2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

evwt benm 3.gündü tuttu çok şükür ama 9.gün baktım ben erken tesste şu an erken gibi bakmak ıcın

Yok niye komik gelsin. Herkes farklı duygusal durumlar yaşıyor ki sizin durumunuz çok çok zor. Böyle düşünmeniz çok normal.
Yani Allah sizin yardımcınız olsun. İnşallah pozitiftir de sizi feraha çıkartır

evwt benm 3.gündü tuttu çok şükür ama 9.gün baktım ben erken tesste şu an erken gibi bakmak ıcın
Masallah, tamamina ersin insallah darisi basima grupta en az 2 kisinin 3. gun taze embriyosu tutmus. Tabii bir suru kriter var ama yine de umut oluyor erken testi ya 9. gun yapacagim artik ya da zaten 10. gun kan testi gunum, onu bekleyecegim. İlerleyen gunlerdeki psikolojime gore bakacagim artik

Ah duanızın güzelliği hatrına Rabbim o sevinci yaşatsın bana. Ben kanser olduğumu öğrenince hiç üzülmedim. Hz. Eyübün selamını aldım saydım. Ama bana asla çocuğun olmaz denildiğinde oturdum saatlerce olduğum yerde ağladım.. Öğretmenim ve en büyük hayalim anne olmaktı. Bir kere hamd olsun yavrularımı dilimle bile incitmedim. 18,19,20li yaşlarımda olmayan kızım hep hediyeler aldım. Bu imtihan diğerinden daha yaralıyor. Ve annem dışında destekçim yok. Yalnızlığım içinde bir mucizeye ihtiyacım var. Yaşamak için

Rabbim inşallah versin size o mucizeyi ve çektiğiniz tüm dertleri sıkıntıları unuttursun inşallah

Merhaba kızlar öncelikle pozitif gören herkesi tebrik ederim umarım hepimiz aynı duyguyu yaşarız
ben de 19 eylülde transfer oldum transfer günü sabahı ovitrelle iğne yaptım . Size sormak istediğim 5. , 6. , 7.günde pozitif görenler ve betası sağlıklı artan arkadaşlar siz de ovitrelle vurunmuş muydunuz ? Ben de Test yapmak istiyorum duruma göre.

7 gün olduğu için çıkabilir. Kaçıncı gün embriyosuydu oda önemli
5. Gün emriyosuydu ilk transferim, eşimin değerleri düşük çıkmıştı bu yüzden tüp bebek direk deneyelim istedik. Yaşım 30. Kasık ağrılarım ilk günden beri var. Hatta yürüdükçe artıyor oturunca diniyor. Normal midir ki

Selam kizlar bende dün aksam üzeri yogun kanamam olunca apar topar kendimi acilde buldum , gebeligimin 6.ci haftasindayim ara ara kahve lekelenmelerim oluyodu fakat dün aksam ic camasirimi batircak sekilde yogunlasmis tabi pembeydi rengi, apar topar odaya aldilar igneler serumlar filan derken toparlandim sükür ve pazar günü oldugu icin doktorumda yoktu. Benim icin evinden kalkmis geldi cok sükür hemen kan filan alindi , bebegimi gördük gayet iyi durumda kalbini dinledim cok sükür Rabbim onu bana bagisladi dedim rahatldim. Sabaha kadar hastanede yaticam bi kez daha muayane olup cikisim gerceklesicek.
Burda size anlatmak istedigim Korkmayin bebislerimiz yerlestigi icin bu tür kanamalar gayet normalmis.. ve 12.ci haftaya kadarda görünebilinirmis. Ben panik yaptim kendimi bos yere üzdüm sizler daha dikkatli olun
Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin Kizlar..

Öncelikle maşallah kuzuşaa annesine nasıl sıkı tutunmuş kendinize dikkat edin güzel günler görelim hep beraber inşallah

Yani normal çünkü ilaçlarda bu tarz etki yapıyor bazen de belirti oluyor yani bilemiyoruz hangisi ama normal

Öncelikle çok geçmiş olsun benim de gece oldu kanamam acile gittim hiçbir şey yapmadılar kaybettim diye çok korkuyorum birazdan doktora gideceğim ne olur dua edin bana

Oksapar koldan yaptırmak daha konforlu geldi bana hem daha az morarıyor tam olarak nereye yapılacağını öğrenip koldan deneyin bide isterseniz

Kızlar birşey sorucam 20 eylülde transfer oldum sabah dayanmadım test yaptım normalde yapmayacaktım ama erken gebelik testi değil ve hiçbir şey çıkmadı erken mı yaptım sizce ben ilk transferimde 10. Gün yapmıştım

Öncelikle çok geçmiş olsun benim de gece oldu kanamam acile gittim hiçbir şey yapmadılar kaybettim diye çok korkuyorum birazdan doktora gideceğim ne olur dua edin bana
İnşallah bişey yoktur korkmayın. Çok muydu ki kanamanız böyle baya bi kanama olması lazım değil mi düşük için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…