- 25 Şubat 2020
- 2.710
- 3.385
- 83
Bende seninle aynı durumdayım camım. İnşallah.Bende sahur yapmadan oruç tutuyorum canım. Uyandığımda bir iki defa mide bulantısı oluyor gün içinde tekrarlanmiyor ara ara bazen acikiyorum sonra acıkma hisside geçiyor iftarda iki kaşık yiyince hemen doyuyorum fazla yersemde midem bulaniyor. Benim henüz tiksinmelerim başlamadı. İlk hamileliğimde mahvolmustum inşallah bu güzel geçer diye umut ediyorum
İnşaallah canım inşallahÇok şükür ben de çok yemediğim halde rahat tutuyorum, sabahları midem bulanıyor ama sabah erkenden kalkıp işe geldiğim için diye düşünüyorum, hep böyle devam eder inşallah
Evet emzirirken veriliyormus ama ben zaten kışın da kilo almıştım veremeden hamile olduğumu öğrendimsağlıklı olsunlar da bı şekilde veririz kiloları da
İnsallah canımmm ilk ayları iyi geçiren cok sanslı vallaEvet öyle bir mantık var ben çok kişide gördüm bunu inşallah kendimdede görürüm
Evet ben de çocuk bana uysun benimle doğaya çıksın. Gezsin öyle büyüsün isterim ama sanki özellikle ilk yıllar bu çok zor. Bilmiyorum sadece her şey tamamen değişiyor hissiBu kişisinden kişisine degısıo bence.. Kiminin hayatını cocuk etkılemezken, cocuguyla dag bayır gezerken, kimi de evden dısarı cıkamıobu tamamen ailenin kendı dinamiğiyle ilgili..
Ha bende nooldu, beni cok etkıledı cocuk.. Ozgurluk gıttı, sorumluluklar bindi.. İlk cocuga alışmak 2.ye alısmaktan daha zor
Canım cok sevindim iyi olmanaKızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsunherkesi alintiladim. Daha yeni hastaneden çıkış yaptım. Üçüzlerden birinin kese etrafında yoğun kanama varmış. Şükür serumlarla kanamayı biraz azalttık. Eve çıkmak istedim. Evde full yatış verdi bı süre üçüzler beni zorlayacak. Progestanı günde 3 e çıkardı. Kan sulandırıcı hapı bıraktık. Bakalım inşallah düzelicez. Bı kaç gün kontrole gidip gelicez
Evet ben de çocuk bana uysun benimle doğaya çıksın. Gezsin öyle büyüsün isterim ama sanki özellikle ilk yıllar bu çok zor. Bilmiyorum sadece her şey tamamen değişiyor hissi
Orası öyledir tabiiCanları sağ olsun.. Dogunca kılo milo İnsan hıc takmıo valla.. Anne olduktan snra hıcbıseyın önemi olmuyo onlardan baska
Ahhh aranan kan bulunduBen işyerinde mecburen her şekle giriyorum. Fizyoterapistim, ağır da kaldırıyorum, eğiliyorum da şekilden şekle giriyorum inşallah bir şey olmaz. Dikkat etmeye çalışsak da bazı mesleklerde mümkün olmuyor
Canım durum nedir çok geçmiş olsun inşallah birşey yokturHaftaya güzel başlayamadım ..Yine az leke geldi . Doktora gidiyorum ve korkuyorum .
Evet inşallah dediğin gibi ben de becerebilirim ve bebeğin de huyu suyu müsait olurİlk zmnlarda da kamp yapan vsvs oluyo.. Hatta genelde bebekler doğadayken hasta olmuyo Bi avmye sok anında hastayapılır nıye yapılmasın.. Istedgn herseyı yapabilirsin cocugunla beraber.. Ama tabi hayatındaki öncelık sıralamanın degısecek.. İlk basta onun rahatı konforu olcagı için bazı zmnlar sıkıntı olabılır.. Ama cesaretin kırılmasın, cocuguyla neler yapanlar var.. Sende yapabilirsin.. Hatta bence bebek memedeyken gezdin gezdin.. Ayaklanmadan gezcen dolascan, ayaklanınca daha zor zapetmek
Yok canım yani doktor herşey yolunda bebişte gayet iyi diyor . Kanama alanıda yok dedi . Bilmiyorum iyimi kötümü ne derse ona inanıyoruz işte .Canım durum nedir çok geçmiş olsun inşallah birşey yoktur
Ben de bu konuda biraz endişeliyim. Yurtdışı seyahati yapabilir miyiz yoksa büyüyüp 4-5 yaşlarına gelince mi bu tarz seyahatler yapabiliriz diye kafam çok karışık. Ama bakınca turistler minnak minnak bebeklerle gelip geizyorlar. Demek ki gezilebilir diyorum. Çocuğu en baştan alistirmak gerek sanırım kamp doğa gezi vsEvet ben de çocuk bana uysun benimle doğaya çıksın. Gezsin öyle büyüsün isterim ama sanki özellikle ilk yıllar bu çok zor. Bilmiyorum sadece her şey tamamen değişiyor hissi
Evet bizim de bu yaz karavanla avrupa turu planımız vardı. Şimdi inşallah her şey yolunda giderse yaza 4-5 aylık hamile olacağım. Uzun yol yasak olur sanırım. Ama sonrasında bence bebekken de gezdirmeli. İnşallah sakin uyumlu olurlar da bize ayak uydururlarBen de bu konuda biraz endişeliyim. Yurtdışı seyahati yapabilir miyiz yoksa büyüyüp 4-5 yaşlarına gelince mi bu tarz seyahatler yapabiliriz diye kafam çok karışık. Ama bakınca turistler minnak minnak bebeklerle gelip geizyorlar. Demek ki gezilebilir diyorum. Çocuğu en baştan alistirmak gerek sanırım kamp doğa gezi vs
İnşallah, o zaman rutinlerden sasmayiz istediğimiz şekilde hareket ederizEvet bizim de bu yaz karavanla avrupa turu planımız vardı. Şimdi inşallah her şey yolunda giderse yaza 4-5 aylık hamile olacağım. Uzun yol yasak olur sanırım. Ama sonrasında bence bebekken de gezdirmeli. İnşallah sakin uyumlu olurlar da bize ayak uydururlar
Canım çok sevindim iyi olmanaYok canım yani doktor herşey yolunda bebişte gayet iyi diyor . Kanama alanıda yok dedi . Bilmiyorum iyimi kötümü ne derse ona inanıyoruz işte .
Destekliyorum. Bana uyar kızlar imza toplayalım.Hamilelik 4 aya indirilsin birde9 ay valla uzunmuş ya geçmiyor günler ama bulantı ah o bulantı berbat bişey sabah uyanır uyanmaz midem şaha kalktı yine ya bir dur yemek yiyim önce sonra başla yook
Benim işim çok yorucu değil masa başı ama bazen çok ayakta kalıp merdiven inip çıktığım günler olabiliyor. Akşamına yorgunluk ve ağrı oluyor. Birde erken kalkmak çok problem. Ama ertesi gün evden çalışarak dinlenebiliyorum. O nedenle iş yerine 10.hafta söylesem o zamana kadar idare ederim gibi duruyorKatılıyorum, ben de şantiye de çalışıyorum, mimarım, bazen çok yorulabiliyorum geçen hafta çok yorulduğum gün, akşam çok ağrım olmuştu, dikkat etmekte fayda var tabi. Allah yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?