- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.321
Benım dr sadece duphasyon ve kan sulandırıcı verdi bende sordum iğne vermeyecek misiniz diye duphasyon yeterli oldugunı söyledi ama test yapmıstı belki duruma göre yeterli görmüştür yine de insan fazla ilaç kullanınca tutacak gibi düşünüyorProgeston testi bakarken progestan iğne kullandırmış muydu doktorunuz. Bana bakmadan direkt 5 gün kala progestan iğneye başlatıyor
bende de yoktu sadecw bel agrısı vardı ama o hep olurdu ben deNe bileyim Kasım bel ağrısı yaşayanlar hep poxıyıf görmüş kendımde olmayınca :)
aa evet tamam siİn beşinci gün o zamanAma senin 3. Gün embriyosuymuş ya ya canm aramızda 2 gün fark var zaten gelişim açısından o nedenle dedim neredeyse aynı
Vm medikal Park doc dr yetkin karasu tek geçerim parada gözü olmayan allah korksu olan ve hastalarına çok sevecen yaklaşan canım doktorumCanım ankarada bende tüp bebek yapacagim sen nerfe hangi hastanede tedavi görüyorsun memnunmusun
Progesteron iğneye baslamadan bakti sonra ignelere basladim.. ignenin 5. Gunu bugun yine baktiProgeston testi bakarken progestan iğne kullandırmış muydu doktorunuz. Bana bakmadan direkt 5 gün kala progestan iğneye başlatıyor
yani bn de oldu belirtiyse özellıkle ayaklarım col üşüdüKızlar bi anda üşüyüp sonra ateş basıyor böyle bir belirti yaşayan oldu mu transfer tarihi 18 eylül ilaç olarak duphasyon ve enox kullanıyorum sadece
iğne alerjısı olan bı tanıdıgıma da 6 tane duphoston verdıler bız üçer kullanıyoruzBenım dr sadece duphasyon ve kan sulandırıcı verdi bende sordum iğne vermeyecek misiniz diye duphasyon yeterli oldugunı söyledi ama test yapmıstı belki duruma göre yeterli görmüştür yine de insan fazla ilaç kullanınca tutacak gibi düşünüyor
8 saat ara ile duphasyon içiyorumiğne alerjısı olan bı tanıdıgıma da 6 tane duphoston verdıler bız üçer kullanıyoruz
Yumurta toplamadan önce ki hafta baslayın hergun cevız ve kuru incirMerhaba arkadaşlar bende tedaviye başladım Allah'ın izniyle Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bugün ignelerime başladım tavsiye edeceğiniz bı şey var mı henüz çok yeniyim lütfen biraz Bilgi verir misiniz
Prolaktin yükseltir kuru incir dikkatli tüketmekte fayda varYumurta toplamadan önce ki hafta baslayın hergun cevız ve kuru incirkalitesini arttırıyor bende yemıstım
Günaydın canım yerleşme kanaması olma ihtimalide vararkadaşlar günaydın.bugün transferimin 8.günü sabah kalktım kanamam var sanırım adet olacağım
doktoru aradım ya tutmadı o yüzden diyor yada tuttu düşük riskin var yine dedi.anlamadım artık benGünaydın canım yerleşme kanaması olma ihtimalide var
Tebrik ederimKızlar bugün 8ci gün ve ilk idrarla yaptım
Her ihtimale karşı bence bi kan vermelisindoktoru aradım ya tutmadı o yüzden diyor yada tuttu düşük riskin var yine dedi.anlamadım artık ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?