- 4 Eylül 2023
- 61
- 49
- 3
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.081
Teşekkür ederim bende şimdi tüp bebek yapan doktorumla konuştum divina kalp atışı duyana kadar devam et prostegana 12 haftaya kadar devam dediBenim 12.haftaya kadar aynen devammis. Estrofem, Progestan dex 25mg, oksapar folbiol
Anlamadım benim doktorum ve bazı doktorlar hiç bakmadan transfere geçiyor. Hangisi doğru yada hepsi mi doğru tıp fakültesine başlayacam yakındaBenim bugün baktırdı doktorum cumartesi opu haftaya da transfer olacaktım ama değerlerim çok yüksek çıktığı için ertelendi transferim
Benimde negatif oldu tum belirtiler vardı 5. Denemede negatif doktor tekrar denemeyelim diyor yaşım 43 olduğu için haliyle gençlerde genelde tutuyor ama iyi bir yöntemHiç stres yapmayın benim 5. Denemede tuttu geçen hafta test yaptırdım daha.. ve lütfen belirti aramayın.. ilaçların etkisi
Bende 18 de bi iyi bir orta kalite transfer oldum iyi sonuclar alırız inşallahHerkese merhaba , rabbim hepimizin kucağına sağlıklı sıhhatli evlatlar almayı nasip etsin hiç birimizin kucağı boş kalmaz inşallah. Ben bugün 5. Gün embriyosu transfer oldum bir tanesi iyi kalite bir tanesi orta dikkat etmem gereken neler var acaba doktorum 12.gün test istedi ama o zamana kadar dayanamam büyük ihtimal evde erken gebelik testi yaparım
Benimde 5 ci transferim canım hayırli uğurlu olsun çok sevindim canım benimEvet canım ben şuan hamileyim.. ve hala iğnelerimi oluyorum.. serumun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü bu 5. Transferim
Kesinlikle yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben nasip kısmet Rabbim yazdıysa olur en umutsuz olmayalım ... Kün fe yekün ..Benimde negatif oldu tum belirtiler vardı 5. Denemede negatif doktor tekrar denemeyelim diyor yaşım 43 olduğu için haliyle gençlerde genelde tutuyor ama iyi bir yöntem
Siz ne diyorsunuz ben şuan 51 yaşındayım siz daha 43 yaşındasınız.. sizin yaşınızda doğal yolla gebe kalan bile var.. yumurtanız olduğu sürece her zaman şansını var unutmayınBenimde negatif oldu tum belirtiler vardı 5. Denemede negatif doktor tekrar denemeyelim diyor yaşım 43 olduğu için haliyle gençlerde genelde tutuyor ama iyi bir yöntem
Lütfen pes etmeyin biliyorum çok zorlu bir süreç ama şunu bilin menapoza girmedikten sonra her kasının şansı var..Allahtan asla ümit kesilmezBenimde 5 ci transferim canım hayırli uğurlu olsun çok sevindim canım benimbenim ve kim varsa hepimizin burada kucaklarımıza alırız evlatlarımızı İnşaAllah mübarek gecede kabul eder hepimiz dua edelim canlar Amin Verilen iğneler ilaçlar ayrı maliyet tutuyor devletten yazdiracağım yazarlarsa yarın bakalım acaba hangilerini karşılıyor acaba ..
İnşallah tez vakitte şifanızı bulursunuz. Geç olsun güç olmasın inşallahYine rahimde sıvı oluşmuş, yarin tekrar gidecegim ameliyat icin konusalim dedi doktor
28 yaşındayımkaç yaşındasınız ki
Baya uzunca şeyler yaşandı orada anlatsam roman olur , çok kötü deneyimlerim oldu maalesef bende 2. Denemenin sonunda hastaanrlik olduğumda anladım ve dönüp neden yptınız bunu dediğimde muhattap bulamadım dr seni arar dediler ne arayan oldu ne soran onlar yüzünden hala tiroid ilacı kullanıyorum . Bana uymadı bana olmadı yaptıkları tedavi verdikleri milyonlarca liralık milyonlarca ilaç hem emeklerimi hem paramı hrm zamanımı hrm hayallerimi harcadılar maslesefHayırlısı canım yaa tedavinizi etkileyecek bişey olmamıştır inşaAllah benimde önceki merkez de senelerce gidip gelmişim boş boş giden vaktimemi üzüleyim yoksa manevi yaşadığım onca şeye mi yoksa maddi kayiplarımamı bir daha gelme dediğine mi bizi asla düşünmüyorlar bazı Doktorlar merkezler..
Ben de anlamıyorum ama böyle heveslenip tam tarih hesaplarken iptal olunca insan üzülüyorAnlamadım benim doktorum ve bazı doktorlar hiç bakmadan transfere geçiyor. Hangisi doğru yada hepsi mi doğru tıp fakültesine başlayacam yakında
Merhaba bende 4 eylülde transfer oldum 7. Gün pozitifi gördüm elhamdülillah28 yaşındayım
Tebrik ederim. Bende aynı durumdayımMerhaba bende 4 eylülde transfer oldum 7. Gün pozitifi gördüm elhamdülillahkan değerlerim iyi çıktı ama keseyi ve kalp sesini duymadan sevinemiyorum
Merkez den merkeze değişiyor önce 11 gündü benim tedavi gördüğüm merkezde şimdi 9 a çekmişler yani çok uzun sayılmaz aslındaKızlar bugün dondurulmuş 5. Gün embriyolarimi transfer ettiler. Rabbım hayırlı sonuç verir inşallah.
3 ekimde kan testi yap dedi doktor çok uzun bir tarih değil mi 5. Gün embriyosu için.
Aslında 2 Ekim diyebilirdi çünkü 5. Gün embriyosu için transferden 10 gün sonrasına kan testi isitiyorlar.. sizin doktor bir gün ilave etmiş önemli değil..Kızlar bugün dondurulmuş 5. Gün embriyolarimi transfer ettiler. Rabbım hayırlı sonuç verir inşallah.
3 ekimde kan testi yap dedi doktor çok uzun bir tarih değil mi 5. Gün embriyosu için.
Oy masallah Rabbim devamini getirsin insallahBende kesemi bugün gördüm haftaya cumartesi kesenin durumu için tekrar gideceğim daha sonra kalp atışı için gideceğim şuan 4 hafta 5 günlük dedi
Tebrikler canim Rabbim devamini getirsinMerhaba bende 4 eylülde transfer oldum 7. Gün pozitifi gördüm elhamdülillahkan değerlerim iyi çıktı ama keseyi ve kalp sesini duymadan sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?