2,91 ile bunu gördüyse benim 1,94’le de bunu görmem demekki normal bide akşam 12’de uyudum sabah 11’de ilk idrarımı yaptım gece hiç wc ye çıkmadımEn iyisi testi tekrarlamak ama bu kadar az değeri de nasıl gösteriyor hayret vallahi. Senin test de bu marka mi
Umutlandirmiyim ama neden olmasın inşallah beklediğin haberi alırsınEvet o kadın 2,91 ile bunu gördüyse benim 1,94’le de bunu görmem demekki normal bide akşam 12’de uyudum sabah 11’de ilk idrarımı yaptım gece hiç wc ye çıkmadım
beni etiketle mutlaka uyanınca ona bakcam hemenKuzum bende de heyecan var ya