- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
adı fen lisesi olan okullar var ha.ne desem bilemedim.benim zamanımda en zeki çocuklar okurdu oralarda.Yettim gariiiikızım bu sene 8.sinif oldu. Ankara nın küçük bir ilçesinde yaşıyoruz. Kesinlikle burda okumak istemiyor. Yuzdelik 13 dilimle alınıyor buradaki fen lisesi. Yani vasat inşallah kuzular en iyi yerlerde olurlar.
Peki sizden farkli bir yere gönderecek misiniz? Yada siz onunla gidecek misinizYettim gariiiikızım bu sene 8.sinif oldu. Ankara nın küçük bir ilçesinde yaşıyoruz. Kesinlikle burda okumak istemiyor. Yuzdelik 13 dilimle alınıyor buradaki fen lisesi. Yani vasat inşallah kuzular en iyi yerlerde olurlar.
İyi bir yuzdelik dilime girerse, Ankara merkez ya da aksaray merkeze gindericez evet. Yurtta kalır, ben gidemem malesef. Hemsireyiz, 2 çocuğum daha varPeki sizden farkli bir yere gönderecek misiniz? Yada siz onunla gidecek misiniz
Ben ilkokuldan sonra Anadolu lisesi sınavına giren neslim.adı fen lisesi olan okullar var ha.ne desem bilemedim.benim zamanımda en zeki çocuklar okurdu oralarda.
Allah hayırlı etsin inşallahbenim oglumda sinif agore kotu olmasina ragmen yapilan genel sinavda ilk 25 e girip 8. sinifta lgs ye hazirlanilacak olan sinifa dahil oldu
bu sayede basarisinin daha iyi olacagini dusunuyorum umarim cocuklarimiz istedikleri puana ulasir
işte o nesil çok başarılıydı.keşke gene ilkokuldan sonra girilse sınavlara.Ben ilkokuldan sonra Anadolu lisesi sınavına giren neslim.Jale Tezer dershanesi vardı ahh ah.
Merhabalar öncelikle çocukları Lgs’ye girecek tüm annelerimize kaynak önerisi olarak Mozaik yayınlarını tavsiye ediyorum. Kolay orta zor tüm soru tiplerini görebileceğiniz güzel bir yayın . Matematik dersi için bu süreçte özel ders aldırılması çok faydalı olacaktır.Herkese merhaba
2023’te çocukları Lgs sınavına girecek anneler ile toplanalım diyorum.
Bu başlığı fikir alışverişi yapmak adına açıyorum.
Doping hafıza
Vitamin falan filan bir sürü şey var. Onun için aklım çok karıştı. Sizler nasıl bir destek sağlıyorsunuz çocuğunuza
İnstagramda bu süreçte tavsiye veren motive eden sayfalarda var Tonguç akademi Neşelihocalarlalgs gibi onları da tavsiye ederimMerhabalar öncelikle çocukları Lgs’ye girecek tüm annelerimize kaynak önerisi olarak Mozaik yayınlarını tavsiye ediyorum. Kolay orta zor tüm soru tiplerini görebileceğiniz güzel bir yayın . Matematik dersi için bu süreçte özel ders aldırılması çok faydalı olacaktır.
YapmaO ne ki
Ben de Türkçe Öğretmeniyim.Her sene sınava öğrencilerimi hazırlıyorum.Benim dersimle ilgili bilgi verebilirim sorunuz oldukça.Herkese merhaba
2023’te çocukları Lgs sınavına girecek anneler ile toplanalım diyorum.
Bu başlığı fikir alışverişi yapmak adına açıyorum.
Doping hafıza
Vitamin falan filan bir sürü şey var. Onun için aklım çok karıştı. Sizler nasıl bir destek sağlıyorsunuz çocuğunuza…
Tavsiye aldıgımız yayınlar: mozaik yayınları
Lgs Hasan hoca videoları
Kaynak önerebilir misiniz birde paragraf kitaptı cozdukce yenisini alalım hafta bir paragraf bitiren bir çocuğa yenisini gelmesi gerek yoksa Türkçe kitapi yeterlimiBen de Türkçe Öğretmeniyim.Her sene sınava öğrencilerimi hazırlıyorum.Benim dersimle ilgili bilgi verebilirim sorunuz oldukça.