- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Ben oğlumda 6 haftalarda keseyi anca görmüştüm 7+1 kalp atışını ancak duymuştuk bu bebekte tam tersi keseyi de kalp atışını da erken gördüm ki ilk hamilelikte çok zayıftım şimdi daha tombişim bebekten bebeğe mi fark ediyor acaba bende anlamadım garipKızlar bende bugün randevum vardı kendi doktoruma gittim ya bende mi bir sıkıntı var bilmiyorum kızımda direk karından görülmüştü. Bu gebeligimde karından baktı sade keseyi gördu 14subat sat.yani 5+6 günlük şuan bu haftada duyulmasa da görülmesi gerekir kalp atışının dedi doktorum.vajinal olarak bakalım birde dedi şükür orda kalp atışını gördu duyulmuyordu tabi ama göz kırpmasi gibi bir nokta var diye gosterdi şükür gördük kalp atışını ama ben bı tedirgin neden rahat görülmüyor diye ama doktor olabildiğini söyledi böyle olan var mı aranızda . Bu arada dün sabahtan beri şükür lekelenmem kesildi doktor ecopirine yine başka iğneye devam dedi ve progestrona da devam ayy birde proloton deput iğne verdi onu yaotirdim Allah'ım nasıl bir ignedir o inanin akşam userinden beri bacağımı hissetmiyorum benim oksaparlar bir hiç yanında