- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 743
Normal aşılama oldum canmmikroçip mi oldun canım? Az kalmış sen bu hafta sonuna doğru öğrenirsin
11.gündü aslında bugün 14. gün 12. gün çok yumurtalık ağrısı hissetmiştim ama iki gündür yok o ağrı kendi çatlamışsa diye korkuyorum bugün 4 te kontrolüm var heyecandan duramıyorum7. Güne göre gelişimleri çok iyiiherşey gönlünüzce olsun burada da birbirimize umut olalım inşallah
Arada 3 gün kontrol olmadı mı11.gündü aslında bugün 14. gün 12. gün çok yumurtalık ağrısı hissetmiştim ama iki gündür yok o ağrı kendi çatlamışsa diye korkuyorum bugün 4 te kontrolüm var heyecandan duramıyorum
Benim 8.günde 13,5 iki tane vardı iki gün sonra 18 mm oldu canım büyürler gonal f e devam et doktorunun önerdiği dozdaKızlar benim yumurtalarımın 10. Günü henüz gelişmemişler 13.50 ve 9.10 mm. Gelişir mi sizce çatlatma iğnesini ne zaman yaparım? Gonal f kullanıyorum
Teşekkür ederim canım benimBenim 8.günde 13,5 iki tane vardı iki gün sonra 18 mm oldu canım büyürler gonal f e devam et doktorunun önerdiği dozda
yok olmadı dün 14. günde kontrole gittim maalesef biri sönmüş diğeri de büzüşme olmuş aşılama yapılmayacakmış bu ayArada 3 gün kontrol olmadı mı
Rica ederim kuzum ben dört kez çatlatma iğnesi vurdum bazen yaptıktan sonra o bölgede sızlama ağrı oluyor ama geçici bişeyTeşekkür ederim canım benimşimdi kaçıncı gündesin canım :? Birde birşey daha sormak istiyorum sana, çatlatma iğnesi yakıyor mu?
Bugün aşılama oluyorum ben inşallah dua edinTeşekkür ederim canım benimşimdi kaçıncı gündesin canım :? Birde birşey daha sormak istiyorum sana, çatlatma iğnesi yakıyor mu?
Yaa tühhyok olmadı dün 14. günde kontrole gittim maalesef biri sönmüş diğeri de büzüşme olmuş aşılama yapılmayacakmış bu ay
amin cümlemize inşallah. benm sönmüş büyümemiş doktor da anlayamadı sebebiniYaa tühhişte en geç gün aşırı bakılması gerekiyor bi anda büyüyebiliyor veya çatlayabiliyor. İnşallah gelecek aya sağlıklı yumurtalarla gebelik oluşsun birbirimize dua edelim çok
Moralini bozma canım benimyok olmadı dün 14. günde kontrole gittim maalesef biri sönmüş diğeri de büzüşme olmuş aşılama yapılmayacakmış bu ay
Kuzucum nasıl geçti aşılama herşey yolunda mı? Nasıl hissediyorsun kendiniBugün aşılama oluyorum ben inşallah dua edinadetin 13.günündeyim
Bende bu gece 00.30 da çatlatma iğnesi yapıyorum, cuma aşılamam varRica ederim kuzum ben dört kez çatlatma iğnesi vurdum bazen yaptıktan sonra o bölgede sızlama ağrı oluyor ama geçici bişey
Canım nasılsın kendini nasıl hissediyorsun 2 gün kaldıııı2inci aşılama oldum 3haziranda. 16 Haziranda sonucu ogrenecem
İyiyimm adet olcakmışım gibi bir ağrım var ama hiç şikayetçi değilim pozitif olsun da razıyımmKuzucum nasıl geçti aşılama herşey yolunda mı? Nasıl hissediyorsun kendini
2 yumurta çok iyiiBende bu gece 00.30 da çatlatma iğnesi yapıyorum, cuma aşılamam varbugün sol tarafımdaki malesef kalitesiz çıktı 3 gün önce 9.10 du bugün 9.50 ye yükselmiş. Fakat sağdaki 13.50 lık 17.50 olmuş birtane de 17.10luk oluşmuş
İyiyimm adet olcakmışım gibi bir ağrım var ama hiç şikayetçi değilim pozitif olsun da razıyımmsen nasılsın canım
YAAAAA dimiiii 3 olursa dediğin gibi aşılamayı iptal ediyorlar2 yumurta çok iyiibenim de aynı senin gibiydi biri ilerlemedi iki taneyle çatlattık doktora dedim ki çok az değil mi bu sayı, yok hayır aşılamada bir veya iki yumurta olsun isteriz üç ve fazlası olursa tüp bebeğe yönlendiriyoruz dedi yarın aşılaman çok güzel geçsin sağlıklı gebelik oluşsun inşallah
Merhaba, bende bugün ilk aşılamamı oldum.YAAAAA dimiiii 3 olursa dediğin gibi aşılamayı iptal ediyorlarşimdi geldim eve korktuğum gibi zor değildiii.. 30u test günüm şimdi gün sayacağıızzz pozitif görelim noluuur
Bu arada ben günde 3kere progestan kullanacağım fitil olarak senin ilacın var mı?
Canım büyük geçmiş olsun umut ve şans diliyorum sanada bu gece dualarımda olacaksınMerhaba, bende bugün ilk aşılamamı oldum.
Rahim yapısından dolayı sanırım benim biraz zor oldu. Ağrım var
Hayırlı sonuçlar alırız inşallah