2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim transferin ikinci günü oluyor bugün herhangi bir aşı önerilmedi cnm .bide yoğurdu ve benzerlerinden uzak durmami söyledi bana hemşire pastörize ürünleri tercih etmemi söyledi şimdiden hayırlı transferler cnm İnş hepimiz mutlu sona ulaşırız

İnşallah hepsi dolu dolu çıkar canım e 2 doluluk ve kalite ile ilgili bence hadi bakalım 10tane 5 ci gün emriyosu hayırlı haberlerini bekliyorum . Dondurulmuş transfer mi olacaksın taze mi ...
Şimdi aradılar canim 6 tanesi döllenmiş yarin duruma göre belli olacak 3.gun mu yoksa 6.gun mu transfer olacağım hayırlısı bakalım

Şimdi aradılar canim 6 tanesi döllenmiş yarin duruma göre belli olacak 3.gun mu yoksa 6.gun mu transfer olacağım hayırlısı bakalım
Çok şükür hadi hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bu kucaklarimiza almak nasip olsun hangi hastane ve yaşın kaç .. genç yaşlarda şans daha fazla diyorlar benim benim 41

Çok şükür hadi hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bu kucaklarimiza almak nasip olsun hangi hastane ve yaşın kaç .. genç yaşlarda şans daha fazla diyorlar benim benim 41
Ben Çorum dayim canım burda arastirma hastanesine gidiyorum evet iyi bakalim inşallah bölüne bölüne 5.gune giderler yaşım 29 canim gecen sene 6 tane 5.gun embriyom vardi hic biri tutmadi o yüzden artik sayiya takilmiyorum bi tane olsun benim olsun

Banada önerdiler ama bilmiyorum fayda sağlar mı sağlamaz mı neye inanacağız bilmiyorum artık çok yorucu sizin transfer ne zaman
Daha belli deil transferim pazartesi belli olucak.
Biz elimizdeki herseyi denedik pgt serum rahime çizdik sadece bu yapıştırma kaldı onun için aklımızda kalmasın deneyelim dedik

Amin inşallah hayır görmedim iğne menopoz etkisi yaratıyormuş o yüzden adet olmadım şuan estrofem ve coraspin kullanıyorum
Evet geçici menopoza sokuyormuşbenimde bugün regl günüm olmayacağım belli de insan ister istemez düşünüyor

Daha belli deil transferim pazartesi belli olucak.
Biz elimizdeki herseyi denedik pgt serum rahime çizdik sadece bu yapıştırma kaldı onun için aklımızda kalmasın deneyelim dedik
Ben pgt yi bilmiyorum histeroskopi oldum çizik falan da kimse demedi ... Banada dediler yapıştırma iğneler 10 bin tutuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…