Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım selamlar ben 15 kasımda transfer oldum , bende de ara ara vuran keskin kasık ağrısı var, ben korkuyorum gebelik testi yapamadımMerhaba.
17 kasım cuma günü 5. Gün embriyosu 5aa kalite tek transferim oldu. Benim cok kasık ve bel ağrım oluyor aynı durumda olanlar varmı? Günler geçmiyor :) erken test yapanlar varmı ?
hayırlı sonuçlar alırsınız umarımCanım selamlar ben 15 kasımda transfer oldum , bende de ara ara vuran keskin kasık ağrısı var, ben korkuyorum gebelik testi yapamadım
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım insan zor dayanıyor ama en doğrusu kan tahliliBende 20 kasım 5. Gün 2 embryo transferi oldum 1 aralık test gününü bekliyorum erken test yapmamak İçin zor tutuyorum kendimi
hayırlı sonuçlar alırsınız umarım
İnanın ben dayanamadımm 5. Gün idrar yaptm pozitif cıktı bugn 7. Gün yaptm cok silik cıktı moralim bozuldu gercekten keskr yapmasaydm kan daha önemli tabi amaİnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım insan zor dayanıyor ama en doğrusu kan tahlili
Cnm bnde 17 kaism cuma günü çift embriyo beşinci gün traanferi oldum bnimde kasik ağrım var bugün daha sıklaştı test yaptinmi hiç evdeMerhaba.
17 kasım cuma günü 5. Gün embriyosu 5aa kalite tek transferim oldu. Benim cok kasık ve bel ağrım oluyor aynı durumda olanlar varmı? Günler geçmiyor :) erken test yapanlar varmı ?
Marka farklıysa ondan olur cnm benimİnanın ben dayanamadımm 5. Gün idrar yaptm pozitif cıktı bugn 7. Gün yaptm cok silik cıktı moralim bozuldu gercekten keskr yapmasaydm kan daha önemli tabi ama
İnsallahHiç canınızı sıkmayın Allahın izniyle kanda da pozitiftir
Canım benim 8. Günüm smdi dayanamadım kan verdim 27 cıktı.Cnm bnde 17 kaism cuma günü çift embriyo beşinci gün traanferi oldum bnimde kasik ağrım var bugün daha sıklaştı test yaptinmi hiç evde
Cnm sende mi ayıp 17 sinde oldun peki çift embriyomu beşinci gün muİnsallah
Canım benim 8. Günüm smdi dayanamadım kan verdim 27 cıktı.
2 gün snra tekrar vericem kasık bel ağrısı cok oldu gögslerim sisti ben direk anladım hemen 5. Gün evde test yaptım pozitif gördüm
17si tek embriyo 5. Gün embriyosu 5aa kaliteydiCnm sende mi ayıp 17 sinde oldun peki çift embriyomu beşinci gün mu
Anladım CNm verdinmi tekrar kan17si tek embriyo 5. Gün embriyosu 5aa kaliteydi
Yarın sabah tekrar vericem cok korkuyorum insalah güzel sonuclanırAnladım CNm verdinmi tekrar kan
Sen hiç test yaptınmıAnladım CNm verdinmi tekrar kan
Yok ben daha yapmadım cnm test günümü bekliycem insaAllah katlanir ve sağlıkla kucağına alırsın sanırım bugün vericen test benide haber etSen hiç test yaptınmı
2 katından fazla katlanmıs cok sükürYok ben daha yapmadım cnm test günümü bekliycem insaAllah katlanir ve sağlıkla kucağına alırsın sanırım bugün vericen test benide haber et