- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.908
Hissettiğin cinsiyeti de eklersen tamamdırBende geldim...31 yaş,sat 14şubat,2.cocuk Burdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hissettiğin cinsiyeti de eklersen tamamdırBende geldim...31 yaş,sat 14şubat,2.cocuk Burdur
Kız gibi geliyor ama hayırlısı tabiHissettiğim cinsiyeti de eklersen tamamdır
Ayyyyy o konuda bende çok karisigim bı kız diyorum bir erkek ben kızımda erkek gibi hissetmiştim bunda da kız gibi hissediyorum kız yazaduralim erkek olursa sürpriz olur banaHissettiğin cinsiyeti de eklersen tamamdır
bende yazayım hemen yaş 34 3. bebiş 12 kasım nevşehir sat 5 şubatcinsiyet umarım kızisim yokAh sonunda ben de dedim galiba beni begenmediler hahaha hemen kahvaltımı yapıp geciyorum bilgisayar başına
Beni de ekler misin 32/ 28 ocak / istanbul/1/erkek/4 kasimKızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
cinsiyet ( tahmini hissettiginiz belli olunca tablodan degistircem)
Tahmini doğum tarihi
Bu bilgileri yazıp beni etiketleyebilirsiniz
Aşk olsun seni neden begenmesınler demekki çok yogunlardıAh sonunda ben de dedim galiba beni begenmediler hahaha hemen kahvaltımı yapıp geciyorum bilgisayar başına
Hoşgeldin Saglıkla gelsin mucizen .. Bizimde öyleydi doktor testlerımıze bakıp hersey tamam ama neden dıyordu .. Nedeni ise tamamen Nasip Rabbim ol dediği vakit oluyor .merhaba 19 subat sat.26 kasim gozukuyor :)
Mucizemle sizlerleyim kizlar.36 yasindayim 12 senelik evliyim ve daha once hic hamile kalmadim.gecen sene tup bebek tedavisi oldum tutmadi.sebepsiz kısırlıktı teshimiz.5+6 oldu bugun :)
Cok sukur nasip etti Allah im da bizlere saglikla kuacgimiza almayi da nasip eder insallahHoşgeldin Saglıkla gelsin mucizen .. Bizimde öyleydi doktor testlerımıze bakıp hersey tamam ama neden dıyordu .. Nedeni ise tamamen Nasip Rabbim ol dediği vakit oluyor .
Bende sınırın altındayım canım doğum sonrası sende verirsin hiç takılma kilona hamilesin sen tadını çıkar40 kilo mumükemmel bir bir kilo ile hamilelik ben 66 ile kaldım oysa ki 3-4 ay önce 60’dım
Yok canım doğuma yakın dikkatli yapmak gerek sadeceBir sakıncası yok değil mi
deneyim ve deyim karışımı cevap canım bu seferlik erkek olsun diğerini kız yaparız de geç balımAy senin bu cevaplarda süper 10numara deneyim var tam aranan kişisin şuan burda ben çok erkek istiyorum eşim kız istiyor bakalım sağlıklı olsunda ya
Benim 9 ay boyunca su içsem çıkardım çok kötü hamilelik geçirdim oğlum olduBende aynı şekilde canım hiç hamile gibi değilim kızımda tiksinmem olmuştu kokulardan yaptığım yemekleri yiyemiyodum ama bunda hiç belirti yok senin ilkinin cinsiyet ne belirtilerin nelerdi
Benim 9 ay boyunca su içsem çıkardım çok kötü hamilelik geçirdim oğlum oldu
Ne zaman başlıyor bu kusmalar genelde acaba yaBenim 9 ay boyunca su içsem çıkardım çok kötü hamilelik geçirdim oğlum oldu
Çok teşekkür ederim kuzzum Allah razı olsun sen ne yaptın doktora gittin miHaha bende sabah ögrenecegim tekmi çiftçi şüpheli dedi Dr ama senin çok ayrı bir durum olmuş süper ötesi heyecan üstüne heyecan mücizelerin daima seninle olsun canım