- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Benim transferin ikinci günü oluyor bugün herhangi bir aşı önerilmedi cnm .bide yoğurdu ve benzerlerinden uzak durmami söyledi bana hemşire pastörize ürünleri tercih etmemi söyledi şimdiden hayırlı transferler cnm İnş hepimiz mutlu sona ulaşırızhadi hayırlısı Avokado kabak çekirdeği havuç suyu içmek tutunmayı kolaylaştırdığı söylüyorlar ev yoğurdu bal polen sağlıklı şeyler yee .. beni dün hemşire aradı emriyo yapıştırıcı gebeklik aşısı önerdiler sana önerdiler mi benimde haftaya cuma kısmetse transfer olacak pazartesi kontrol var hakkımızda hayırlısı hayırlı evlatlar olsun Allah'ım ne verirse kabulüm
Amin inşallahBende o şekilde 2 doz şeklinde olacak canım inşAllah pozitifi görürüz
1.dozdan sonra adet olmadın değil mi?
Şimdi aradılar canim 6 tanesi döllenmiş yarin duruma göre belli olacak 3.gun mu yoksa 6.gun mu transfer olacağım hayırlısı bakalımİnşallah hepsi dolu dolu çıkar canım e 2 doluluk ve kalite ile ilgili bence hadi bakalım 10tane 5 ci gün emriyosu hayırlı haberlerini bekliyorum . Dondurulmuş transfer mi olacaksın taze mi ...
Banada önerdiler ama bilmiyorum fayda sağlar mı sağlamaz mı neye inanacağız bilmiyorum artık çok yorucu sizin transfer ne zamanBen bu denemede embriyo glue yaptırıcam yani yapıştırma
Çok şükür hadi hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bu kucaklarimiza almak nasip olsun hangi hastane ve yaşın kaç .. genç yaşlarda şans daha fazla diyorlar benim benim 41Şimdi aradılar canim 6 tanesi döllenmiş yarin duruma göre belli olacak 3.gun mu yoksa 6.gun mu transfer olacağım hayırlısı bakalım
Ben Çorum dayim canım burda arastirma hastanesine gidiyorum evet iyi bakalim inşallah bölüne bölüne 5.gune giderlerÇok şükür hadi hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bu kucaklarimiza almak nasip olsun hangi hastane ve yaşın kaç .. genç yaşlarda şans daha fazla diyorlar benim benim 41
Amin inşallah canım ben 2 kez de serum aldım daha öncekilerdeCanımm banada gebelik serumu önerdiler ama ben de onun yerine embriyo glue isteyeceğim inşAllah faydasını görürüz
Daha belli deil transferim pazartesi belli olucak.Banada önerdiler ama bilmiyorum fayda sağlar mı sağlamaz mı neye inanacağız bilmiyorum artık çok yorucu sizin transfer ne zaman
Yarın 9. Gün testin durumuna göre veririmBen cesaret edemem şu an ya. 9. gün idrar testi yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem. Yani bugün de kan verecek misiniz
Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Pharmacist12 12 Eylül Z Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan @ayse vera 34 8 Eylül -kuzeyildizi- 28 9 Eylül @dorcha1 33 8 Eylül @helmetan @sedakaraaslan 1 Eylül @busra262 6 Eylül @jojumis 14 Eylül P Papatyammkuzumm 16 Eylül @ebrar0635 1 Eylül @meryemsur H husna16 @mirayyy12 25 Ağustos karamel Latte 26 @izmrgl 33 15 Eylül @avokadokadin @Sibelll 37 4 Eylül @yumukgulsah 2 Eylül @aysimam1993 4 Eylül @birmucizeistiyorum 32 4 Eylül @kuzeyyulduzi @Macengcans 28 20 Eylül Z zaraam 7 Eylül Yasbel 31 9 Eylül @Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 5 Eylül @tupbebekseruvenim 6 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül @ggllssrrnn 1 Eylül @complex 36 1 Eylül @emreko @geceyagmuru 26 11 Eylül @Yardmlslm16 25 7 Eylül
Normalde o değerlerde taze transfer yapabiliyor muymuş benim de sizin aralıklarda yumurta toplanır hep ve yüksek gelir e2 o yüzden 2 transferde de dondurulmuş olmak zorunda kaldım ben2442 idi canım ama 10 yumurta toplandi bende anlamadım
Amiiin inşallahMerhabalar, bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum yani 24 eylül adetimin ilk günü olacak normalde, inşallah ekim de transfer olucak inşallah ilk denememde pozitif çıkar hepinizin Allah yardımcısı olsun bu zorlu yolda
Transfer oldunuz muAmiiin inşallah
Evet geçici menopoza sokuyormuşAmin inşallahhayır görmedim iğne menopoz etkisi yaratıyormuş o yüzden adet olmadım şuan estrofem ve coraspin kullanıyorum
Doğru Benimde sancılarım olmuştu böyle regl olacakmışım gibiEvet geçici menopoza sokuyormuşbenimde bugün regl günüm olmayacağım belli de insan ister istemez düşünüyor
İnşallah hayırlısıyla tutunurEvet oldum bugün
Ben pgt yi bilmiyorum histeroskopi oldum çizik falan da kimse demedi ... Banada dediler yapıştırma iğneler 10 bin tutuyor ..Daha belli deil transferim pazartesi belli olucak.
Biz elimizdeki herseyi denedik pgt serum rahime çizdik sadece bu yapıştırma kaldı onun için aklımızda kalmasın deneyelim dedik
İnşallah bu yolda hepimiz güzel sonuçlar alalımİnşallah hayırlısıyla tutunur10 gün sonra müjdeli haberi alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?