- 31 Ağustos 2012
- 21.811
- 35.101
Bende 150-200 düşünüyordum.kızlarr ya tüp bebek fiyatı iyimiş o zaman bende 150 200 bin civarı sanıyorum yine pahalıda ama yapılmıycak kadar değil bende biraz birikim yapıp başlıycam ocak ayı gibi
Evet canım sevindim şuan gerçektende öyle biraz birikimli yapılabilecek boyutta çok şükür benim doktorum tüp bebek yapmıyor o yüzden yeni doktor araştırmalarındayım bakalımBende 150-200 düşünüyordum.
Sonra bir konuda denk geldim 36 felan yazıyordu, aaa çok iyimis dedim. Bizim aşılama 12.5 ilaçlar 1 gidiş geliş derken 15 i bulmuştur.
Benim doktorda 40+ ilaçlar diyor.
Az para değil tabi bu rakamlar, ama eskisi gibi araba ev sattiracak kadar çok değil
Bir kaç ay birikimle yapılabilinir.
Ben de 100 vardır diyordum. 70bin civarı olur heralde ilaçlarla kuzum. Heralde ilaçlar tüp bebek tedavisinden pahalı değildirkızlarr ya tüp bebek fiyatı iyimiş o zaman bende 150 200 bin civarı sanıyorum yine pahalıda ama yapılmıycak kadar değil bende biraz birikim yapıp başlıycam ocak ayı gibi
ama ayrıca embriyo dondurma çözmeyede mi ücret alıyorlar acaba bi yerde öyle okumuştumBen de 100 vardır diyordum. 70bin civarı olur heralde ilaçlarla kuzum. Heralde ilaçlar tüp bebek tedavisinden pahalı değildir
Hiç bilmiyorum kuzum. Bu konuya o kadar yabancıyım ki. Düne kadar hatta telaffuz edemiyordum. Şuan çaresizlikten içinde buldum birden kendimi.ama ayrıca embriyo dondurma çözmeyede mi ücret alıyorlar acaba bi yerde öyle okumuştum
Canım bilmiyorum çok içten inanıyorum sanki senin 5. aşılaman tutucak bence dene bir kez daha cesaret et birde siz ne kadar hemen adet oldunuz bende daha bugun oldum bende sorun heralde geciktşHiç bilmiyorum kuzum. Bu konuya o kadar yabancıyım ki. Düne kadar hatta telaffuz edemiyordum. Şuan çaresizlikten içinde buldum birden kendimi.
İnşallah canım hissin doğru çıkarCanım bilmiyorum çok içten inanıyorum sanki senin 5. aşılaman tutucak bence dene bir kez daha cesaret et birde siz ne kadar hemen adet oldunuz bende daha bugun oldum bende sorun heralde geciktş
Canım seninde mi açıklanamayan infertelite acaba sorununİnşallah canım hissin doğru çıkarEvet benim de çok erken geldi bu sefer. Cumartesi bekliyordum. Canım bence sende de sorun yok. Benim de daha önceleri 14 ve 16. Günlerde geldiği oldu.
Doktorum öyle diyor. Ama bence benim FSH yüksek ve eşimin hızlı spermi az. Ama doktor yeterli diyor hepsine kuzum.Canım seninde mi açıklanamayan infertelite acaba sorunun
Bana görede eşimin spermi az ama doktor normal diyorDoktorum öyle diyor. Ama bence benim FSH yüksek ve eşimin hızlı spermi az. Ama doktor yeterli diyor hepsine kuzum.
Ya gerçekten mi çok sevindim cokkKıızlarrr
Size çok güzel bir süprizle geliyoruz.
Tablomuzdaki canımız bir arkadaşımız
Aşılamadan sonra tam tüp bebeğe hazırlanırken doğal yollarla hamile kaldıbu mucizeyi anlatması için sözü @minadilda'ya veriyorummmmm. Canım bize sürecinden bahseder misin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hemen tabloya ekledim haberi
Msj arada kaynamasın, mucizeyi kaçırmayalım diye aklıma gelenn tüm kızları etiketliyorumdamlasu14 Safransari B Babyboy05 K keug0 @Hayvanseverbiri @Kbude @ugurbocegi72 @Teletabi @kuzu_ @blue2104 @turuncummm @sumeyye 1306 @Gzzdtk S seldakayavuz @balkalp @GulcanKarakayaTurker NZ @merry58 @kuppkuppkupp
Keskee bekliyorum günümüMuayeneden biraz farklı ama dayanılmaz birşey değil kuzum. Benim canım tatlıdır ben bile yaptırdıysam herkes yaptırabilir. Çok araştırmadan "cahilce" yaptırırsan kafan daha rahat eder. Benim doktorum kolay demişti. Ona güvenip gittim gerçekten de zorluğu yoktu. Takviye gerek olmuyor. Zaten ilaç yumoşları büyütüyor. Doktorun önerdiği ekstra birşey olmuyor ama. Multivitamin kullanıyorum ama canım öyle kür mür yapılmaz çünkü zaten ilaçlar yumoşları geliştiriyor. Bir de kürlerler müdahale etmek uygun olmaz.
Tamam canım gözlerim yollarda kaldı onun için defalarca sormuştumhayırlısıyla bekliyoruz o zaman. Tabi inşallah bebiş sana süpriz yapar da aşılamaya gerek kalmaz
Ay canım gece adetim geldi diye uyandım. Kasıklarım ağrıyordu. Gittim tuvalete birşey yoktu. Ağrım da hemen geçti. Çok korktum ve üzüldüm. Yarın test günüm. Bakalım beklemedeyim.
Kız bebiş mi yoksa o
Cumayıda bekleyemicem yarın 11. Gün kan vericem galiba zaten verdiğimden sonra yükseldiyse artık nasip. Göğüs uçlarım sızlıyor karnımdada sanki böyle batma gibi ağrılar hala geçmedi ama kesin sonucu görene kadar sanırım kendimi ümitlendirmicem. Çünkü bu olumsuz sonuç alırsam nasıl olurum bilmiyorum.@Gzzdtk @ugurbocegi72 B Babyboy05
kızlar nasılsınız değişik belirtileriniz oldu mu yada test yapanınız var mı
Ben iki ay üst üste olması taraftarıyım canım. Sonra mola verirseniz daha iyi olur. Az önce adetim geldi. 4. Aşılamam da tutmadı. Dağıldım biraz
11. Gün geldi kuşumtüp bebek için bi yere fiyat sordum. Kafam çok bulandı. Beklemeli miyim acele mi etmeliyim. Dağıldım ya. Hiç çocuk olmayınca korkum arttı şuan zaman kaybediyorum diye. Şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum. Panik haldeyim işyerinden izin aldım çıktım. Eve geldim. Normalde aşılama için izin alıyorum diye izin almamaya çalışırdım. Bugün dayanamadım. Herkesin içinde ağlamak istemedim.
Canıımm çok üzüldüm umudumdun senDoğru diyorsun kuzumbekleyecek gücü de bulamıyorum kendimde, tüp bebek yaptırma gücünü de bugün çok depresifim. Yol haritam kaybolunca ben de kayboluyorum. Yeni bi yol haritası belirlersem kafam rahatlayacak. Eşim bu ay da aşılama yaptıralım sonraki ay tüp bebeğe gideriz dedi. 5. Aşılama olacak. Gerek var mı yok mu. Direk tüp bebek mi yaptırmalı. Kafamda çok soru var.. hakkımızda hayırlısı olsun canım çok sağol desteğin için
Canımsın üzüldüm biliyorum sende üzüldün keske elimizden bir şey gelse ama konuşmak rahatlatır dersen sabahtan aksama kadar seni dinler seninle ağlar seninle gülerim kocaman sarılıyorum sana
Keske sarılablsem suan sana inan ağlardım sarılıp eminim bir gün olcak hayırlı zamanı bekliyor belkide bebeğin üzülme11. Gün geldi kuşumtüp bebek için bi yere fiyat sordum. Kafam çok bulandı. Beklemeli miyim acele mi etmeliyim. Dağıldım ya. Hiç çocuk olmayınca korkum arttı şuan zaman kaybediyorum diye. Şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum. Panik haldeyim işyerinden izin aldım çıktım. Eve geldim. Normalde aşılama için izin alıyorum diye izin almamaya çalışırdım. Bugün dayanamadım. Herkesin içinde ağlamak istemedim.
Bende erken gebelik testi aldım 3 gün olcak 14. Güne varsa cıkar sanırım yine pazartesi gidip kan vericem ama korkuyorum aldım ama cesaretim hiç yok yapmaya neden aldım onu da bilmiyorum negatif görücemi biliyorum bir kaç gün daha umut etmek istiyorum sanırım kendimi kandırmak filanCumayıda bekleyemicem yarın 11. Gün kan vericem galiba zaten verdiğimden sonra yükseldiyse artık nasip. Göğüs uçlarım sızlıyor karnımdada sanki böyle batma gibi ağrılar hala geçmedi ama kesin sonucu görene kadar sanırım kendimi ümitlendirmicem. Çünkü bu olumsuz sonuç alırsam nasıl olurum bilmiyorum.
Canıımm çok üzüldüm umudumdun senAma toparlan iyi düşün. Allahım vereceği günü elbet biliyor vardır yazdığı bir nokta illaki olur. Ama gerçekten sen çok güçlü bir kadınsın. 4 aşılama o kadar uğraştın ve asla pes etmek yok. Ben normal yolla gördüğüm negatiflerde bile yıkılıyodum yapamicam daha diye düşünüyodum. Şimdi bak senin ve topikteki arkadaşların sayesinde daha çok şey öğrenip daha çok bilgilenip daha hevesliyim. Üzülüyosun ağlıyosun evet elinde değil ama güzel günler yakında seni bulur inşallah Bütün kalbimle dua ediyorum hepimize allahım en doğru zamanda dualarım dualarımız kabul olsun inşallah diye Ve ben eğer ilk aşılamam tutmamış olursa direk aşılamayla uğraşmadan tüp bebek denemek istiyorum açıkcası. Hem ihtimali daha yüksek hemde zaten harcadığım paralarla şimdiye kadar iki kere bile tüp bebek yaptırmış olabilirdim.
10. Günü aşılama gününü saymazsak erken değil miBende erken gebelik testi aldım 3 gün olcak 14. Güne varsa cıkar sanırım yine pazartesi gidip kan vericem ama korkuyorum aldım ama cesaretim hiç yok yapmaya neden aldım onu da bilmiyorum negatif görücemi biliyorum bir kaç gün daha umut etmek istiyorum sanırım kendimi kandırmak filannegatifi eşime nasıl diceğimi bilmiyorum gercı o yok diyor değerlerim kötüydü umutlanma diyor ama eminim ben umutlanmıyım diye bilmiyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor sınavımız sabır gerektiriyor
İnan kaset test yapmaya benimde cesaretim kalmadı. Net sonuç almak istiyorum hepBende erken gebelik testi aldım 3 gün olcak 14. Güne varsa cıkar sanırım yine pazartesi gidip kan vericem ama korkuyorum aldım ama cesaretim hiç yok yapmaya neden aldım onu da bilmiyorum negatif görücemi biliyorum bir kaç gün daha umut etmek istiyorum sanırım kendimi kandırmak filannegatifi eşime nasıl diceğimi bilmiyorum gercı o yok diyor değerlerim kötüydü umutlanma diyor ama eminim ben umutlanmıyım diye bilmiyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor sınavımız sabır gerektiriyor