2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hiç stres yapmayın benim 5. Denemede tuttu geçen hafta test yaptırdım daha.. ve lütfen belirti aramayın.. ilaçların etkisi
Benimde negatif oldu tum belirtiler vardı 5. Denemede negatif doktor tekrar denemeyelim diyor yaşım 43 olduğu için haliyle gençlerde genelde tutuyor ama iyi bir yöntem

Bende 18 de bi iyi bir orta kalite transfer oldum iyi sonuclar alırız inşallah

Evet canım ben şuan hamileyim.. ve hala iğnelerimi oluyorum.. serumun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü bu 5. Transferim
Benimde 5 ci transferim canım hayırli uğurlu olsun çok sevindim canım benim benim ve kim varsa hepimizin burada kucaklarımıza alırız evlatlarımızı İnşaAllah mübarek gecede kabul eder hepimiz dua edelim canlar Amin Verilen iğneler ilaçlar ayrı maliyet tutuyor devletten yazdiracağım yazarlarsa yarın bakalım acaba hangilerini karşılıyor acaba ..

Benimde negatif oldu tum belirtiler vardı 5. Denemede negatif doktor tekrar denemeyelim diyor yaşım 43 olduğu için haliyle gençlerde genelde tutuyor ama iyi bir yöntem
Kesinlikle yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben nasip kısmet Rabbim yazdıysa olur en umutsuz olmayalım ... Kün fe yekün ..

Son düzenleme:
Siz ne diyorsunuz ben şuan 51 yaşındayım siz daha 43 yaşındasınız.. sizin yaşınızda doğal yolla gebe kalan bile var.. yumurtanız olduğu sürece her zaman şansını var unutmayın

Lütfen pes etmeyin biliyorum çok zorlu bir süreç ama şunu bilin menapoza girmedikten sonra her kasının şansı var..Allahtan asla ümit kesilmez

Baya uzunca şeyler yaşandı orada anlatsam roman olur , çok kötü deneyimlerim oldu maalesef bende 2. Denemenin sonunda hastaanrlik olduğumda anladım ve dönüp neden yptınız bunu dediğimde muhattap bulamadım dr seni arar dediler ne arayan oldu ne soran onlar yüzünden hala tiroid ilacı kullanıyorum . Bana uymadı bana olmadı yaptıkları tedavi verdikleri milyonlarca liralık milyonlarca ilaç hem emeklerimi hem paramı hrm zamanımı hrm hayallerimi harcadılar maslesef

Anlamadım benim doktorum ve bazı doktorlar hiç bakmadan transfere geçiyor. Hangisi doğru yada hepsi mi doğru tıp fakültesine başlayacam yakında
Ben de anlamıyorum ama böyle heveslenip tam tarih hesaplarken iptal olunca insan üzülüyor hangisi daha iyidir ben de bilmiyorum rabbim kucaklarımızı boş bırakması

Merhaba bende 4 eylülde transfer oldum 7. Gün pozitifi gördüm elhamdülillah kan değerlerim iyi çıktı ama keseyi ve kalp sesini duymadan sevinemiyorum
Tebrik ederim. Bende aynı durumdayım yani hep vi tedirginlik daha var kese randevuma kalp atışı da daha sonra olacaktır muhtemelen.
Ne zaman göreceksiniz keseyi bana 6 Ekim verdiler randevu

Kızlar bugün dondurulmuş 5. Gün embriyolarimi transfer ettiler. Rabbım hayırlı sonuç verir inşallah.
3 ekimde kan testi yap dedi doktor çok uzun bir tarih değil mi 5. Gün embriyosu için.
Merkez den merkeze değişiyor önce 11 gündü benim tedavi gördüğüm merkezde şimdi 9 a çekmişler yani çok uzun sayılmaz aslında

Kızlar bugün dondurulmuş 5. Gün embriyolarimi transfer ettiler. Rabbım hayırlı sonuç verir inşallah.
3 ekimde kan testi yap dedi doktor çok uzun bir tarih değil mi 5. Gün embriyosu için.
Aslında 2 Ekim diyebilirdi çünkü 5. Gün embriyosu için transferden 10 gün sonrasına kan testi isitiyorlar.. sizin doktor bir gün ilave etmiş önemli değil..

Merhaba bende 4 eylülde transfer oldum 7. Gün pozitifi gördüm elhamdülillah kan değerlerim iyi çıktı ama keseyi ve kalp sesini duymadan sevinemiyorum
Tebrikler canim Rabbim devamini getirsin evet ya önce kese diyoruz sonra kalp hic rahatlayamiyoruzkii ahh Annelerimiz Daha simdiden kiymetini anladim melegimin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…