Bende gebeliğimi öğrendiğimden beri yoğun akıntım var günde birkaç kere iç çamaşırı değiştiriyorumMerhaba acaba yerleşimi akıntısı nedir bunu ilk defa duyuyorum benim de şu an sarımsı afedersiniz sümük gibi bir akıntım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gebeliğimi öğrendiğimden beri yoğun akıntım var günde birkaç kere iç çamaşırı değiştiriyorumMerhaba acaba yerleşimi akıntısı nedir bunu ilk defa duyuyorum benim de şu an sarımsı afedersiniz sümük gibi bir akıntım var
İnşallah bende kan takibi yapıp 3. Kandan sonra kese görmeye geldim çok normalDarısı basıma bende haftaya gittgmde 5. Haftada fılan olcam.. İnş bende kavusurum ultrasona fılan da gıtmedm, direkt kan ıstedı.. Cunku İlk deger düşük diye
Şerbetli tatlı yapıyorum sürekliKızlar en çok tatlıya mı düştünüz tuzluya mı? Ben normalde tatlıyla aram yoktur ama öğrendiğim günden beri tatlısız bir günüm geçmiyordu ta ki bi kaç gün öncesine kadar.. şuan da tatlıdan hevesimi almış gibiyim daha çok ekşiye döndüm zaten başından beri iştahım maşallah dağlara taşlara öyle açık ki şimdiden kilo aldım o tatlıları yemekten
Ben de ya turşu ya şerbetli tatlıkızımda hep turşu yiyordum şimdi yine turşu. Yazdom böyle ama inşallah kimsenin canını çektirmemişimdir.
Medicanada cnmHüsnü Alptekin hangi hastanede
Allah’a şükür bugün kısa süreli de olsa dinlettirdiler bana ilk kalp atışını duyduk. Bazı doktorlar özellikle devlette çalışan bazı doktorların öyle yaptığını duydum uzun süre ultrasonla bakmak ve kalbini dinlemeyi tavsiye etmiyorlarmışKizlar ben 7+6 yim kontrole gittigimde bebegin kalp atisi var dedi dinleyebilirmiyim dedigimde bu bebege ciddi zarar verir gerek yok suan ilerde duyarsin dedi ama kime sorsam dinletmisler sizede dinlettilermi
Ben de normalde tatlı çok severdim. Şimdi hiç canım istemiyor. Ekşi salata suyu istiyor mesela. Turşu çok yemiyorum, fazla tuz gebelikte çok zararlı. Bir de sürekli yoğurtlu makarnaya düşüyorum. Et ürünü tüketmem lazım ama asla canım çekmiyor. Sözde haftada bir kere balık yiyecektim. Asla göresim yokKızlar en çok tatlıya mı düştünüz tuzluya mı? Ben normalde tatlıyla aram yoktur ama öğrendiğim günden beri tatlısız bir günüm geçmiyordu ta ki bi kaç gün öncesine kadar.. şuan da tatlıdan hevesimi almış gibiyim daha çok ekşiye döndüm zaten başından beri iştahım maşallah dağlara taşlara öyle açık ki şimdiden kilo aldım o tatlıları yemekten
Sert duruyor gibi geldi bana sizin tanıdıklar dan giden oldumu doğumu onda yapan memnun kaldı mıMedicanada cnm
Çoook ama çooook dua edeceğim .. İnşallah hayırlıısıyla ordan bebegınle cıkarsın . Çok üzüldüm ama kanaman yok bak pembe leke birşey olmaz inşallahKızlar sanki hissetmişim gibi ağrım olursa nasıl anlayacağım diye sormuştum tuvalete girdim peceteye silince pembe açık renk geldi doktoruma söyledim hemen gel dedi alttan baktım kese büyümüş yolk saç da oluşmuş ama kese birazcık düzensiz bugün seni yatirmam lazım dedi yatış yapıldı kızlar lütfen kalpten dua edin ne olur bebeğime birşey olmasın çok şükür ağrım sızım yok, progestan fitil verdiler iğne vurdular ve vitamin serum taktılar beklemedeyim
Dilkenn Kuzum yatınca gerçekten geçiyor. Doktorun hiç risk almamış ne güzel. Bebek büyüdükçe de kese düzenleşiyormuş. Stres olman bebeğe daha zararlı, İnşallah sen de güzel haberler vereceksinKızlar sanki hissetmişim gibi ağrım olursa nasıl anlayacağım diye sormuştum tuvalete girdim peceteye silince pembe açık renk geldi doktoruma söyledim hemen gel dedi alttan baktım kese büyümüş yolk saç da oluşmuş ama kese birazcık düzensiz bugün seni yatirmam lazım dedi yatış yapıldı kızlar lütfen kalpten dua edin ne olur bebeğime birşey olmasın çok şükür ağrım sızım yok, progestan fitil verdiler iğne vurdular ve vitamin serum taktılar beklemedeyim
Tam olarak ben tatlı benim için dünyanın en güzel seyiydi şu an midemi yakıyor hiç canım da istemiyor genel olarak ekşili şeyler istiyorum, makarna bir de tavuk. Niyeyse hep bı tavuk yiyesim varBen de normalde tatlı çok severdim. Şimdi hiç canım istemiyor. Ekşi salata suyu istiyor mesela. Turşu çok yemiyorum, fazla tuz gebelikte çok zararlı. Bir de sürekli yoğurtlu makarnaya düşüyorum. Et ürünü tüketmem lazım ama asla canım çekmiyor. Sözde haftada bir kere balık yiyecektim. Asla göresim yok
Diyetisyen olarak danışanlarıma verdiğim listelerin tam dışında hareket ediyorum Kınadığını yaşamadan ölmezsin diye boşuna dememiş atalarımız
Canım çok teşekkürler amin düzensiz kese demesi beni biraz üzdü düzensiz olan sonradan düzelir mi kiÇoook ama çooook dua edeceğim .. İnşallah hayırlıısıyla ordan bebegınle cıkarsın . Çok üzüldüm ama kanaman yok bak pembe leke birşey olmaz inşallah
Ah canım çok teşekkürler inşallah düzelir tek duam buDilkenn Kuzum yatınca gerçekten geçiyor. Doktorun hiç risk almamış ne güzel. Bebek büyüdükçe de kese düzenleşiyormuş. Stres olman bebeğe daha zararlı, İnşallah sen de güzel haberler vereceksin
Canım sakin ol stres yapma sakın. İnşallah bebeğin seninle kalacak dualarım seninleKızlar sanki hissetmişim gibi ağrım olursa nasıl anlayacağım diye sormuştum tuvalete girdim peceteye silince pembe açık renk geldi doktoruma söyledim hemen gel dedi alttan baktım kese büyümüş yolk saç da oluşmuş ama kese birazcık düzensiz bugün seni yatirmam lazım dedi yatış yapıldı kızlar lütfen kalpten dua edin ne olur bebeğime birşey olmasın çok şükür ağrım sızım yok, progestan fitil verdiler iğne vurdular ve vitamin serum taktılar beklemedeyim
İnşallah düzelir düzelmeyecek olsa yatış vermezdi . Teyzelerinin duasıyla inşallah oradan çıkacaksınız sağ salimCanım çok teşekkürler amin düzensiz kese demesi beni biraz üzdü düzensiz olan sonradan düzelir mi ki
Kızlar sanki hissetmişim gibi ağrım olursa nasıl anlayacağım diye sormuştum tuvalete girdim peceteye silince pembe açık renk geldi doktoruma söyledim hemen gel dedi alttan baktım kese büyümüş yolk saç da oluşmuş ama kese birazcık düzensiz bugün seni yatirmam lazım dedi yatış yapıldı kızlar lütfen kalpten dua edin ne olur bebeğime birşey olmasın çok şükür ağrım sızım yok, progestan fitil verdiler iğne vurdular ve vitamin serum taktılar beklemedeyim
Çok sağol canımCanım sakin ol stres yapma sakın. İnşallah bebeğin seninle kalacak dualarım seninle
Canımsın inşallahİnşallah düzelir düzelmeyecek olsa yatış vermezdi . Teyzelerinin duasıyla inşallah oradan çıkacaksınız sağ salim
Umarım canım çok teşekkürlerCanım hiç korkma, endişelenme, önlem amaçlı ne güzel doktorun izlediği yol. İnşallah güzelce bebeğinle birlikte çıkacaksın, dualarımız seninle