- 9 Mayıs 2022
- 3.899
- 3.519
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.041
Yeppaa ne güzel çıkmış sonucunuz maşallah Allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsinEki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr
5eylül transferimdi bugün tam 5.gün emin olamayıp üst üste iki idrar testi yaptım hem şaşkınlık hem heyecan2 embriyo etkisinden mi bilmiyorum aslında çok erken ama çizgiler çok net acile koşturup şimdi kan verdim 2saate sonuç çıkar dediler inşallah güzel haberler duyarı hep birliktee
Hayırlı uğurlu olsun canım maşaAllah sağlıkla kucağına al darısı hepimizin başına canım ... Hadi bakalım kan sonucunu bekliyorum merakla bende heyecan yaptım acaba kaç çıkacakEki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr
5eylül transferimdi bugün tam 5.gün emin olamayıp üst üste iki idrar testi yaptım hem şaşkınlık hem heyecan2 embriyo etkisinden mi bilmiyorum aslında çok erken ama çizgiler çok net acile koşturup şimdi kan verdim 2saate sonuç çıkar dediler inşallah güzel haberler duyarı hep birliktee
Merhaba, yazdım diye hatırlıyorum aslındaayse vera merhaba sizde transfer oldunuz değil mi yazmadınız sanırım ya da yazdınız konuştuk mu hatırlayamadım nasıl geçiyor süreciniz merak ettim
Aaaa maşallahhhh ikisi de tutmuş olabilir bence gününe göre çok net çizgilerEki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hayırlısıyla değerde çok iyi çıkıp çok iyi ilerlesin sağlıkla kucağına al hayırlısıylaEki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr
Evet 2tane 5.gün embriyosuYeppaa ne güzel çıkmış sonucunuz maşallah Allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsinçift embriyo muydu ?
Belki de ben farketmedim yaMerhaba, yazdım diye hatırlıyorum aslında
evet cuma günü transfer oldum. 12.ve 14.gun kan tahlili istedi doktor. Oksapara başladım. Gunde 3 igne gobegim morardi iyice. Fazlaca kasık ağrım ve kasilmam var geceleri özellikle. 2 gün geçtierken gebelik testi siparişi verdim çarşamba ya da perşembe test yaparım
Amin inşallahhhHayırlı uğurlu olsun inşallah. Hayırlısıyla değerde çok iyi çıkıp çok iyi ilerlesin sağlıkla kucağına al hayırlısıyla
Bu kadar erken bir günde inşallah güzel değerler görürüm daha önce çok düşük değerler görüp sonrasında sıkıntılar yaşadığım denemeler oldu inşallah hepimiz çok iyi haberler alalımmAaaa maşallahhhh ikisi de tutmuş olabilir bence gününe göre çok net çizgilerhayırlı uğurlu olsun bence 80 civarı bir değer çıkar
Ay canımm tebriklerEki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr
MaşAllah MaşAllah ben 4 eylül cesaret edemedim siz cesaret etmişsimiz süreciniz inş cok güzel ilerlesin darısı bizim başımızaEki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr
İnşallahhh canım ben de çizgiyi gördüm ama sabah tekrar yapacağım ilk idrarla . İnş hepimiz süreçlerimizi güzel geçirelim hayırlı haberler alalım .Bu kadar erken bir günde inşallah güzel değerler görürüm daha önce çok düşük değerler görüp sonrasında sıkıntılar yaşadığım denemeler oldu inşallah hepimiz çok iyi haberler alalımm
Sonuç çıktı mıı çok heyecanlıEki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr
Ayyy ben de girip girip bakıyorum çok heyecanlandımSonuç çıktı mıı çok heyecanlı
Bende merak ettim vallahiAyyy ben de girip girip bakıyorum çok heyecanlandım
Kesin ikiz kesinŞaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126
Çok şaşkınım yaayarın doktora sonucu atmayı düşünüyorum niye bu kadar erken test yaptın derse bi açıklamamda yok aslında iki gün sonra testi tekrarlayıp takibi yapıcam inşallah artışta iyi gider Allahım herkesi hepimizi hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah
Ben de yarın kontrole gideceğim kızlar, rahim dinlendirme yapicam senin için uygunu bu dedi doktorum embriyolari dondurup daha sonra cozdurecekmis nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyimMerhaba hoşgeldiniz inşallah gönlünüze göre olur herşeysizi de ekleme yapalım isterseniz netleşinde yazarsınız gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?