2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Böyle hergün bakmak belirginleştiğini görmek sağlıkla tutunsunlar hep pozitif haberlerimizi alalım inşallahhhh mübarek günler hürmetine
Evet her gün daha koyu çizgi görmek bile yolunda gittiğini hissettiriyor bana Ne çok bekliyoruz bu çizgiyi en koyusunu görmek de hakkımız rabbim onları bizlere emanet etsin biz çok sever iyi bakarız

Evet her gün daha koyu çizgi görmek bile yolunda gittiğini hissettiriyor bana Ne çok bekliyoruz bu çizgiyi en koyusunu görmek de hakkımız rabbim onları bizlere emanet etsin biz çok sever iyi bakarız
İnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .

Benimde aynı şekilde sonrasındada kanser olduğumu öğrendim

Rabbim sağlıkla ilerletsin hamileliğimizi Bize acı günler göstermesin Ben hiç kendim hamile kalmadım bu çizgileri görmeyi öyle istedim ki var olduğunu bilmek bu sabah işe hamileyim diye gidebilmek çok güzel bi duygu . Evet daha kese var atışı var ama inanıyorum güzel devam edecek . İyi düşünelim güzel hayal edelim Rabbim bu sayfada ki bekleyen herkese nasip etsin

Ay arka arkaya hadi bakalım inşallah tutmuştur isteyen herkesin benim evde 2,5 yas bebesi var korumaya çalışıyorum kendimi belki ondandır kasik ağrısı. İlkinde hiç böyle bir agri hatırlamıyorum.
Amin inşallah İlaçların da etkisi de olabiliyor ya ağrıma sızı yan etkileri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…