- Emoji Skoru
- 12.985
- Puanlar
- 248
Moralim bozuldu cokİnşallahbende kan takibi yapıp 3. Kandan sonra kese görmeye geldim çok normal
![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralim bozuldu cokİnşallahbende kan takibi yapıp 3. Kandan sonra kese görmeye geldim çok normal
![]()
Aaa diyetisyenmisinben 5. Haftamda dyt gittim bana bi liste verdi tatlıya dair hiç bişey yok
hırma bile
sonra dr uma söyledim ben dyt gittim diye o da diyet yapma dedi . E ben de hemen ikna oldum
balık da ben büyük balık seviyorum onu da önermedi dytisyen. Şimdi ekşi isittiyorım . Hastayım bademciklerim pert iyi gelir diye iki bardak turşu suyu içtim ayıptır söylemesi zevkten dört köşe oldum
![]()
Kaç geldi betanız ve gecikmeniz kaçıncı günde?Moralim bozuldu cokbhcg cok yuksek gelmedi.. Arkadasım olması gereken kadar atmıs desede içimdeki yangını söndürmeye yetmıo
şu an bebegımı nasıl ıstedgımı anladm.. Ins kavusurum ona
![]()
Değerlerin nasıl?Moralim bozuldu cokbhcg cok yuksek gelmedi.. Arkadasım olması gereken kadar atmıs desede içimdeki yangını söndürmeye yetmıo
şu an bebegımı nasıl ıstedgımı anladm.. Ins kavusurum ona
![]()
Yarın aksama kadar ordasın yani allah yardımcın olsun kuzum insallah sıkıntısız cıkarsınŞimdilik kanama durdu canım haber ederim tabiikibirsuru gazlı beze benzeyen ped verdiler her değiştirdiğini kenara ayir atma kontrol edeceğiz dediler yarın da öğleden sonra 4te keseye tekrar bakıp öyle konuscaz dediler bakalım
Turnusol kağıdı sanırım o verdıklerı . Çişle suyu ayıran bir ped. Hadi inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsın hayırlıısıyla çıkın evinizeŞimdilik kanama durdu canım haber ederim tabiikibirsuru gazlı beze benzeyen ped verdiler her değiştirdiğini kenara ayir atma kontrol edeceğiz dediler yarın da öğleden sonra 4te keseye tekrar bakıp öyle konuscaz dediler bakalım
Burda bir sürü teyzeyiz dua eden . Bebeğin sana sımsıkı tutunacak inşallahŞimdilik kanama durdu canım haber ederim tabiikibirsuru gazlı beze benzeyen ped verdiler her değiştirdiğini kenara ayir atma kontrol edeceğiz dediler yarın da öğleden sonra 4te keseye tekrar bakıp öyle konuscaz dediler bakalım
Cuma 55ti.. Bugun salı 260 geldi.. Arkadasım normal dio ama bana az geldiKaç geldi betanız ve gecikmeniz kaçıncı günde?![]()
Off benımde canım ton balığı çekiyor ama yemıyorum direniyorumAl_pi haklı. Hurma hamileliğin son zamanlarda yenilmesi gereken bir şey. Küçük balık öneriyoruz civa içeriği düşük olduğu için ama çok sık büyük balık yemedikçe tüketebilirsin. Turşu suyu çok lezzetli hem fikirim ama fazla tuz çok zararlı. Ona dikkat ermeni öneririm. Ay gerçi ben önerdiğim hiç bir şeyi yapmıyorum boşver
akşam elimde turşu suyu ile gezerim şimdi
![]()
Cuma 55ti.. Bugun 260 olmusDeğerlerin nasıl?
Evet bir de ödem sorunum var benim çabuk ödem tutuyorum malesef aslında hiç benlik değil de işteAl_pi haklı. Hurma hamileliğin son zamanlarda yenilmesi gereken bir şey. Küçük balık öneriyoruz civa içeriği düşük olduğu için ama çok sık büyük balık yemedikçe tüketebilirsin. Turşu suyu çok lezzetli hem fikirim ama fazla tuz çok zararlı. Ona dikkat ermeni öneririm. Ay gerçi ben önerdiğim hiç bir şeyi yapmıyorum boşver
akşam elimde turşu suyu ile gezerim şimdi
![]()
Aslında 4 katı artmış bir 4 gün sonra tekrar verirsiniz yani doktorunuz nasıl yönlendirirse onu dinleyin , inşallah güzel artışları görürsünüzCuma 55ti.. Bugun salı 260 geldi.. Arkadasım normal dio ama bana az geldi![]()
Yoo öyle aglanacak bir değer değil 2 gün sonra bir daha ver bakalım inşallah Allahın izniyle artış düzelmiş olabılir.Cuma 55ti.. Bugun salı 260 geldi.. Arkadasım normal dio ama bana az geldi![]()
Canım neden bu kadar moralin bozuldu ki artış cok iyi gayet yerindeCuma 55ti.. Bugun salı 260 geldi.. Arkadasım normal dio ama bana az geldi![]()
Büyük balıklarda civa içeriği yüksek oluyor maalesef. Hamilelikte küçük balık daha sağlıklı. Somon yemeyeli baya olmuştur valla,Off benımde canım ton balığı çekiyor ama yemıyorum direniyorumAşırı severim ama yüksek civa içerdiği için no
Sanırım en güzeli somon oda çeyrekle yarışıyor mübarekBen büyük balık yiyorum kolay diye yalnıs mı balıktan sayılmıyor mu aaa
Ee çok normal artmış maşallah? Anlamadım neden canını sıktığınıCuma 55ti.. Bugun 260 olmus![]()
Arkadaşım neden moralini bozdun ki? Gayet normal bir artış.Cuma 55ti.. Bugun 260 olmus![]()
Küçük balık da benim midemi bulandırıyor yaBüyük balıklarda civa içeriği yüksek oluyor maalesef. Hamilelikte küçük balık daha sağlıklı. Somon yemeyeli baya olmuştur valla,![]()
Gayet uygunKüçük balık da benim midemi bulandırıyor yaayda iki kez levrek yesem mesela uygun mu
Arkadaş da oyle dıo ama oglumda hemen 1000leri görmüştüm.. Bı degısık geldı bana buCanım neden bu kadar moralin bozuldu ki artış cok iyi gayet yerinde