- 26 Nisan 2019
- 4.491
- 6.659
- 39
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
Allah çocuklarımızın yolunu açık etsin❤ insallah bu sayfada paylasım yapan arkadasĺarımızın cocukları da emeklerinin karsılığını alabilmiştirYok ama açabiliriz. Başka kimse var mı bilmem ama benim oğlumda bu yıl lgs ye girecek
Benim oğlum da lgs öğrencisi bu seneYok ama açabiliriz. Başka kimse var mı bilmem ama benim oğlumda bu yıl lgs ye girecek
O zaman ben bir konu açayımBenim oğlum da lgs öğrencisi bu sene
Puanı yetmedi maalesef fen lisesi istediği için İstanbul'da en düşük fen lisesi puanı 450 benim oğlum 435 puan aldı okulla kaydimizi yaptırdık hocalarıda okulda çok güzel bir tek hasret gidip gelicez artık nasip böyleymişAslında İstanbul'da seçenekler daha fazla,kendisi mi istemedi puanı mi tutmadı,neden Çanakkale açıkçası merak ettim.Hakkinizda hayırlısı olsun
Bu okullardan en iyisi tabiki nesibe aydındır. Sonra Arı koleji. Jale tezer ile evrenseli sıralayamadım.Merhaba. Ankarada ozel okula gondermeyi dusunenler var mi? Jale tezer,evrensel,ari ve nesibe aydinla ilgili ne dusunuyorsunuz?
Bahçeşehir koleji de olabilir. Fiyata göre değişir. Hangi fiyat aralığında göndereceksiniz? beklentiniz nedir?Ari kolejinden tanidigim velilerin donusu olumlu degildi.Nesibe Sydinin sinavina girdi ama zormuş onerdiginiz baska bir okul var mi?