- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
Ayy hadi inşallah hamişsinizdir test yaptırın benceAdet zamanım aslında bugün 3-4 gündür bu akıntım var kasıklarımda ciddi ağrı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi inşallah hamişsinizdir test yaptırın benceAdet zamanım aslında bugün 3-4 gündür bu akıntım var kasıklarımda ciddi ağrı var
Amin Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben kızımda da yazdırmamıştım sanırım benim totem de böyle. Hayırlısı olsun hepimiz içinSende totem yap adını yazdır listeye .. İnançlı insanlarız şükür edebiliyorsak .. Ben bugun böyleyim yarın ne olacagımı bilemem . Ama umudumu kaybetmeden listeye ilk adımı yazdırdım . Olursa olur olmazsa Vardır Rabbimin bir bildiği
Rabbim Sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin cümlemize ..
Genelde renkli günüm şaşmaz eğer bugün regli olmazsam yarın yapacağım inşallahAyy hadi inşallah hamişsinizdir test yaptırın bence
M minikkalpp bende ebe bir arkadaşımdan tam tersini duydum Mehmet hocayla alakalı. Ancak hastadan hastaya çok değişkenlik gösteriyor hizmet sektörü bir anlamda özel hastane. En iyisi Hüsnü Alptekin şu ana kadar gördüklerimden ama malesef çok pahalıydı.Mehmet bardakçı hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Komşum onda doğum yaptı da doğumu çok kötü geçmiş. Kötü davranışlar kadına. doğumu gece olmus. Çok kan kaybetmiş. kimse de farketmemis. Sabaha kadar öylece bekletmisler. Sabah kan vermisler. Nerdeyse ölüyormuş kadin. Bir de sezeryan destekleyen bir doktor. Bence iyi düşünün
Ben sadece folik asit kullanıyorum kan tahlilleri ve torch testi yaptırdım canımMerhaba kizlar ben 9 haftalik ikizlere hamileyim . Sadece folikasit ve progestan kullaniyorum . Size baska ilaclar verfi mi doktorunuz ? Tahlil vs oldunuz mu ?
Ekşi tuzlu şeyler istiyor benim de canım. Turşu, salçalı ekmek gibiSizin de canınız bişeyler istemeye başladı mı benim aklım hep domates suyunda ekmeği bandırıp bandırıp tuzla yemek istiyorum
Artık bu kaldı mı ya .. Çok şaşırıyorum sen böyle yazdıkca .. Kime ne ya yerim içerim. Ben oruç tutmadığım için kendim utanıyorum yemeye içmeye . Oda benim yapımdan kaynaklı yoksa tutarım tutmam o Allah la kul arasında ..Doğuda öğretmenlik yapıyorum herkes oruç tutuyor tutmayan da zaten korkudan tutmuyorum diyemiyor aç kalıyorum resmen hamile olduğumu da çok kişiye diyemedim avazım çıktığı kadar hamileyim kardeşim yemem lazım demek geliyor içimden açlık bir anda bastırınca yemezsem midem bulanıyor sinirlerim bozuldu
Hüsnü Alptekin hangi hastanedeM minikkalpp bende ebe bir arkadaşımdan tam tersini duydum Mehmet hocayla alakalı. Ancak hastadan hastaya çok değişkenlik gösteriyor hizmet sektörü bir anlamda özel hastane. En iyisi Hüsnü Alptekin şu ana kadar gördüklerimden ama malesef çok pahalıydı.
Ayni durum bnde de var öğlen arasi arabamın içinde evden getirdiğim birşeyler yerken öğrencilerime yakalandim AA hocam oruç tutmuyor musunuz dedilerDoğuda öğretmenlik yapıyorum herkes oruç tutuyor tutmayan da zaten korkudan tutmuyorum diyemiyor aç kalıyorum resmen hamile olduğumu da çok kişiye diyemedim avazım çıktığı kadar hamileyim kardeşim yemem lazım demek geliyor içimden açlık bir anda bastırınca yemezsem midem bulanıyor sinirlerim bozuldu
Okurken canımın istemesi off böyle suyuda limonlu ekşi ekşi olacakSizin de canınız bişeyler istemeye başladı mı benim aklım hep domates suyunda ekmeği bandırıp bandırıp tuzla yemek istiyorum
Aşerme zamanları geldi ben bulantıdan aşeremiyorum o ayrı mevzuSizin de canınız bişeyler istemeye başladı mı benim aklım hep domates suyunda ekmeği bandırıp bandırıp tuzla yemek istiyorum
Geriden gelme nsl oluyo benmde öyle daha çok minikk belki oyuzdn de kalp atışı daha duyamadk cumartesi günü gdcm inşallah bir sorun olmaZz duyarim kalp atışıniOyyy maşallah benimki geriden geliyor .. Yeter ki gelsinde geriden gelsin
Normalde ben 7+3 üm ama doktor ölçümde 6+5 çıkardı dün . 1 hafta önemli değil 3 hafta erken yada gerı gelmesı risk.Geriden gelme nsl oluyo benmde öyle daha çok minikk belki oyuzdn de kalp atışı daha duyamadk cumartesi günü gdcm inşallah bir sorun olmaZz duyarim kalp atışıni
kızımda hep turşu yiyordum şimdi yine turşu. Yazdom böyle ama inşallah kimsenin canını çektirmemişimdir.Sizin de canınız bişeyler istemeye başladı mı benim aklım hep domates suyunda ekmeği bandırıp bandırıp tuzla yemek istiyorum
Ben özel günlerimde hizmetli odası vardı orda yiyordum ya da kantinin iç kısmında.Hizmetlilerden de tutmayanlar vardı çay poğaça sabahları hep hazır olurdu siz nerdesiniz çok merak ettim herkesin içinde oturup yemeniz belki etik olmaz çünkü sonuçta aç olanlar var ama ne bileyim bir mescit falan yok mu?Doğuda öğretmenlik yapıyorum herkes oruç tutuyor tutmayan da zaten korkudan tutmuyorum diyemiyor aç kalıyorum resmen hamile olduğumu da çok kişiye diyemedim avazım çıktığı kadar hamileyim kardeşim yemem lazım demek geliyor içimden açlık bir anda bastırınca yemezsem midem bulanıyor sinirlerim bozuldu
Hadsizlik yapmayın işinize bakın deyip taviz vermeyin koca koca öğrencilerin bazı şeyleri idrak edememesi çok üzücü. Kaldı ki herkes müslüman olmak zorunda değil insanların özel durumu da olabilir. Bizim eğitimci olarak öğretmekten çok eğitmemiz lazım başka türlü bu toplum düzelmeyecek.Ayni durum bnde de var öğlen arasi arabamın içinde evden getirdiğim birşeyler yerken öğrencilerime yakalandim AA hocam oruç tutmuyor musunuz dediler