- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Benim ilkinde de 14 yumurta toplandi yine taze transfer olmuştum birde o zaman cok rahatsizdim ağrım çoktu şimdi maşallah iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum zaten doktorum önce kontrol ediyor rahim hazirsa transfer yapıyor bakalim bu seferde hazirsa transfer yapar progestana başladım çünküNormalde o değerlerde taze transfer yapabiliyor muymuş benim de sizin aralıklarda yumurta toplanır hep ve yüksek gelir e2 o yüzden 2 transferde de dondurulmuş olmak zorunda kaldım ben
İnsallah sımsıkı tutunur sana ve pozitif haberini alırsın canımEvet oldum bugün
Anladım bizimkiler direk erteliyor dediğiniz gibi ohss riski var dinlenmiş vücuda yapalım diyorlar ondan şaşırdım yapılabiliyormjş demekki siye bende çok taze istemiştim de olmadıBenim ilkinde de 14 yumurta toplandi yine taze transfer olmuştum birde o zaman cok rahatsizdim ağrım çoktu şimdi maşallah iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum zaten doktorum önce kontrol ediyor rahim hazirsa transfer yapıyor bakalim bu seferde hazirsa transfer yapar progestana başladım çünkü
Amiiiin inşallah bakalım artık zaman ne gösterecekİnsallah sımsıkı tutunur sana ve pozitif haberini alırsın canım
İnşallah çok güzel haberler alırız kuzumAnladım bizimkiler direk erteliyor dediğiniz gibi ohss riski var dinlenmiş vücuda yapalım diyorlar ondan şaşırdım yapılabiliyormjş demekki siye bende çok taze istemiştim de olmadıhayırlısı buymuş
İnşalllaaaaahİnşallah çok güzel haberler alırız kuzumBenimde dondurulmuş bakalım nolcak. Bu arada ağustos ayı tüp bebek transferi başlıklı yazının nerdeyse hepsi gebe kalmışşşş çok güzel bi oran.. inŞallah bizim gruptaki herkes olurrr
Öyle tabu canım tazede bazen iyi olmuyor ben ilk transferimde 9.gunu regl olmuştum mesela bu yüzden istemicektim taze transferi ama kendimi iyi hissedince fikrim değişti olsunda taze dondurulmus hic fark etmezAnladım bizimkiler direk erteliyor dediğiniz gibi ohss riski var dinlenmiş vücuda yapalım diyorlar ondan şaşırdım yapılabiliyormjş demekki siye bende çok taze istemiştim de olmadıhayırlısı buymuş
Pozitif düşün canım pozitif olacak inşallahAmiiiin inşallah bakalım artık zaman ne gösterecek
Ben 1 eylülde oldum ama taze benim 13 Eylül de kan günüm1 eylülde transfer olan 5 kişi var sanırım pazartesi bazıları kan verecek inşallah o zaman gruba güzel enerjiler gelir
1 eylülde transfer olan 5 kişi var sanırım pazartesi bazıları kan verecek inşallah o zaman gruba güzel enerjiler gelir
Benim transfer + yapıştırma 14500Ben pgt yi bilmiyorum histeroskopi oldum çizik falan da kimse demedi ... Banada dediler yapıştırma iğneler 10 bin tutuyor ..
Hadi bakalım yarından başlarız gün saymayaEvet oldum bugün
Canın benin 2020 deki transferimde 632 çıktı 12. Günkü teslim. 2 gün sonra 1200 lerdeydi. IkizdiBenim pazartesi kan testim bakalım yumoşlarımın ikiside tuttundu mu acaba değer kaç olmalı acaba ikiz olduğunu anlamak için inşallah herkes güzel haberler verir eylül ayı tüm hamiş adaylarına şans getirir
Öyle tabi sağlıkla inşallah tutunsun bebiş sizeÖyle tabu canım tazede bazen iyi olmuyor ben ilk transferimde 9.gunu regl olmuştum mesela bu yüzden istemicektim taze transferi ama kendimi iyi hissedince fikrim değişti olsunda taze dondurulmus hic fark etmez
Evet ama bu sefer baya umursamaz olduğumu düşünüyorum ilerleyen süreçte merakıma yenik düşmezsemHadi bakalım yarından başlarız gün saymaya
Yok yok umursamaz olmazsın sanada 6.7. Gün idrar testi yaptırırızEvet ama bu sefer baya umursamaz olduğumu düşünüyorum ilerleyen süreçte merakıma yenik düşmezsem
Evet yapıyo canımBu kullandığımız Progestan meme de ağrı hassasiyet yapar mı canlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?