2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

valla onlar ne stresı yasıyo bi gün gelıyo hastaneye altı üstü cart curt ver spermi iş bitti iğneyi kadın vurul derdi kadın çek acıyı çek doğur bi de bizi üzsünler gecen hafta pazartesı 3.ginlük embryo konmustu ıkı tane biri iyi biri orta kalıte biri ttmus şükür keşke ikiz olsaydı ama nasip.listeye yazdırmak ıstememiştm

Değerlerimiz neredeyse aynı seninle ozaman çünkü benim de 11 i pazartesi ama 5.Gün tek embriyoydu. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bize ve bu yolda emek veren duş eden tüm arkadaşlarımıza amaaannn onlar hep stresli ne diyeyim şimdi Allah onlara da akıl fikir ihsan eylesin

amin hepımızin Allah yardımcısı olsun.En son kactı kı sızın

Kızlar merhaba, erkek infertiletisi sorunu olup hamile olanlar var mı bu grupta ? Benim 2. opum oldu ilk opumda iyi kalite 4. gün donduruldu ikinci opumda top quality 5. gün donduruldu dendi ama acaba tutunma şansı nedir ? sperm kalitesi tutunmada önemli bir etken mi merak ediyorum :)

Canım merhaba Bende dün transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu. Kasıklarım sancıyor ara ara senin geçtimi krampların

Canım merhaba Bende dün transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu. Kasıklarım sancıyor ara ara senin geçtimi krampların
Benim karnımda ağrı olmaya devam ediyor 28 Eylül test günüm inşallah hayırlısıyla pozitifi görürüz size de hayırlı olsun inşallah pozitif olur her isteyenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…