- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.661
İşte çamaşırıma bulaşmıştı peçeteyede baya geldi sonra azaldı şimdi yok gibi hastaneye gittim sorun yok dediler şükür iki kese de duruyor kendi doktoruma yazdım cevap bekliyorumİnşallah bişey yoktur korkmayın. Çok muydu ki kanamanız böyle baya bi kanama olması lazım değil mi düşük için
Pozitif cnm Allah'ım kucağına almayı nasip etsinSelam arkadaşlar bugun transferimin 10.günü normal kaset test yaptım sonucu bu cıktı yarın sabahtan kan testi vereceğim erken test olmadıgı için mi silik acaba bana mı öyle geliyor bilemedm çok büyük stres başladı bugune kadar böyle bişey yoktu. Pozitifmiyim negatifmiyim bilmiyorm rabbim duy aratma Allahm isteyen herkese nasip et
Ohh, elhamdülillahİşte çamaşırıma bulaşmıştı peçeteyede baya geldi sonra azaldı şimdi yok gibi hastaneye gittim sorun yok dediler şükür iki kese de duruyor kendi doktoruma yazdım cevap bekliyorum
Geçmiş olsun tekrar. Normal sanırım bu tarz şeyler. Kanama sürekli olur kırmızı olursa sıkıntı. Azalan lekeler korkutmasınİşte çamaşırıma bulaşmıştı peçeteyede baya geldi sonra azaldı şimdi yok gibi hastaneye gittim sorun yok dediler şükür iki kese de duruyor kendi doktoruma yazdım cevap bekliyorum
Hayırlı olsun cnmTestte ki çizgiyi bilerek gidip pozitif olmak çok güzelBenimde pozitif kese mi gördüm haftaya kalp atışı Allah’ın izniyle
Kızlaarr, transfer günüm netleşti 22 Eylül Cuma günü transfer olacağım
Ohh, elhamdülillah
Geçmiş olsun tekrar. Normal sanırım bu tarz şeyler. Kanama sürekli olur kırmızı olursa sıkıntı. Azalan lekeler korkutmasın
Hayırlı olsun transferinizsizden 1 gün sonra da benim transferim oldu. Nasılsınız?
Çok geçmiş olsun , Rabbim Şafii ismiyle anneciğinize şifalar versin bebişinize de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . 5.günde idrarda çıkmaz sanırım isterseniz iki üç gün daha bekleyip yapın en azından daha sağlıklı olur hemde ekstra strese girmemiş olursunuzKızlar moralim çok bozuk bugün transferi min 5 günü ama hiç birşey hissetmiyorum 5gun emriyosu idrarda cikarmi sizce çok ağır tranva atlattım tranferimin ertesi günü annem gözümün önünde kalbi durdu şimdi yoğun bakım da napcagimi bilemiyorum
sizinde hayırlı olsun insallah tutunuyorlardır. Transfer sonrası kısa da olsa yolculuk yaptım, evet iş yapmadım ama fazla da yatmadım. İlk transferimde sürekli yatmıştım negatifle sonuçlandı bu defa yatmaycam dedim kendi kendime insallah yanlış yapmamaışımdır :) Benim biraz sancım var bugün insallah tutunma sancısıdır. Kullanıdığınız ilaçlar neler?Hayırlı olsun transferinizşuan bir belirti yok gibi sadece transferin 2. günü çok bel ağrısı oldu ama yatmaktan da olabilir siz nasılsınız belirtiler var mı sizde ?
Doktorunuzu bilgilendirin agrılar normal ama nefes darlıgı normal değilArkadaşlar bugün opu olalı 4.gün ve mide ağrılarım karın ağrılarım nefes darlığı bir türlü geçmiyor sizce normalmi ilk denemem bu arada hiç bir bilgim yok hakkında
Derin nefes almakta güçlük çekiyorum esneyemiyorum falan yaniDoktorunuzu bilgilendirin agrılar normal ama nefes darlıgı normal değil
İnşallah tutunuyorlardır da arka arka pozitif haberini veririzsizinde hayırlı olsun insallah tutunuyorlardır. Transfer sonrası kısa da olsa yolculuk yaptım, evet iş yapmadım ama fazla da yatmadım. İlk transferimde sürekli yatmıştım negatifle sonuçlandı bu defa yatmaycam dedim kendi kendime insallah yanlış yapmamaışımdır :) Benim biraz sancım var bugün insallah tutunma sancısıdır. Kullanıdığınız ilaçlar neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?