Herşeye tamam diyebilirim ama ekmeksiz kahvaltıya diyemiyorum1 dilm bile olsa olacak diğer öğünlerde aramaya bilirim ama kahvaltının yeri ayrı.
Zamanında kendi ekşi mayamı üretip çok çeşitli ekmekler yaptım. Şimdi o hevesim ve vaktim yok açıkçasıBen de homini gırtlak yemek yemekten vakit bulduğu zamanlarda diyet yapmaya çalışan müzmin bir kilolu birey olarak, mercimek veya karabuğday ekmeği yapmanı önerebilirimveya fırında felafel falan.
Ben de düz ekmek pek sevmem ama çeşnili olunca bayılırım.
Zamanında kendi ekşi mayamı üretip çok çeşitli ekmekler yaptım. Şimdi o hevesim ve vaktim yok açıkçasıyiyeceğim max 2 dilim tam buğday
Bende genelde 19, da bırakıyorum yemeyi ama acaba sütü etkiliyor mu diye biraz düşünüyorum çünkü kahvaltım ne kadar erken de kalksam anca 11 12 buluyorKızlar yeme işini 19.00 itibariyle sonlandırdım ben. Sadece bir kaç saat sonra bi bitki çayı içerim o kadar
Salı günleri bana yardımcı abla geliyor. En büyük keyfimiz onun gelirken fırından aldığı karbonhidratlarla() kahvaltı etmek ve o sırada eski apartmanın dedikodusunu yapmak. Sabah 11 gibi yaparız ama ilk öğünümde karbonhidrat almış olurum. Akşam eşim olmayacak köfte salatayla kapatırım günü.
Mükemmel öğrenciBende bugün söyle bir salata yaptım kızlar acayip doyurucu bitiremedim
Etkiliyor mu peki sence? Bence normal bir süre artık bebeler büyüdüBende genelde 19, da bırakıyorum yemeyi ama acaba sütü etkiliyor mu diye biraz düşünüyorum çünkü kahvaltım ne kadar erken de kalksam anca 11 12 buluyor
Keşke onu anlasamEtkiliyor mu peki sence? Bence normal bir süre artık bebeler büyüdü
Ah ah o öğrenci ne kaçamaklar yaptı 1 ay ot yesem anca toparlarımMükemmel öğrenci
Sınavım çok kötü geçti deyip 89 alan öğrenciAh ah o öğrenci ne kaçamaklar yaptı 1 ay ot yesem anca toparlarım
Bünye zamanla alışıyor zaten.Ben de 22.00 de mandalinamı yiyip kapanışı yaptım. şimdi sabırla en az bir on iki saat dolsun diye bekliyorum, ama benden maximum 13 saat çıkar bugün
soyasosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?