Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah mor olan dün yaptım 4-5 dk da çıktı predictor- pembeli ve kaset olanı bugün öğleden sonra yaptım daha hızlı çıktı bebe time diye bi marka geç çıktığı için biraz endişelendim kimyasal falan olabilir mi diye 10.
Gün
Eki Görüntüle 3340964
🤩🤩🤩🤩🤩
Iron Butterfly Iron Butterfly yaş,34 ilk deneme 4. Gun emriyosu 18 Kasımda transfer oldu,
Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki
Gunaydin arkadaslar, bende ilk defa tüp bebek deniyorum bugün 8. Günüm 3. Günden bu güne kasik ağrım oluyor, sonucu negatif çıkanlarda böyle belirtiler olmuş muydu acaba?
İnşallah tutunma belirtisi olur sana
Ahah ben ucundan kıyısından yırtıyorum sanırım nasipse temmuzun ortası gibi olacak yani Yengeç 🦀 😂 bir aslan burcu da bizde var eşim aman aman yaka silkiyorum 🤦🏻‍♀️
Ahahahaha ayyy vallahi sorma iki aslanla hiç başa çıkamam eminim kendimden 🤭🤭

🤩🤩🤩🤩🤩

Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki

İnşallah tutunma belirtisi olur sana

Ahahahaha ayyy vallahi sorma iki aslanla hiç başa çıkamam eminim kendimden 🤭🤭
Nasıl denk geldi ya şaka gibi benim sezaryen olacak büyük ihtimalle ilki de öyleydi çünkü ondan bi iki hafta erken olur diye tahmin ediyorum doğumum eşim de ısrarla kendi doğum gününe denk gelmesi için bekleyelim diyor 😂

Nasıl denk geldi ya şaka gibi benim sezaryen olacak büyük ihtimalle ilki de öyleydi çünkü ondan bi iki hafta erken olur diye tahmin ediyorum doğumum eşim de ısrarla kendi doğum gününe denk gelmesi için bekleyelim diyor 😂
18 Ağustos eşimin doğum günü 🥲

:emir_bebek: Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;

yazmanız yeterli🤗🤗🤗🤗🤗

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift
28 Kasım
@merry06261.ci deneme 5.ci günKasım
@Xiangwei404.cü deneme3.cü gün
çift
23 Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci gün
çift
9
Kasım
💔
@madamemeri17293.cü deneme 5.ci gün15 Kasım💔
@1sevgi1241.ci deneme 5.ci gün2
Kasım
🐣
@tomrisn241.ci deneme 3.cü gün
çift
17
Ekim
💔
@ig_budan331.ci deneme 5.ci gün20 Kasım
@cicekacarumutlar332.ci deneme 3.cü gün
çift
Kasım
GizemmDY GizemmDY 281.ci deneme 5.ci gün15 Kasım🐣
@Zehra2345252.ci deneme 5.ci
gün
çift
7
Kasım
🐣
@filozofia311.ci deneme 5.ci gün18 Kasım
Kelebenkk Kelebenkk 341.ci deneme 5.ci gün
çift
1
Kasım
🐣
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü gün
3embriyo
24 Kasım
@Simgenurr311.ci deneme5.ci gün13 Kasım
@ersin-tncy282.ci deneme 3.cü gün31
Ekim
💔
@minikooommm291.ci deneme 3.cü gün 2
Kasım
💔
@alohomoraaa311.ci deneme 5.ci gün24 Kasım
@perisko393.cü deneme 5.ci
gün
çift
3
Kasım
💔
@ftmbrr382.ci deneme 3.cü gün 1
Kasım
🐣
@marshmallowa342.ci deneme 5.ci gün7
Kasım
@minikbirevhanimi331.ci deneme5.ci gün22 Kasım
@brcn95281.ci deneme 5.ci gün
çift
1
Kasım
💔

@Panda34
262.ci deneme 5.ci
gün
çift
29 Kasım
@LEYLA_3434391.ci deneme 3.ci
gün
çift
4
Kasım
🐣
@elfkrks243.cü deneme 5.ci
gün
çift
4
Kasım
🐣
@heemsiree251.ci deneme 3.cü gün
çift
1
Kasım
💔
qamzeekizyildirim qamzeekizyildirim 281.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
🐣
@mira kaya64241.ci deneme 5.ci gün3
Kasım
🐣
@busyk252.ci deneme 5.ci gün6
Kasım
🐣
@SnyKds382.ci deneme 5.ci gün
Çift
6
Kasım
🐣
@aysgl261.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım 💔
E Elif9494 291.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım 🐣
@hayatgunces271.ci deneme5.ci gün10 Kasım 🐣
@1649y221.ci deneme 5.ci günKasım
@Eylul yagmur271.ci deneme 5.ci gün12 Kasım 🐣
Glz1 Glz1 244.cü deneme 3.cü gün
Çİft
6
Kasım
💔
@busalb14303.cü deneme 5.ci
gün
Çift
10 Kasım 🐣
@Nigarnigar303.cü deneme 5.ci gün9
Kasım
🐣
partalina_ partalina_ 424.cü deneme 3.cü gün
Çift
18 Kasım
@Limon agacim313.cü deneme 5.ci gün8
Kasım
💔
moneybags moneybags 301.ci deneme 5.ci gün
Çift
15 Kasım 💔
@cupc242.ci deneme 5.ci gün17 Kasım
@gamze9183321.ci deneme 5.ci gün15 Kasım
@Bihemta292.ci deneme 5.ci gün13 Kasım
@Baharibosimsek321.ci deneme 5.ci gün16 Kasım
@lalih022272.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım
@Safransari383.cü gün 23 Kasım
@astana7263.cü deneme 5.ci
gün
çift
27
Kasım
🐣
@Hay8507405.ci deneme 3.cü
gün
çift
22
Kasım
@Dfn1903334.cü deneme 5.ci
gün
Aralık
@Neva89341.ci deneme 4.cü
gün
18 Kasım
Kızlar nerdeyse listede 45 50 kişiyiz neden sohbetlerde10 15 kişiyiz hiç katılmıyorsunuz sohbetlere hep belli belirli kişiler 🥺🥺🥺

Canım benim de 3.gün embriyosu. Hiç idrar testi yapmadım bugün 14.günüm 541 çıktı sonucum. Bekle derim. İnşallah çok güzel sonuç alırsın 💖
Böyle yazıyorsunuz ya yeniden transfer gününe gidiyorum öyle heyecan😆
Ben aa olmadı diyip kapadım konuyu bir de göğüslerim patlayacak gibiydi söndü balon gibi 12. Gün teste gitmem adet olcam zaten dedim.
Belirti var mıydı siz de yerleşme kanaması göğüs hassasiyet falan.

Böyle yazıyorsunuz ya yeniden transfer gününe gidiyorum öyle heyecan😆
Ben aa olmadı diyip kapadım konuyu bir de göğüslerim patlayacak gibiydi söndü balon gibi 12. Gün teste gitmem adet olcam zaten dedim.
Belirti var mıydı siz de yerleşme kanaması göğüs hassasiyet falan.
Vardı karın ağrım ve bel ağrım. Göğüslerimde de var ağrım hala da var. Karın ağrım ara ara oluyor. Hatta teste gitmeden 2 gün önce adet olacakmış gibi ağrı çektim çok korktum. Buraya da yazdım hatta üstlerde vardır. Ayaklarımı üşütünce ağrım uzun süreli olabiliyor buna dikkat ettim. Ama hafif bi ağrı oluyor ayaklarımı üşütünce. Bel ağrım yine arada tutuyor. Ama kanama olmadı bak bende. Adet günüm gelince belki olur bilmiyorum. Ya da olmayacak.

Benim annem de aslan ama asla eşim gibi değil 😂 sanırım erkek ve kadın arasında fark var erkek kuzenlerim de eşim gibi aynı çok zor bir burç bence
Yani tabi doğru diyosun kadın ve erkek farklı. Benim kuzenlerim de aslan erkek. Asla arkadaşlarım gibi değiller. Zor iletişim kurulur 😁

Vardı karın ağrım ve bel ağrım. Göğüslerimde de var ağrım hala da var. Karın ağrım ara ara oluyor. Hatta teste gitmeden 2 gün önce adet olacakmış gibi ağrı çektim çok korktum. Buraya da yazdım hatta üstlerde vardır. Ayaklarımı üşütünce ağrım uzun süreli olabiliyor buna dikkat ettim. Ama hafif bi ağrı oluyor ayaklarımı üşütünce. Bel ağrım yine arada tutuyor. Ama kanama olmadı bak bende. Adet günüm gelince belki olur bilmiyorum. Ya da olmayacak.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Benim transfer sonrası göğüslerim şişmeye başladı 4. Gün adet ağrısı çektim 5. Gün kayboldu. son 3 gündür göğüslerim gitti hassasiyeti, adet ağrısı da yok. Birazda belirtisiz olmaktan negatife ikna oldum ben.
14. Güne kadar adet olmazsam kan vermeye giderim artık belki saklanmıştır🐣

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Benim transfer sonrası göğüslerim şişmeye başladı 4. Gün adet ağrısı çektim 5. Gün kayboldu. son 3 gündür göğüslerim gitti hassasiyeti, adet ağrısı da yok. Birazda belirtisiz olmaktan negatife ikna oldum ben.
14. Güne kadar adet olmazsam kan vermeye giderim artık belki saklanmıştır🐣
Amin canım inşallah Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🌸 zaten ilaç kullanıyorsan hala adet olmazsın kesmen lazım önce. Ama 3.gün embriyosuysa 14.güne kadar bekle derim. Ben çok zor dayandım idrar testi bile yapmadım 😁

Amin canım inşallah Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🌸 zaten ilaç kullanıyorsan hala adet olmazsın kesmen lazım önce. Ama 3.gün embriyosuysa 14.güne kadar bekle derim. Ben çok zor dayandım idrar testi bile yapmadım 😁
Ben ilk transfer olduğu için bilgisizim idrarda çıkmaz zaten diye yapmadım meğer 4-5 günde öğrenen varmış buralarda ama 3. Gün emb ile 5. Gün fark ediyormuş onu da yeni öğrendim.
Sadece progestan fitil kullanıyorum yine de adet olmam mı bırakmadan.

Ben ilk transfer olduğu için bilgisizim idrarda çıkmaz zaten diye yapmadım meğer 4-5 günde öğrenen varmış buralarda ama 3. Gün emb ile 5. Gün fark ediyormuş onu da yeni öğrendim.
Sadece progestan fitil kullanıyorum yine de adet olmam mı bırakmadan.
İlaçları bırakmadan adet olunmuyor diye biliyorum benimde 3. Gün emb herkesin idrarda çıkmıyor forumda okudum bende çünkü kana zaten 8-9. Günlerde hormon karışıyormuş güzel düşünelim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız💕🎈

Kızlar akşam yine kanamam oldu yine düşük iqnesi yaptım sizce neden böyle oluyor
Canım geçmiş olsun 😔 Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻🤍 , düşük riski tüm gebelikler için olabiliyor canım özellikle ilk 10 hafta bir sebebi olmayabilir , doktorun ne diyor 😔

Ovitralle de soğuk zincirle gönderilmesi gerekiyor. Ben alıp eve gelene kadar bile buz aküsü veriyolar yanında ki normalde eczane eve 20 dk falan yürüyerek.
Evet haklısın dolapta rafta saklamamizi söylüyorlar verirlerken bile.
Bu arkadaşim ilk defa tüp bebek yaptıracağı için hiçbirsey bilmiyor .
Bunlara dikkat etmesi gerekir çok

Back
X