- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.381
Yaa ne kadar güzel çok sevindim rabbim kucağınıza almayı kolaylıkla nasip eylesinGayet iyi bir değer benim 9. Günde 31 çıkmıştı 11. Gün 63 olmuştu.. sonra birsen bir yükseldi biraz önce doktordan geldim 2 kese göründü
Teşekkür ederimEvet onu koyacaksınız. Yumuşak zaten elinize aldığınızda farkedersiniz.
Benim doktorum ilk 2 gün yat 3. Gün normal hayatına dönebilirsin, işine gidebilirsin dediÖnceki doktorum bir gün sonra rutinine dön demişti bu Doktorum 10 gün rapor kullanmamı önermişti ama ben 6 gün sonra döndüm . Her kafadan bir ses çıkıyor yaniben de artık tutacaksa tutar kafasındayım açıkçası bazı arkadaşların abarttığı kadar da hareketsiz kalmadım. İlk üç gün dikkat ettim ama sonrasında Her işimi kendim yaptım evin de dahil olmak üzere. Çoğunluk zaten hareketsiz kalınması taraftarı değil
Geçmiş olsun canım.Allah bizi öyle bir şeyle tekrar karşılaştırmaz inşallah.Korkuyoruö ara ara hala geliyor kanama.Senin nasıl oldu devam ediyor muİnşallah öyledir canm benim de bir önceki kimyasal çımıştı ama böyle kanamalar yaşamamıştım hiç belirtim yoktu neredeyse.
Ben cuma transfer olup pazartesi işe başladım . Çok şükür pozitif gördüm .Benim doktorum ilk 2 gün yat 3. Gün normal hayatına dönebilirsin, işine gidebilirsin dediharektsiz kalamam ama bende büyük ihtimalle dün transfer oldum yarın kalkıp yürümeye başlarım yat yat sıkılıyor insan
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende salı günü başlayacağımBen cuma transfer olup pazartesi işe başladım . Çok şükür pozitif gördüm .
Amin aminÇok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende salı günü başlayacağım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en hayırlı tez vakitte gönlünüze göre olsun herşey.Pozitif gören arkadaşlar Allah'ım hepinize sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin benim negatif kesinleşti bugun
Amin inşallah hepimizin duaları kabul olsun.. çok sağolunYaa ne kadar güzel çok sevindim rabbim kucağınıza almayı kolaylıkla nasip eylesin
Ben 2 gün sonra işe geri döndüm uzanma ve kendimi yoracak işler yapmaktan kaçındımKızlar, çalışanlar transferden kaç gün sonra işe döndünüz? Kaç gün sonra başlamak doğru olur
ya gercekten mı keske benm de oyle olsaGayet iyi bir değer benim 9. Günde 31 çıkmıştı 11. Gün 63 olmuştu.. sonra birsen bir yükseldi biraz önce doktordan geldim 2 kese göründü
Niye moraliniz bozuluyor ki. Tutunma olduğu zamanda bu şekilde bir sızlamalar ağrılar oluyor.Kızlar bugün 9. günüm ara ara âdet sancısı çektim üç dört defa, moralim çok bozuldu(
Amin inşallah Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah en hayırlı tez vakitte gönlünüze göre olsun herşey.
Kahverengi akıntım devam ediyor ama rengi açıldı birazGeçmiş olsun canım.Allah bizi öyle bir şeyle tekrar karşılaştırmaz inşallah.Korkuyoruö ara ara hala geliyor kanama.Senin nasıl oldu devam ediyor mu
Canım saat olarak kaçta verdin yani 10. Gün ve 12. GünKızlar bugün yine test verdim transferimin 12. Günü 36.98
10. 19.92 idi sizce nasıl?
İnşallah zararsızdır bu kanamalar,Benim de çok az ama devam ediyor ara ara.Pazartesi tekrar test verip serum bağlanacak yükselme olmuşsa değerde.Kahverengi akıntım devam ediyor ama rengi açıldı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?