2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlaaarr
5eylül transferimdi bugün tam 5.gün emin olamayıp üst üste iki idrar testi yaptım hem şaşkınlık hem heyecan 2 embriyo etkisinden mi bilmiyorum aslında çok erken ama çizgiler çok net acile koşturup şimdi kan verdim 2saate sonuç çıkar dediler inşallah güzel haberler duyarı hep birliktee

Yeppaa ne güzel çıkmış sonucunuz maşallah Allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsin çift embriyo muydu ?

Hayırlı uğurlu olsun canım maşaAllah sağlıkla kucağına al darısı hepimizin başına canım ... Hadi bakalım kan sonucunu bekliyorum merakla bende heyecan yaptım acaba kaç çıkacak

ayse vera merhaba sizde transfer oldunuz değil mi yazmadınız sanırım ya da yazdınız konuştuk mu hatırlayamadım nasıl geçiyor süreciniz merak ettim
Merhaba, yazdım diye hatırlıyorum aslında
evet cuma günü transfer oldum. 12.ve 14.gun kan tahlili istedi doktor. Oksapara başladım. Gunde 3 igne gobegim morardi iyice. Fazlaca kasık ağrım ve kasilmam var geceleri özellikle. 2 gün geçti erken gebelik testi siparişi verdim çarşamba ya da perşembe test yaparım

Aaaa maşallahhhh ikisi de tutmuş olabilir bence gününe göre çok net çizgiler hayırlı uğurlu olsun bence 80 civarı bir değer çıkar

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hayırlısıyla değerde çok iyi çıkıp çok iyi ilerlesin sağlıkla kucağına al hayırlısıyla

Yeppaa ne güzel çıkmış sonucunuz maşallah Allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsin çift embriyo muydu ?
Evet 2tane 5.gün embriyosu bu 4.deneme daha önce kalp atışı duran bi gebelik ve birde kimyasal gebelik oldu malesef. Bu kadar kötü bi geçmişe göre hala umutta var mutlulukta çok şükür bu günlere yaa inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerlerde

Belki de ben farketmedim ya
Ah o göbekten yapılan iğneler çok sıkıntı ya
Kasık ağrılarınız varsa inşallah iyiye işarettir. Ben de 9 unda oldum da herhangi bi belirtim yok maalesef ya

Aaaa maşallahhhh ikisi de tutmuş olabilir bence gününe göre çok net çizgiler hayırlı uğurlu olsun bence 80 civarı bir değer çıkar
Bu kadar erken bir günde inşallah güzel değerler görürüm daha önce çok düşük değerler görüp sonrasında sıkıntılar yaşadığım denemeler oldu inşallah hepimiz çok iyi haberler alalımm

Ay canımm tebrikler
5. Günde bukadar net çıkması ikiz oldugundan olabilir

MaşAllah MaşAllah ben 4 eylül cesaret edemedim siz cesaret etmişsimiz süreciniz inş cok güzel ilerlesin darısı bizim başımıza

İnşallahhh canım ben de çizgiyi gördüm ama sabah tekrar yapacağım ilk idrarla . İnş hepimiz süreçlerimizi güzel geçirelim hayırlı haberler alalım .

Sonuç çıktı mıı çok heyecanlı

Şaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126
Çok şaşkınım yaa yarın doktora sonucu atmayı düşünüyorum niye bu kadar erken test yaptın derse bi açıklamamda yok aslında iki gün sonra testi tekrarlayıp takibi yapıcam inşallah artışta iyi gider Allahım herkesi hepimizi hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah

Kesin ikiz kesin

Merhaba hoşgeldiniz inşallah gönlünüze göre olur herşey sizi de ekleme yapalım isterseniz netleşinde yazarsınız gene
Ben de yarın kontrole gideceğim kızlar, rahim dinlendirme yapicam senin için uygunu bu dedi doktorum embriyolari dondurup daha sonra cozdurecekmis nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…