- 2 Eylül 2023
- 21
- 38
- 3
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.021
Amiiinnn ne koyu ikinci çizgi öyle güçlü bi sonuç bekliyor sizi Allahım bizede o mutluluğu yaşatt aminnnHepinize teşekkür ederim kizlar darısı hepinizin basina ins
Oyyy masallah ben burdaim die bagiriyoo guzummmEki Görüntüle 3299072 kizlar telefonum suya düşmüştü bu gun alabildim msj geri dönüş yapamaddm. Transferin 10. Günü ve sonucum. Kan tahlili sonucunu bekliyorrm.
Katiliyorun erkenden yapip kendinizi üzmeyin bos yere strese sokmayin kizlar yaaaBende kargoyu ona göre ayarladım sende öyle yap geç sipariş ver gelene kadar dayanmış olursun
Of eveett ama stresimi atmak için yapıyom ben yoksa hergün hamileyim diye gezcem yaKatiliyorun erkenden yapip kendinizi üzmeyin bos yere strese sokmayin kizlar yaaa
AynenKatiliyorun erkenden yapip kendinizi üzmeyin bos yere strese sokmayin kizlar yaaa
Kızlar akşam idrarıtransfer üzerinden tam 6 gün geçti . Yarın ilk idrar ile testi tekrarlayacağım .
Hayırlı olsun
Ben gölge görüyorum ya bide akşam olduğu için tam net değil yarına daha net Çıkar inşallahYarın sabah da yapıp atarım inşallah erken gebelik testi almamışım bu da + diye bir marka . Daha önce labquik ile yapıyordum . Gözle çok net görüyoruz 2 tane yaptım da fotoğrafı evin ışığında düzgün çekemedik .
İnşallah canım tam çekeceğim telefon parlatıyorBen gölge görüyorum ya bide akşam olduğu için tam net değil yarına daha net Çıkar inşallah
Ay var sanki tebriklerKızlar akşam idrarıtransfer üzerinden tam 6 gün geçti . Yarın ilk idrar ile testi tekrarlayacağım .
Ay vaaaarKızlar akşam idrarıtransfer üzerinden tam 6 gün geçti . Yarın ilk idrar ile testi tekrarlayacağım .
Ben görüyorum cok net bi şekilde akşam idrarıyla böyle oluyorİnşallah canım tam çekeceğim telefon parlatıyor
Gündüz gözüyle daha net görürüz artıkİnşallah canım tam çekeceğim telefon parlatıyor
5. Gün embriyosuydu transferim 14:30 gibi yapılmıştı 4 eylülde . Bu da yaptığım iki test düzgün bir ışıkta çekebildim . iPhone kullanıyorum netlemiyor bir türlü .Ay var sanki tebriklerkaçıncı gün embriyosuydu sizinkiii
E ozaman hayırlı olsunnn yarınki daha net olcaktırrBu da ikisi beraber sonunda ışığı ayarlayıp çekebildim .
5. Gün embriyosuydu transferim 14:30 gibi yapılmıştı 4 eylülde . Bu da yaptığım iki test düzgün bir ışıkta çekebildim . iPhone kullanıyorum netlemiyor bir türlü .
Evet baya belirgin yarın daha net belli olur.Bu da ikisi beraber sonunda ışığı ayarlayıp çekebildim .
5. Gün embriyosuydu transferim 14:30 gibi yapılmıştı 4 eylülde . Bu da yaptığım iki test düzgün bir ışıkta çekebildim . iPhone kullanıyorum netlemiyor bir türlü .
Ay hayırlı olsun çizgiler net belli :) benimde 5. Gün embriyosu 4 eylül ben cesaret edip yapamıyorumBu da ikisi beraber sonunda ışığı ayarlayıp çekebildim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?