- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.681
Benim 11. Günde binlerde geldi inşallah senin 2000 lerde gelirrrrkacıncı günde kac geldı ben de sonux beklıyprım ıkısı de tutundu mı dıe ;( bugun transfer dahil 10.günüm kaclarda olması lazım ıkız ıcın
anladım devlette bana 3.gün transfer ettılerGittiğim 2 merkezde 5. Gün şartı arıyor ,3. Gün tutma ihtimali düşük diye ,sağlıklı olsa zaten 5. Güne ilerler bu şartlarda diyorlar
Bende 13 eylülde oldum dondurulmuş emriyo kasık ağrısı şişkinlik var ama progestan iğne oluyorum birde fitil olarak kullanıyorum estrofem onlarmı yapıyor bişeylermi oluyor bilemiyor insan
Çok güzelCokta erken değil canım 7. Gün aksamı yaptımm ama silik bile cıkmadı bugun sabah hayali bi cizgi var belli belirsiz bugun kan vermeyi dusunuyorum
Ama ben 3. Gün tutan insanlarda görüyorum ,bu tamamen hastaneyle alakalı bi durum bende ısrar ettim transfer için yapalım dedm ,kabul etmedileranladım devlette bana 3.gün transfer ettıler
ım düşük geldi 51 ikiz ihtimali yok heralde çok istemıstımBenim 11. Günde binlerde geldi inşallah senin 2000 lerde gelirrrr
sizinki de ikiz miGünaydın
Sabah kan vermiştim sonucum çıkmış. 12. gün 2022
tek yumurta ikizi değilse sanmam. tek yumurta transfer edildisizinki de ikiz mi
Ay bitane olsun senin olsun bırakkızlar 11 eylül pazartesı transfer 3.gün eöbeıyosu bugun 20 etlül beta 51 çıktı sanırım ikiz degıl di miikizlerde daha yüksek okumustum hep biri kaliteli biri orta kaliteliydi
ben de yapmam diyorum,umarım dayanamayıp gerçekten yapmam. Burdaki pozitifleri gorunce içim içime sığmıyorBen yapmadım hiç sonuç negatif olursa üzülürüm baya
bence o sorgulamaları bırakın siz katlanmasına bakın keyfini çıkarın. sonuçta standart diye bişi yok herkesin başka başka. burayı okumak sizi sorgulatıyorsa bir süre takip etmeyin. Bu şekilde bebeğinizi üzmeyin.benım bıraz düşük mü o zaman 10.güne göre 51 - sizin 2000lerdeyse anlayamadım col bılgım yok da
İkiye bölünmüş olmasın değer cok yüksektek yumurta ikizi değilse sanmam. tek yumurta transfer edildi
evet herkesın yüksek olunca dedım benmki nıye dusuk neyse hayırlısı olsun saglıkla gelsın hepsıbence o sorgulamaları bırakın siz katlanmasına bakın keyfini çıkarın. sonuçta standart diye bişi yok herkesin başka başka. burayı okumak sizi sorgulatıyorsa bir süre takip etmeyin. Bu şekilde bebeğinizi üzmeyin.
Kese günü netleşir tabi ama pek sanmıyorum.İkiye bölünmüş olmasın değer cok yüksek
Ya benim transferden sonra bu çatlama iğne olduğum gün sol kasık ve bel ağrım çok kötüydü. Yıllardır ilaçla regl oluyorum hiç böyle ağrım olmamıştı. Hala sol tarafım çok kötü. İçimde de hiç umut yok niyeyse. Ağlayamıyorum bileben de yapmam diyorum,umarım dayanamayıp gerçekten yapmam. Burdaki pozitifleri gorunce içim içime sığmıyor
Belli olmaz ihtimal var amaKese günü netleşir tabi ama pek sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?