- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
okuyabiliyoruz sorun değil.yazılım kursu harika bir fikir.Kucuk oglanin var coyle meraki ..yazilim kursuna gitmekcistiyor ... Hatta ing dersinde mesleklericogrenirlerken herkes ogretmen doktor olurken.. Bizimki byez bircyuz maskesi takip kapsoncgiyip ben beyaz hacker olacazgim diy gitti dersetabletten yazioyrum ondan anlasilmiyorum
Benim bir anne olarak desteğimi hissetsin istiyorum. Yoksa cidden ilkokulda iyi bir öğrenciydim. Ortaokul okul lise kötüydüm. Lise son sınıfta bir bölüme ve okulu kafama koydum. 2 sene çılgınlar gibi çalıştım. İstediğim okul bölüm tek tercih girdim.Herkesin cocuğuna başarılar dilerim. Benim oglum da 8. sınıf. Dershaneye verdik, cts seviye tespit sınavıyla başlıyorlar sürece. Gerekirse özel derste aldırabiliriz, duruma göre ilerleyeceğiz, ama çocuğumu strese sokmak da istemiyorum. Bakalım, hepimiz için rahat, verimli ve sonu güzel bir yol olur.
Kucuk zaten daha aktif her konuda bu yil 5 e gecti ogretmenlerin dikkatini veken biccocukokuyabiliyoruz sorun değil.yazılım kursu harika bir fikir.
benim kız gibi öyleyse.dile odaklan.netten çalışsın yazın günde 1 saat yeter de artar.Kucuk zaten daha aktif her konuda bu yil 5 e gecti ogretmenlerin dikkatini veken biccocuk
Zateogretmenleri de oylev diyor dil egitim alsin dedilerbenim kız gibi öyleyse.dile odaklan.netten çalışsın yazın günde 1 saat yeter de artar.
Hangi dersler için öneriyorsunuz bu kitapların matematik, fen ve turkce
Yeni nesil zor önce konuyu kavrayacak sonra aşamalı olarak yeni nesille gecicek yavaş yavaş oturacak bol soru çözmesi gerekBen de 8.sınıf annesiyim. Bizimki matematik yeni nesil sorularda zorlanıyor genelde. Sizinkiler nasıl yeni nesil sorularda
Bende kitapların önce kolayını alıyorumBen de 8.sınıf annesiyim. Bizimki matematik yeni nesil sorularda zorlanıyor genelde. Sizinkiler nasıl yeni nesil sorularda
Ayy harikasınız.
Kuzumun en zorladığı ders Türkçe. Mesela fiilimsi kurallarını biliyor ama soruları çözemiyor. Bunun için ne yapabiliriz?
Birde kaynak kitap önerebilir
Benim Zoom linkimi atayım ona birkaç püf noktasını anlatayım biraz da soru çözelim.Merak etmeyin her soruyu çözer bu konu ile ilgili dersimden sonra. Çanta yayınları harikadır.Biz öğrencilerimle kullanıyoruz.Çok memnunuzAyy harikasınız.
Kuzumun en zorladığı ders Türkçe. Mesela fiilimsi kurallarını biliyor ama soruları çözemiyor. Bunun için ne yapabiliriz?
Birde kaynak kitap önerebilir misiniz
Ben çanta yayınlarını çok beğeniyorum.Konu eksikliğini gidererek ve bol soru çözerek bu iş olur.Youtube'da Rüştü Hoca vardır mesela meşhurdur güzel de işler Türkçe derslerini.Nasıl bir çalışma izlemeli sizce hocam?
Hangi kaynakları kullanmalı?
Tavsiye ettiğiniz site vs ler var mı?
Kaynak önerebilir misiniz birde paragraf kitaptı cozdukce yenisini alalım hafta bir paragraf bitiren bir çocuğa yenisini gelmesi gerek yoksa Türkçe kitapi yeterlimi
Çok çok çok memnun olurum. Çok teşekkür ediyorum. HarikasınızBenim Zoom linkimi atayım ona birkaç püf noktasını anlatayım biraz da soru çözelim.Merak etmeyin her soruyu çözer bu konu ile ilgili dersimden sonra. Çanta yayınları harikadır.Biz öğrencilerimle kullanıyoruz.Çok memnunuz
Kitap çok okuyor ama paragraf çözmüyor. Bugün hocası bir kitap Tavsiye etmişti onu almıştım. İlk fırsatta çanta aynen alacağım hemen.Paragraf her gün düzenli olarak 20 -30 çözmeli.Bittikçe almalısınız.Eba sorularını da çözsün.Çanta yayınlarını çok seviyorum ben.Kullanıyoruz. Dediğim gibi her gün kitap okumalı düzenli ve paragraf çözmeli.
Çok teşekkür ederimParagraf her gün düzenli olarak 20 -30 çözmeli.Bittikçe almalısınız.Eba sorularını da çözsün.Çanta yayınlarını çok seviyorum ben.Kullanıyoruz. Dediğim gibi her gün kitap okumalı düzenli ve paragraf çözmeli.