Evet, açlık bir hafiflik hissi veriyor gerçekten
15 saate çıkmamın yanı sıra iki öğüne de büyük ölçüde sadık kaldım bu hafta. Ara öğün yaptıysam da akşam yemeğinden bir saat önce veya kahvaltıdan bir saat sonra falan yaptım. Açlık kısmı çok zorlamıyor ama bu sistemin benim için sürdürülebilir olduğundan çok emin değilim.
Çünkü zorlamıyor dediğim, akşamı erken kapatmaya çalışıyorum, gece bir şey yiyip içmiyorum, zaten 11 olmadan sızıyorum genelde, sabah da oğlanı okula ben götürdüm bu hafta hep, dönüşte yolu uzatıp günlük yürüyüşümü yapıyorum, eve gel ortalığı topla, duşa gir falan, saat 10-11 oluyor zaten. Anlaşılmıyor nasıl geçtiği. Bu arada ailece sofraya oturmayı çok severim ama tek başıma yemek yemenin keyfi de çok başkadır benim için (bunu yalnızca gırtlağına düşkün olanlar anlar
) özetle kendimi çocuk oyalar gibi oyalamam gerekiyor sürekli yoksa zorlanırım çok (bir de kahvaltıdan sonra kahve yanına iki şey atmam gerekiyor ağzıma ödül olarak
).
Yani sırf o hafiflik hissi vermez bana gereken motivasyonu. Doğru dürüst kilo verebilirsem durum değişebilir tabii.